Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

tevfik1
serhan1971
Hayırlı olsun arkadaşlar darısı bize 03.06.2020 beklemeye devam yarin için yht den biletlerimi aldım telefonlarımı açmıyolar bende gidip yetkili birisiyle görüşmek istiyorum

Merhaba, benim 8 Nisan Başvurum için hala aynı mesaj var :
08.04.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor.
Mayıs ayında başvuranlarınki sonuçlandığına göre benimki neden sonuçlanmıyor ? Benim durumumda olan var mı ?

ozlmasgr
Selamlar valla 3 aydır hergün belli aralıklarla 100 -150 kere arıyorum hiç telefona bakan olmadı biletide aldım zaten çalışmıyorumda 1 günümü ayırdım artık gidip bi yerinde sormak istiyorum elbet birini bulurum hakkımızda hayırlısı artık

14.10.2020 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.

Benim tarihimde yukarda acaba ne zaman sonuçlanır

tmcn

keşke versydiniz bende 2019 kasımda evrakları verdim emg yanımdaydı ama memura bunuda gönderecekmisiniz dedim gerek yok dedi 2020 ekimde eksik evrak dediler yeniden emg cekip yolladım ama bu hemen bir günde olmadı vergi dairesi sevk alıp hastane randevu sonucun çıkması sonucun hasteneden maliyeye gitmesi maliyenin raporu 2020 9 aralıkta ankaraya göndermesi ve süreç sil baştan ufff yazarken yoruldum keşke göndermede ısrar etseydiniz umarım eksik evraktan dönmez

serhan1971

Geriye donuk vergi iadesini alabiliyorsun, interaktif vergi dairesinden dilekce yaziyorsun..Ben geriye donuk amistim. Raporun ankaraya ulasma tarihi ile onaylanan tarihe kadar arada ki aylarin vergi iadesini.. Acik olarak dilekcende belirt

Yanıt veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Her ihtimale karşın raporum henüz değerlendirmediği için EMG raporumu e-nabız dokümanlar bölümüne yükleyeceğim. Acil durum notlarım bölümüne de raporumu yüklediğim bilgisini yazacağım.

Endereren

Evet buradan bakıyorum

İyi akşamlar herkese
Bir yakınım sayesinde öğrendiğim kadarıyla Ankara'da kurul toplantısı pandemi dolayısıyla iki üç haftada bir toplaniyormus kanser tedavisi görenlere öncelik verilse bile dosyanın elime geçmesi en iyi ihtimalle Şubat sonu Mart başı imiş önümüzdeki hafta eşimin kardeşi bizzat gidip öğrenecek hayırlısı bakalım tüm bekleyen herkese tez zamanda olumlu cevap diliyorum Rabbim yardımcınız olsun

tmcn

Merhaba
Ben de bugün Maliyeye evraklarımı teslim etmek için gittiğimde hastalıklarla ilgili tüm tetkikleri dilekçeme ekleyerek Sağlık Kuruluna gönderilmesini istememe rağmen maalesef memur evraklarımı almadı ve bunlara gerek yok diyerek direndi.Kendisine eksik evraktan raporun dönmesi durumunda en az 1.Yıl kaybedeceğimi izah etmeye çalıştım fakat nafile başarılı olamadım.
Siz mesajınızda:
e-nabız dokümanlar bölümüne yükleyeceğim. Acil durum notlarım bölümüne de raporumu yüklediğim bilgisini yazacağım.
Bu acil notlarım bölümüne raporu yükleyeceğim diyorsunuz.Bu acil durum notları nerededir ? E devlette mi yada e nabız damı.Bende belgelerimi yüklesem olur mu ?
Konu hakkında beni de bilgilendirebilirmisiniz bunu nasıl yapacağım

Yükle ne olurne olmaz enabız dan yanlız tüm doktor lara erişimi paylaşım bölümünden aç

Son düzenleme:
Eksik evrak

Mektepli1967

Merhaba, e-nabız da dokümanlarım diye bir bölüm var. Doktorunuz ile paylaşmak istediğiniz fotoğrafları paylaşabiliyorsunuz. Yalnızca fotoğraf şablonunda (jpeg gibi) yükleme yapılabiliyor. Ayrıca acil durum notlarım bölümüne de raporlarınızı dokümanlara yüklediğinizi belirtebilirsiniz. Kolaylıklar

uho

Ankara yı arayıp bi sor bence. Ben evrağımı aldım. Emeklilik verdim. 10 gün sonra eviss e düştü.

Mektepli1967

aynı durumu yaşadım 7 ay sonra eksık evrak dıye dondu e nabıza bakmıyorlar bence ıadelı tahutlu ankaaya malıyeye falan ca dosyama raporuma eklendın şeklinde

Eksik evrak

hsnpiyi

Merhaba, ben doğru yazılmış ve ilgili tetkiklere refere edilmiş sağlık kurulu raporları ile ilgili bir sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum. Çünkü işin prosedüründe de tetkiklerin rapora eklenme gerekliliği yok. Sanıyorum kurulda rapora ve ilgili yönetmelik tablosuna doğru referans bildirilmediği durumda ilgili tetkik dokümanlarını istiyorlar.

yıllık dereceye göre benim 2.derece 790 tl civarımı acaba yatan meblağ?

Slm arkadaşlar dün ankara ya gittim danışmadaki görevli telefonla görüştürdü beni bi bayanla görüştüm tek bi telefon varmış sonu 94 le biten o yüzdende herkese yetişemiyomuş şuan nisan ayları sonuçlaniyormuş benim 3 haziran olan başvurum en erken şubat sonu yada mart başı belli olurmuş dedim nisan mayısta kurullar kapaliydi fazla başvuru yoktur diye yok dedi çok başvuru var dedi sadece kanser hastalarina oncelik veriliyormuş bekliceksin diyor....

prestige7171
O da kesin değilmiş en erken şubat sonu mart başı dediler bundan önce boşuna aramayın dedi kadın telefonlarada tek bi kişi bakıyomuş 03124153294 nolu telefonu martta ara dedi ulaşabilirsen bu numaradan ulaşabilirmişiz

Üst Alt