Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hiç bir şey anlamadım Martta benim sonuçlar gelmez ise ben Anakara giderim onu biliyorum

Gelsen ne olacak aha ben geldim iki gündür burdayım adam yerine bile koymuyorlar.danismadan iki dakika gorusturuyorlar görüştüğüm bayan senin dosyanı zor buluyor beyefendi bekleyin diyor be kardesim

Arkadaşlar merhaba.
ilk başvurum 05.02.2020
24.11.2020 eksik evrak bilgisi geldi.
05.12.2020 evrakları tamamladım.
bugün 0312-415 31 24 nolu telefonu aradım
sağolsun bayan çok yardımcı oldu.
evrakları buldu.numaramı aldı.
eksik evrak tan dönenlere öncelik sağladıklarını belirtti.
daha sonra beni aradı ve kuruldan geçtiğini söyledi.
inanamadım.
15 güne vergi dairesine yazı gelir dedi.
sizde eksik evrak tan tamamlamışsanız bu numarayı arayın.
formda serkan kardeş vardı
49 serkan umarım bu yazıyı görür.
oda sonuca ulaşır.
hepinize sabırlar diliyorum.
gelişme olursa bilgilendireceğim.

serkan kardeş yasaklamışlar seni
üzüldüm
umarım sağlığın yerindedir.
ankarayı arayıp görüşürsen yardımcı olurlar umarım
kal sağlıcakla

01adem öncelikle hayırlı olsun.ağlanacak halimize sevinir duruma bizleri getirenler utansın.netice olarak 1 yılda onaylanan ve halen 15 gün sonra geleceği söylenen bir sonuç.nasrettin hocanın devesini kaybettiğine üzülürken kaybetmediğiğni çğrenip sevinmesi gibi.acaba bu eksik evrak olayları kurgumu artık herşeyden şüphelenir oldum.bizleri oyalayma taktiği olabilşrmi

patdon 1 yıl değilmiş 13 ay

prestige7171

teşekkür ederim inşallah herkesinki onaylanır.
inan bende oyalama taktiği olarak düşünyorum.
ama beklemekten başka çaremiz yok.
sadece sabredin hakediyorsanız mutlaka alırsınız.
benim en az 4-5 ay kaybım oldu
sağlık olsun
inşallah evrak yazışması uzun sürmez
en azından martta emeklilik başvurusu yapıp bir nebzede olsa nefes alırım
Allah yardımcınız olsun.

saat 14,00 -15,30 arası deneyin
bu telefon direk şube müdürü sekreterine bağlanıyor

şu ana kadar 7. aylardan gelen olmadı (bana aylar öncesinden 7. aylar martta gelir demişlerdi) demekki bilerek ağırlaştırıyorlar süreci
Zaten emeklilik sistemi öyle değilmidir mi ki emekli olanların maaşlarını karşılayacak çalışanların yetişmesi gerekiyor
kesin belli bir kontenjan veriyorlardır memurlara şu kadar kişi şu aylarda emekli edebilirsiniz falan onlarda ona göre yayıyorlar raporları zamana

01adem

Yav arkadaş ben ankaraya geldim özellikle bu numarayı günlerce arıyorum lütfen beni buraya bağlayın dediğim halde ve aylardır aradığımda açan yokkk arkadaş milletin aklıyla dalgamı geciyosunuzzzz yahu

Yeni sisteme geçtik diyorlar .vede en az 3 ay sürer bu sistem diyorlar ankara maliye siz hale hayel kuruyorsunuz ilk öncelik çalışan ların sonrada sgk çıkışı olanlarda diyorlar

Bugün evraklarımı kocaeli vergi dairesine teslim ettim. Herkesin dediği gibi sistem değişmiş. Belgeleri tarıyorlarmış. Direk doktorların önüne düşüyormuş. Vergi dairesindeki bey mağdur olan çok kişi var böyle sistemi hızlandırmaya çalışılıyor dedi. Sonuç artık 1 hafta en geç 10 güne kadar geliyor dedi. Gecen hafta gönderdiklerimizin sonucu bu hafta geldi dedi. Sizinkininde sonucu en geç 10 güne kadar gelir dedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar biz eski gönderenler ne yapmalıyız yeni sistemden bahsediyular anlamış deyilim bu konu hakkında bilgisi olan varmı aydınlatırsa bizleri seviniriz

İrfan bey sana yalan borcumu var isteyen ankarayı arasın ben yardımcı olmak istedim konuşmalarına dikkat et ben kimsenin hakkına girmem tanıdık olsa da sonuçta hepimiz in saglik sorunları var tanıdık vergi dairesinde çalışan sordum dogruladı gecen hafta başlandı dedi onlayn sisteme bana ne torpil olacakki sonuçta ankaradan geliyor karar cahil cahil kon uşmayın inanmiyorsan cevapta yazma bana direk ankarayı ara sor

Adem kardeşim sana teşekkür ederim beni düşündüğün için demek ki iyi bir adammışım aklında kalmışım Ama çoğu kişi unutmuş. Evet dediğin gibi buranın adminleri sahipleri beni yasakladılar ama ben de hak ettim Çünkü küfür etmiştim küfür ettiğim de buranın başındaki adammış. Eğer burayı okuyorsa ondan özür diliyorum. benim psikolojimi anlayamadı Umarım kimse bana ilişmez sesiz sessiz takılıyorum burada Herkese selamlar eski 49 Serkan ben umarım atmazlar yine

Ginerk

Tabi yazarım. Burada yazılanlardan sonra vergi dairesindeki bey böyle deyince bende şaşırdım. Gecen hafta gönderdiklerimizin bu hafta sonucu geldi dedi.

