Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

prestige7171
ivd.gib.gov.tr den interaktif vergi dairesi nden e devlet le giriş yapın sırasıyla işlem durum sorgulama ardından dilekçelerim orda dilekçeni görüntüle en üstte kalemle yazılmıştır 5 haneli şifrey

vergi nomu sordu.yazdım.20 yıl önceki konfeksiyon actıgım işyeri çıktı.birtürlü dilekçemi göremedim

yeni başvuru gibi bir sayfa acıldı.sonra başvurunyz varken yeni başvuru yapamazsınız gibi bir yazı çıktı

prestige7171

interaltif vergi dairesi sayfasına girdikten sonra arama bölümüne Dilekçelerim yazacaksınız. Dilekçelerim başlığı çıkacak tıklayın

interaktif vergi dairesi sayfasında sol üst köşede SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM yazıyor. oraya tıklayın DİLEKÇELERİM yazın

bbgugur
merhaba,
Benim rahatsızlıklarım komplikasyonları olan insüline bağımlı tip1 diyabet, astım başlangıcı ve hipertansiyon. Bunlardan dolayı yüzde 30+10+10 toplam 50 olarak hekimler oran vermişti. Daha sonra kuruldan yüzde 46 olarak onaylandı. Ankara da yüzde 37 oranına düşürmüş. Düşüren düşürene

emsim
Sanırım %10 olan hastalıklarınızdan biri kabul görmemiş .çünkü balzahart çarpanına göre %40+%10=%37 yapıyor. Kabul görmeyen hastalığınız astım başlangıcı olabilir.arastirma yapıp tekrar denemelisiniz

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 haneli numarama ulaştım.çok teşekkür ederim.yalnız bu numaraya ulaşırken yanlışlıkla bugün itibarı ile bir vergi indirimi başvurusu gibi bişey yaptım.onu nasıl iptal edebilirim.süreç 11 ocak olursa silbaştan gibi bir durum olmasın.zaten 6 aydır bekliyorum

emsim benim internet ten hesabıma göre 43 çıkıyor neden düşürdüler bir sorun veya itiraz edin adliyede uzlaşma birimine

Merhaba arkadaşlar sonuç olumlu gelince işyerine tebliğ ediliyor bizede ayrıca tebliğ ediliyormu
alpertuncer
Bizim iş yerinin e tebligatı kapalıymış ondan sordum

İyi akşamlar
Benim 10 Ekimde 88 oranla giden evrağımı ne eviss te ne de büyük mükellefler de göremiyorum başvuru bulunamadı diyor sebebi nedir yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler

DenizTurgut16 ivd.gib gov.tr edevletten girerek bakın acaba 5 haneli şifreyimi yanlış yazıyorsun başvurularım dilekçelerim orda en üstte şifre kalemle yazılmıştır allah yardım etsin rahat sızlığınız kanser herhalde instagram cerenbaharat aktarcıdan bir yardım alın aktardır kendisi ona bu şekilde kanser hastalarıda şifa arıyor yardımcı oluyor ben kanser harici hastalıklarım var bitkilerle baya faydasını gördüm
Veya prof ibrahim Saraçoğlu dr un bitki önerilerine bir bakın hastalığınız ile ilgili google de

Son düzenleme:
@alpertuncer merhaba hemserim tebligat isyerine gonderiliyor kisiye ozel adresine gonderilmiyor vergi dairesinden alabilirsin vergi dairesini surekli ara gelip gelmedigini kontrol et hayirli olsun insallah sonuc biran once gelir

05,01,2021 eksık rapora ıstınaden ıst vatan cd gıttım cok kalabalıktıı 07,30 11,00 kadar bekeldım 10kurum acıldı sevkımı aldım sadcee ortopedı dr degerlendırcek dedı tablo hatası dr gttım duzeltı sanırım vergı saglık kurulunaaa umarım emege deger buna sebep olanalrın Allah belasını versın 06,00 16:00 kadar ugrastımmm

Captan gusto
Hemşerim teşekkürler cevabın için vallahi bunlar iş yapmamaya utanmıyorlar ben arayıp sormaktan utanıyorum ondan banada haber gelecekmi diye

crissangel
Geçmiş olsun kardeşim sabır et eninde sonunda hak yerini bulacak

alpertuncer

umarım oyle olur kardes umarım oyle olur

evrak hastanede kaldı bız gondercez dedıı kım bılır nzmn gıder vatan cdsıne ordan ankarayaaa 2aya anca gıdeer herldeeee...?

neysekı hepsını 1gunde hallettımmm..

cok tesekkur ederım kardes eywallah

Selam arkadaşlar solunum testi sonucum FEV1 =0.14 L(11,38 %). FVC=0.02L(1,32 %) hesaplayan biri varsa hesaplarmı mumkünse merak ediyorum ne cıktı sonuç arkadaşlar zahmet olmasa

Merhaba,
cevaplarınız için teşekkür ederim.
@Twilight06 Dediğiniz gibi hastalıklardan bir tanesi muhtemelen Ankara da orana tabi hastalık olarak kabul görmedi.

@Pegalife arkadaşımda belirtmiş hangisi olduğunu. hastalık başlangıcı, hastalık olarak görülmüyor demek ki. keşke bunu doğrudan yok saymak yerine tekrar talep yada eksik evrak olarak gönderselerdi. Zira ben başvurduktan yaklaşık 2 sene sonunda sonuca ulaştı. Sanırım benim kadar bekleyen görülmemiştir.

@bbgugur
Bu durum benim için hak ise, itirazımı gerçekleştireceğim. Fakat pandemiden dolayı hastanelerin kalabalıklığı ve sağlık çalışanlarının zor zamanları olması dolayısıyla daha sonra itirazımı gerçekleştireceğim.
saygılar,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Çok şükür kanseri atlattım Rabbim tüm hastalara şifa versin. Dediğin gibi e devletten o şekilde bakıyorum fakat eviste hiç birşey yok büyük mükellefler de başvuru bulunamadı diyor

çok şükür arkadaşlar eviss bugün baktım ve sonuç geldi 21.05.2020 tarihli başvurum bugün cevaplanmış dereceye girdiniz işyerinize tebligat gönderildi yazıyor bekleyen tüm arkadaşlarında bir an önce sonuçları gelir inş.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 9 aylık bir bekleyişten sonra raporumuz gönderdiğimiz gibi geri geldi ve onaylandı.Vergi dairesi yazımızı işyerine gönderdi.Bekleyen arkadaşlarımıza öncelikle sabır diliyorum.Ben raporumu 29.04.2020 göndermiştim.Sizlerden almak istediğim bilgi ,geriye dönük olarak vergi indirimi ücretini alabiliyormuyum, nasıl bir yol izlemeliyim?İşyerime gelen yazı ilede emeklilik işlemlerimi başlatacağım inşallah.Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.Saygılar....

Merhaba arkadaşlar kontrol sonucum 5 yıl olarak onaylandı ve maaşım hemen bağlandı kontrole 18 ekim de girdim aralıkta sonuçlandı ve maaş yattı ancak ilk maaş mesaj olarak gelmedi bankaya gittiğimde öğrendim yatmış olduğunu darısı bekleyen arkadaşlara bu arada benim sonucum ankaraya maliyeye değil bölgem olan aydın sgk ya gitti bilginize

Üst Alt