Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

21 Şubat 2020 varışlı bir rapor nasıl hala gelmez ben artık gerçekten canıma kıymak istiyorum Allah belasını versin bir tane telefonu açan bile yok yeter artık boğazımızdan sıcak ekmek bile geçmeyecek neredeyse ben artık bıktım ne yapacağımı bilmez haldeyim ya

12.02.2020 tarihli Ankara varış tarihRaporum 28.12.2020 tarihinde Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor.Yazısından sonra
Hastaneden rapor bekleniyor 04.01.2021 tarihinde İstanbul vergi dairesine hastahane tarafından gönderildi.
20.01.2021 tarihli sonuç Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor.

sonuç olarak 12.02.2020 tarihli raporum 300 günde eksik evraktan geldi.
hastahane'de 1 günde hallettim İstanbul Pendik'ten İstanbul vergi dairesine tam olarak 16 gün gibi kısa sürede gitti

Tekrar bekleme zamanı ................... bu noktalara burada yazamadıklarım için bırakıyorum.

Engelli İndirimi

Merhabalar ;
18.01.2021 tarihinde engelli indirim için vergi dairesine teslim ettim. En geç ne zaman kadar sonucu bekleriz.

Üzgünüm ama 9 ay bekle babam. Bekle 9 ay bekledim eksik evrak dediler bidaha gönderdim 9 ay daha beklemem inşallah bu hastalık biterse hizlanır inşallah

şafak 96
orta hakem +100 ekleyebiliyor

pandemiden+60
evrak imza beklemesi +20
fiğer faktörler +20
eksik evrak Allah korusun +330

Tüm dostlara selamun aleyküm arkadaşlar 12.06.2020 de giden evrağım ocak ayının 19 unda adana vergi dairesine gönderilmiş. Adana vergi dairesiyle görüştüm bize daha gelmediğini birkaç güne sisteme düşebileceğini söyledi. Gelir gelmez yazılarını yaxdıklarını ve işyerlerine gönderdiklerini söyledi. Ankarayı sürekli arıyordum bugün sonu 94 ile biten numaradan bir bayanla görüştüm. Darısı tüm bekleyenlerin başına. ❤️❤️❤️❤️❤️

Teşekkür ederim.Allah'ım inşallah herkesin gönlüne görw versin.

Metinö
Hayırlı olsun 03.06.2020 beklemeye devam geçen hafta ankaraya gittim bana en erken şubat sonu mart başı dediler bu nasıl oluyor anlamıyorum

Engel sorun mu?

Galiba öyle oluyor hayirlisı olsun artık

Allah tan 2019 dan bu yana bu forum sitesini takip ediyorum tecrübeler edindimde evraklarimi teslim ederken vergi dairesine sft testindrn tutun ilac raporu dahil sanki engelli raporu alıyomuş gibi bütun evraklari verdim eksik evrak deme sansı yok ankaranin

Benim raporum 29.11.2019 da İzmir SGM den Ankara GİB gitmiş gözüküyor halen haber-maas yok, kontrol muayenesiydi maasım durdurulmustu :(:( benim gibi uzun süreli olan var mı?

Akose
Kontrol muayeneleri o kadar uzun sürmüyor en fazla 3 yada 4 ayda geliyor hiç arayıp sormadin mı?

Aramaz olur muyum, ama muhatap bulamadım, var mı durumu öğrenebileceğim bir numara, yarın 0 312 4153294 ü tekrar arayacağim teşekkürler...

7 aylık bir süreç sonunda evraklarım Ankara Maliyeden bağlı bulunduğum sgk Müdürlüğüne gelmiş. Sonucu sorduğumda ise %40 engelli raporum maliyeden aynen onaylanıp gelmiş. İşin garibi sgk da ki memur maaş bağlama kararını bizim insiyatifimize bırakmışlar dedi böyle bişey olabilir mi aklım almadı.

Akose

Bence bağlı bulunduğun vergi dairesini ara önce bi sonuç alamazsan ankarayi ara telefonla bakan pek çikmiyor düşüremessen telefonu gitme imkanın varsa ankaraya git yada tanıdık biri varsa onu gönder bilgi al kontrol muayenesi 14 ay sürmez burada görüyoruz en fazla 4 ayda sonucu çıkıyor

Turk_erOS
%40 ve %40 üzeri engelliler vergi indiriminden faydalanıp emekli olabilir diyor kanun hasta etmesinler adamı tövbe yarabbim ya katil ederler insanı 9 ay gelir eksik evrak döner çıltırtmak mı istiyorlar insanı ya ne biçim sistemsizlik bu hindistan mı bura dimi ama

Metinö kardeşim hayırlı olsun. Tarih çok çok güzel 12.06.2020 inanamıyorum 😮

Merhaba,

Şubat 2020'de evrakları teslim ettim, geçen hafta onaylanmış, bu hafta iş yerine bilgisi verilmiş.

İş yeri bundan sonraki indirimleri maaşına yansıtacağız, orada sıkıntı yok, ama Şubat 2020 - Ocak 2021 arasındaki 11 ay için toplu ödeme almak istiyorsan vergi dairesine gideceksin tekrar dedi. Resmi yazı da veremiyorlarmış bu noktada.

İş yerine gelen yazının (onayın) fotokopisini de istemedim, onlar da vermedi. Sadece maaş bordrolarını imzalayıp verdiler 11 aylık. Bu şekil vergi dairesine gitsem toplu ödeme için dilekçe/başvuru alırlar mı?

Nasıl işliyor bu noktadan sonra süreç?

Üst Alt