Arkadaşlar 1332 sayfa yorum yapılmış bu konuya fakat bu sayfadaki hiç bir bilgi bu evrak onayının süresini kısaltmada yani işlerin hızlanması için bir fikir ortaya koymamış adeta burası dert köşesi haline gelmiş peki bunu burada sitem yapmak yerine organize olup fazla bir kişi sayısınada gerek yok 20 - 30 kişi elinde raporla gelir idaresine gidip canımıza tak etti böyle sistemi olur diye kapılarını çalarsın biz eylem değil çözüm istiyoruz dersin çağırırsın bir kaç haber kanalını muhalif olması şartıyla zaten senin engel raporun var engelliler üzerinden haber yapmayıda çok sever bunlar belki bu saçma ve gereksiz düzene bir çözüm bulurlar diye düşünüyorum yoksa emine hanım çıkmış telefona çok kibarca dinlemiş öyle olmuş böyle olmuş hiç bir netice yok 8. Aydan gün alıyorum pazartesi günü demem o ki gelin böyle bir sayfa konu açalım bu problem için böyle birşey yapalım derim.

Gülsüm yıldırım

Hanımefendi biz 8 aydır bekliyoruz nasıl oluyorda geçen hafta gitti bu hafta sonuç geldi .sizin aklınız basinizdami

Ben bir haftadır fatih engelli dairesiyle ankara maliyesinde mekik döküyorum bana böyle birşey diyen memur yok

Canımızdan bezdirdiler. Canı cehenneme artik

Doganayoz

Valla bende vergi dairesindeki beyin söylediğimi söylüyorum. Evrakı takip edebilmek için internet adresini sordum. Kapatıldı dedi zaten gerek de yok. Artık hızlı geliyor dedi.

yahu deminden berli okuyorum. sayfaları ne oluyor neler oluyor. şaşırdım arkadaşşş.kiminin raporu 13 14 ay olmuş bekliyor. kiminin ki 3 4 ayda geliyrmuş. kimininki de 1 haftada geliyormuş. peki bu kadar insan bu zamana kadar bekletilmiş. adalet bunun neresinde yahu akıl ve mantık yok olmuş. uçtu uçtu aklım kafatasımdan uçtu uçtu.sistem yok.
bu arada Talihsiz50 serkan merhaba hoşgeldin. senin durum ne oldu.?

SERO01

Hoş bulduk benim durumumu Aynı ben raporu çıkardım 11 ayda gönderdim bekliyoruz kasımdan beri Ben de okuyorum buraya şaşırıyorum geçen sene böyle değildi Çok şey değişmiş

Yok mu gelen 6. ay 7.ay nerde bunlar

Herkese selamlar 02.07.2020 hâlâ beklemede Mart ayında geleceğini düşünüyorum. Gerçekten çok uzun ve saçma bir süreç işliyor ben foruma üye olduğumda 700-800 sayfalardaydi şuan 1300 kusurlerde tahminim de 1300-1400 perde gelir 1500 u görmem diyeydi. Şuan günde iki kere bir sabah bir akşam mesai bitimine doğru bakıyorum. Allah herkese sabır versin 8 aydır bekliyorum bu sürecin bu kadar sürmesinin bir mantığı yok. Vatandaşa yapılan bir saygısızlık engelli insanlar mağdur edilemez. Kimse keyfinden bu sisteme başvuruyor. Esen kalın inşallah bir an önce sonucum gelir sizlerle güzel haberleri paylaşırım. Allah herkesin gönlüne göre versin

siteye biraz zorda olsa üye olabildim , benimde %70 üç yıl süreli 07.08.2020 ankara varışlı raporum var .. yaklasık 5 aydır forumu takip ediyorum. ama bu son yazılanlar yeni sistem açıklamaları Beni, şok etti. Ankara ya ulaşmak imkansız. cımer yazıları izmir vergi dairesine gönderiliyor,oradanda basma kalıp cevaplar alıyorum..

Lider buu listeyi tutan yok heralde. Baksaydık yenilere. En son bendim benden sonra gelen oldu mu acaba diye baksaydık iyiydi

İyi günler Ankara'dan gelen raporumu nereden nasıl alabilirim. Kontrol muanesiydi sgk ya gittim bana Ankara'ya giden evragi veriyor raporum orada 3 yıl yazıyor Ankara'yı aradım süresiz dedi sgk üst yazıyı sana vermeyiz diyor ben vergi indiriminden nasıl faydalanacagim

Üst Alt