Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

bende büyük mükellefler ile gorüstüm. Site için yeni bir uygulama yapılıyormus. Artık evis veya büyük mükelleflerden , veya arayarak sormaya gerek kalmayacaklarmıs. Mail adresimize ve cep telefonumuza düsecekmis sonuçlar. Tamamen dijitale gecis yapılıyormus suan.

Emekli olupta süreli olan raporlarda en fazla kaç kere süreli rapor için sevk edilmiş arkadaş var yani kaç kere ve kaç defa rapor icin hastaneye gitmis arkadas var yani emekli oldum sure var birdaha aldim bitiyormu yoksa boyle devammi ediyor

adulger raporun ne zaman yatmıştı ankara maliyeye

Adulger ne zaman gitmişti rapor tarihin ayın kaçı

Yeni sisteme geçtiniz ama bizim mağduriyetimiz ne olacak 2 senelik raporun 1 senesi Ankaraya beklemekle geçti

Her şeyle mağduriyet

orası oyle. kadın bile diyorki, sizin gecen sene ekim gibi gelmesi lazımdı. 13 ay oldu hala ortada bisey yok

Yawwwwww.
Sabah sabah yorumları okudummmm.
Vallahi delirdimm. Başka bir ülke varmıdır ki engelli vatandaşlarını 8 - 10 ay süründüren
adı üstünde bizler engelli bireyleriz. Bizler macera aramıyoruz. Bu mağduruiyeti anlamayacak kadar
geri zekalı bürokratlar varr. Ve bunlara sorsan din iman ganidirr.
Yaaa sen daha benim mağduriyetimin, bana yaşattıklarının 1 günlük hesabını veremezsinn.
Bu nasıl bir zihniyettir. Acaba diyorum ki bizlere geç maaş bağlanması için bir yerlerden talimat mı aldılar.
Aklımada gelmiyor değil. Milletin yedek akçesini kefen parasını bir gecede khk ile hazieneye aktaran
bizlere ne yapmaz ki..

06.08.2020
şafağıma 40 gün ekleme yapıyorum
ortalamalar 260 günden 300 güne çlktı malesef.300 en iyimser rakam 360 a kadar yolu var.pandemi ayları bitti.haxiran temmuz ağustos ve devamında inanılmaz sayıda başvurular varmış.

şafak 103

temmuzlar marttada gelmiyecek.nisanda belki başlar

agustos benim umarım haziranda gelir

YILDIRAY BOZOK
Bunlar bizim ölümüzü dirimizi çiğ çiğ yer :) bide vergi alırlar üstüne öldün vergisi :)

prestige7171
Sana 3 ay önce şafak karanlık demiştim :) daha gelse ne yazar raporun süresi Ankara'da bitmiş :)

lider77

Kardeşim geçen kayincomun süreli raporu ocak ayında geldi. Süresine iki ay kala gelen rapor süresi bir yıl uzatılmış olarak geldi .Sizin rapor da büyük ihtimal ile öyle olur. Ümidimizi yitirmeyelim saygilar

Merhaba çok sağlam gerçek bilgi
Bu engelli emekllilk kurumunu dagitmislar evraklar bir yerde toplu halde duruyormuş
Temmuz ayları Nisan dan önce gelmez dediler
Gerçekten bilgi sağlam yerden

Yeniden yapılanma varmış ekip kurulacak ve işleme bakacaklar

Her ilin SGK sağlık kurulu var aslında biz evrakları İL SGK sağlık kuruluna vermemiz lazım Maliyeye değil
İL SGK sağlık kurulu eksik evrak,EMG,FİLM,Eksik prim gün gibi çalışıb çalışmadığızı vesayre inceleyib bunları tamamladıktan
İL SGK KURULU ANKARADAKİ MALİYE Göndermesi lazım çok mağduriyetin önüne geçilir
İki sağlık kurulu incelerse çok zaman kaybı olmaz diye düşünüyorum 8 ayda gelen sonuç 4 aya iner tahminimce
Maliyeye gidiyoruz dilekçeyi alan Memur Pek birşey bilmiyor tek rapor yeterli diyor 9 ay sonra evrak eksik silbaştan

3 haftadır gelen bir rapor yok

normal emeklilik şafağım 810

bypass ömrü en fazla 20 yıl
12 yıl oldu benim.ömrüm yetmez gibi

lider77
BENİM ÇOK DİYECEK LAFIM VARR.
BENİM HAKKIMI, 1 GÜNÜMÜ YİYEN, BENİ VE BİZİM GİBİLERİ MAĞDUR EDEN HER KİMSE,
KURUM, KURULUŞ, ŞAHIS, KİŞİ FARK ETMEKSİZİN
ALLAH BİN TÜRLÜ BELASINI VERSİN VE BENDEN BETER OLSUN
(BENİM SAĞ GÖZÜM KÖR, SOL AYAK BİLEĞİM PROTES, SOL KULAK DUYMUYOR)
RABBİMDEN TEK İSTEĞİM BENDEN BETER DURUMA DÜŞMELERİDİR.
Şimdi bi ALIN-TERİ ile EMEKLİ Olanlar var,
Birde TORPİL-TERİ İle EMEKLİ & Ekonomik Özgürlüğü Olanlar var.
Alınteri olanlara Diyecek birşeyimiz yok.. Elhamdülillah.
Amma viraja girmeden Ehliyeti alana varya vee saltanat içinde yaşayanlara varyaaa.....
Veeee Dilerim ki;
Fakire, Fukaraya Engelliye Yardım eden Ömründe Fakirlik görmesin..
Fakirin, yetimin engellinin hakkını yiyende, Fakirlik görmeden ölmesin..! sürüm sürüm sürünsünler.

Beklemekten yoruldum bittim çalışmayı artık vücudum kaldırmıyor ilaçlarla ayakta duruyorum Allah'ım sen büyüksün dayanacak gücüm kalmadı

Raporu suresiz olupta rapor elinde ise direk vergi mahkemelerine müracat edin çünkü hastanedeki rapor ne ise odur bilginize

Cevatalp
Varmı emsal bu konuda kazanılmış bir dava vs.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sürecin bir yılı bulması ile ilgili bir dava açılmışmıdır çünkü emekli aylıkları alsaydık 8 ay boyunca enaz 16 bin lira cebimize girecekti

Üst Alt