Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

raporu onaylanan bütün arkadaşlara hayırlı olsun sonunda mayıs ayı başladı

Dostum, 22.02.2020 de Hastaneden Raporum 2 yıllık ve % 42 olarak çıktı,09.03.2020 de izmir Maliyeye başvurdum,dilekçem 11.03.2020 de Ankaraya yollandı ve 18.12.2020 de onaylanmış olarak geldi.24.12.2020 de yazı şirkete yollanmış olarak gördüm fakat çalıştığım şirket yazının 06.01.2021 de eline geçtiğini söyledi ve benimle paylaştı.

Sürecim bu şekilde ilerledi.

Arkadaşlar vergi indirimini bekleme sürecinde engelli aylığınamı başvurmalı muhtaç aylığınamı hangisi daha kolay ve avantajlıdır. ikisi birden alınamıyor sanırım

extra
Kaymakamlığa gidiniz orada hazır dilekçe ile engelli aylığına başvurun derim. Başka bir geliriniz yoksa aylık bağlama bilirsiniz belki saygılar

idogan71 Teşekkürederim.
Evet hiçbir gelirim ve sosyal güvencem yok şuan %80 rapor ile vergi indirimi bekliyorum .

extra MERHABA KUSURA BAKMA NOLUR EVİMDE BİLGİSAYAR OLMADIĞI İÇİN CEVAP YAZAMADIM
MAAŞ İÇİN BİR ARAŞTIRMA YAPMAN LAZIM ÇÜNKÜ ENGELLİ MAAŞI DAHA DÜŞÜK GİBİ KALMIŞ AKLIMDA SANKİ VERGİ İNDİRİMİ DAHA YÜKSEK GİBİ BUNUN İÇİN SANA TAVSİYEM MUTLAKA Bİ SGK ÇALIŞANI İLE GÖRÜŞMENDİR ARKADAŞIM

BAŞVURU DURUMUNUZ
28.07.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

06.05.2019 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye giremediniz )
17.12.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
05.11.2018 Hastaneden rapor bekleniyor

[SIZE=5]4 yıldır uğrayışorum ya [/SIZE]

ozlmasgr Estağfurullah ilginize çok teşekkür ederim. Emeklilik için bekliyorum bu süreçte kaymakamlığa engelli maaşı için başvurucam en doğrusu bu görünüyor. Tekrar teşekkürler

@@bbgugur , teşekkür ederim .onu herhalde vergi dairesinde de alınca göreceğim sanırım .
Endereren , teşekkür ederim, sadece boyun fıtığı yok için de omurda daralma ve bel fıtığı da var birinden %8 diğerinde %7 vermişlerdi.
idogan71 teşekkür ederim .
musti1973 teşekkür ederim .
Darısı bütün bekleyen arkadaşlara ,

karabil07 ,bende bilemedim. Ankara'dakiler ek belgelerdeki sağlık kurulu raporumun üstüne de %48 yazmışlar ,ama süreli veya süresiz diye bir yazı yok .

Anlamadığım bu günde sadece 1_2 taneyemi bakıyor bu Ankara sadece buraya 1 tane düşüyor

günde 1 tane bile herzaman olmuyor
zaten sadece salı perşembe bakıyorlar
ortalama 10 ay süreç.bu süreç yoğunluk yada pandemi ile ilgili değil.tamamen biletek isteyerek uzayan bir süreç.boşuna isyan ediypruz .ilerleyen yıllarda insanlar leşke 10 ayda gelse diyecekler.çünkü 15_20 ay zamanla 2 yıla kadar uzayavak
bu lafımı unutmayın.öşmezsek görürüz

2 yıl süreli geldi raporum.09.03.2022 tarihine kadar.Bu tarihe 6 ay kala tekrar aynı rahatsızlıklarla heyete giricem

Merhaba arkadaslar,

İstanbul vergi dairesinden yolladığım 24.02.202 Ankara varışlı %56 süresiz olan raporum 05.01.2021 tarihinde aynı oran 2 yıl sureli olarak onaylanmış ve eski işyerine gönderilmiş. Eviss e dün akşam üstü düştü bu arada. Geç onaylanmasına karşın 10.2022 târihibe kadar geçerli yazmışlar.

Hastalıklar, Tip2 diyabet, Hipertansiyon, Hiperlipidemi, Boyun fıtığı, polinoropati, psikiyatri.
Sanırım psikiyatri olduğu için süreli olmuş.

İnşallah tüm sonuç bekleyen arkadaşlar en kısa zamanda güzel haber alırlar.

Lenovo K6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

x_ozcan hayırlı olsun psikiyatri terimi neydi hastalığınızın bu arada şubat hala bitmemiş görülüyo bir mart nisan bir mayıs kafamız karıştı hangi ayı yaptıkları belli olmuyor

Değerli arkadaşlar,
Birimizin derdi hepimizin, mutluluğu da hepimizin olsun.Emekliliğim onaylandı. Salı günü birikmiş aylığımı aldım.Her ayın 24'ün de de ilk maaşım inşallah. Allah herkese sağlık, aşk, para versin..

@bbgugur teşekkürler, unipolar depresyon.

Lenovo K6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt