Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Yeşil ünyeli
Öncelikle hayırlı olsun,benimde sizin ki gibi 1 yıllık gelmişti.size SGK da yazı gelicektir büyük ihtimalle
Ekim ayında suresi bitecek rapor için en az 3 ay evvelden SGK ya gidip hastane için heyet için sevk yazısı alicaksiniz ,ve heyete gireceksiniz ,ilk raporda yaptıklarını aynen tekrar ediceksin ordan rapor SGK ya yollanacaktır

Sorciere

Merhaba ben de bankada çalışıyorum e devletde şimdi gördüm 49 puan 1 yıl süreli raporum onaylanmış. Başvururken işleyiş nasıl oluyor. Bende banka emekli sandığına bağlıyım. Hangi banka sizinki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba e devletden şimdi gördüm. Sağlık kurulu raporum. %49 puanla 1 yıl süreli onaylanmış.

Bir yıl sonra kontrol muayenesi mi oluyor. Nasıl oluyor. Bir yıl sonra puanı düşürebilirler mi

Pisikiyatri 20
Kas iskelet 11
Astım 20
Troit 10 puan

Gülsüm hanım rapor tarihiniz soylermisiniz devletten nerden görüyorsunuz rapor sonucunu

Cevatalp

Bugün gördüm e devletde. İlk bir ekran geldi bunu onayladığınızda rapor tarihiniz bugünden itibaren görünecek dedi. Kurula perşembe günü girmiştim. Bugün e devletde raporu gördüm. E devletde engelli raporu yazınca çıkıyor

Cevatalp

Herkes için öyle zatende Ankara daki doktorların işgüzarlığı.Sadece zaman kaybı oluyor eksik evraktan geri dönmesi...

Yav arkadaşlar benim anlamadigim bisey var engelli raporu alırken doktorlar tüm evrak ları yani tahlil ilaç raporları ve epikriz raporlarını istiyorlar ve ona göre rapor yüzdesini veriyorlar e peki bu ankaradaki beyler eksik evrak diye neden evrakı geri gönderiyorlar ben bu soruya cevap bulamıyorum

Doğanayöz sen önce fatih vergi dairesine git ordan bilgi al daha sağlıklı olur .Ankaraya gidecek misin pazartesi ordan tam bir bilgi al çünkü senin iş biraz karışık çünkü sadi konuk beş para etmeyen bir yer engelli raporunu e devletten goremiyormusun

Ümityalcin ben orda doktorun orda rapora baktığına da inanmıyorum çünkü raporda açıklama yazıyor zaten haksızmıyım

Gülsüm yıldırım hayırlı olsun raporun bulunduğum ilin maliyesinden engelli biriminden form alıp işyerine imzalatıp tekrar vergi dairesine vererek vergi indirimi başvurusu yapa bilirsin.%20psikiyatri oran raporundaki Anksiyete miydi.Bir de raporuna astımdan %20 oran yazan yerde sft değerleri yazıyor mu onu konturol et Ankara astım koah hastalıklarında sft testini istiyor raporla birlikte

Gülsüm yıldırım

Merhaba, Gülsüm Hanım 506 sayılı mülga kanunun geçici 20. maddesine tabii özel olarak kurulan emekli ve yardım sandığı vakfı emeklisiyim.Eğer merak ettiğiniz bir konu olursa banka emekli sandığı hakkında size bilgi verebilirim.

Saygılar.

20 gündür takipteyim.gelen bşr tane rapor görmedim.şafak 65 ama bu tempoyla devam ederse 265 gün sürer

Cevatalp
Sn abim ben raporum e devlette gozukoyor interaktif vergi dairesi dilekce bolumunde gozukmuyor

Yarin ankaraya gidiyorum zaten bilet bedeva her şey bedeva bakiriz bakanların işine anladım mi

Buraya kadar getirmişiz hakkımızı kimseye yedirmem ben ulen

Ankarada benim benim evraklarim bu ay sonuçlardır dediler kardes ben işin peşini birakmammmmmmmmm

Ankarada benim benim evraklarim bu ay sonuçlardır dediler kardes ben işin peşini birakmammmmmmmmm

Bankanın emeklilik bölümüne vergi indirimi belgenizi götürüyorsunuz emeklilik işlemleriniz başlıyor eğer daha vergi indiriminiz yoksa da bankaya engelli raporunuzun bir örneğini ve konu olan hastalıklarınızın evraklarını teslim edip dilekçe yazıyorsunuz vergi indirimi başvurumun yapılması için ankara merkez sağlık kuruluna gönderilmesini talep ediyorum diye onlar gönderiyorlar sonucu Ankara dan banka sandığına gönderiyorlar sonucu ordan öğreniyırsunuz benimki akbank

fenerliyizz

İnternetde format vardı. Direk bankadan yazı alsam olmaz mı. Benim sgk yok. Bankanın emekli sandığına bağlıyım. Psikiyatri oranı majör depresif nöbetden verildi. Kısmı tedavi gören olarak. Sağlık raporuna stf oranlarını da yazmış doktor. Zaten solunum testinide ekine koyucam.

Sizin vergi indiriminiz yok değilmi henüz ayrıca çalışıyormusunuz ?

Endereren
Erdem bu kişi biraz kafa karıştırmış , gülsüm hanım daha yeni hastaneden heyetten rapor almış. Ankara'ya daha yeni gönderecek raporunu.

Doğanayöz inş halledersin işlerini sağ salim git gel güzel haberlerini bekliyorum pazartesi

Ankara maliye sağlık kurulu malesef çalışmıyor. Hasta olan bir mükellef calisana devletin hastanesindeki devletin yetkili sağlık kuruluna bakan yetkili doktorları bu kişinin hastalıkları sonucu engellidir diyor .devlet çalışma kanunda %40 ve üzeri sgk şartlarını belirliyor bu şartlara uyması halinde emekli olması haktır diyor .ama birde işini yapmayan insanları canından bezdiren bir maliye sağlık kurulu var .elindenden geleni arkasına bırakmıyor telefonları açmıyor ankaraya giden vatandaşı kapıdaki danışmadan içeri almıyor gelmişsin madem telefonla görüş diyor karşına çıkan hanımefendi daha dosyanı bulamiyor ise yoksa süren bir süreç yazıklar olsun bir evrak için 8 ay 10 ay bekletilmek ne demek yahu birde elektironik cağda bilgisayar ortamında bir tuşe bastığında vatandaşın her şeyini bul ceza yaz 25 günde e devletine gönder . Ama vatandaşın hakkına gelince sürün osman sürün

Birde uzaya gidecezzzzz ayıp ya milletin aklıyla dalga geçmek ben bu devlete 30 sene vergi sgk ödedim hakkım lan bu benim

Doğanayöz inş halledersin işlerini sağ salim git gel güzel haberlerini bekliyorum pazartesi

Sağol kardeşim Allah nasip ederse yarin yine maliyenin kapısını vura vura calacagimmm

Ağanın keyfi çatana kadar fakirin canı çıkar derler

Doğanayöz abim geçe10 gün önce görüştüm ankara maliye ile daha 6.aylar var dedi 7.aylar daha başlamadı demişti 1 ayı bulur dedi sonuçlanması

Arkadaşlar hepimizin sorunu ortak. Ankara Vergi Dairesi lütufta bulunup bir cevap verecek diye 8 10 ay bekletiyorlar. Bahane pandemi. Pandemi oldu diye bizler iylesmedik . Tam tersine sorunlarimiz arttı. Nacizene fikrim, gün belirleyip imkani olanlar ile ankarada buluşup vergi dairesine gidelim.

bbgugur

Peki 1 yıl sonra tekrar kurulda puanı düşürebilirler mi

Benim boyun fıtığından boynumda 3 protez var.
Psikiyatrik rahatsızlıpım vat
Hipotroit var
Astım var
Her iki bileğimden de karpal tünel ameliyatımoldum

Üst Alt