Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
evet pazartesi 1 mart hadi hayırlısı son 7 aydır defalarca sistem değişti erken gelecek şubelere dağıtılacak dijital olacak, falan filan
arkadaşlar inanmayın öyle şeylere bence
biliyorsunuz ssk açık veriyor mümkün mertebe kimseyi zamanınından önce emekli etmek istemiyorlar
hükümet EYT bile göz ardı ediyor halbuki seçimi etkileyecek bir potansiyelle sahipler
Arkadaşlar,
Vergi indirimi raporu ile emekli olurken, kıdem tazminatına bir etkisi var mı? Yani kıdem tazminatı hesaplanırken herhangi bir vergi indirimi uygulanıyor mu?
Arkadaşlar merhaba, Dijital sistemde, Ankara'daki vergi indirimi raporunun onaylanıp onaylanmadığını hangi internet adresinden kontrol edebiliyoruz. Gov. tr. olarak değilde yeni sistem için bir adres açılmış. Bu konuyla alakalı bilgisi olan varmı?
Rapor sonucu gelen var mı?....
BEN çıldırmak üzereyim ya ruhum daralıyor ya..tam tamına 6.5 ay oldu ya .birde işten atıldım. korona var.dişarı zor çıkıyorum.bu nasıl bir iş..rabbim bana sabır ver yarabbim..kusuruma bakmayın arkadaşlar foruma birşeyler yazmak istedim. özür dilerim..
Arkadaşım binim 12/02/2020 yani 1 seneyi devirmiş benimki gelmedi ama gelen arkadaşlar var bugün yarın benimki gelir diye bekliyorum(22.02.2021 tarihinde ankara ile görüştüm görüştüğüm bayan bana 15 güne istanbul vergi dairesi sistemine düşer dedi )
Adulger enson 6.aylar geliyor senin rapor 2.ay nasil oluyorda gelmiyor sen telefon açman bisey ifad3 etmez çünkü ankaraya gidip orda görüşmen lazim 1 yıl boşuna beklermişler seni
Talihsiz50 sağolasın arkadaşım.bana destek olan babam var emekli sağolsun allah eksikliğini vermesin.inşaallah.
işte bir sağlığım yerinde olsaydı. başka birşey istemiyorum. ama kalp tansiyon ve işitme var. adulger bence hemen cimer e yaz cevap gelsin.yada ankara ya git.kardeşim.,işin peşine düş
Cevatalp
gecen sene gönderdim raporlarımı tarihler dikkatli bakarsanız 12.02.2020 tarihinde ankaraya ulaştığı yazmıştım 20.12.2020 tarihinde kontrol raporu geldi bende tetkikleri yaptırdım ve tekrar gönderdim. Ankara'da görüştüğüm bayan yeni bir sisteme geçildiğini eski evrakları bir an önce bitirmeye calıştıklarını söyledi ve benim tetkik olduğu için doktora gösterdim ve gittiği gibi onaylandı diye söyledi. Ben söylenenleri burada paylaştım birlikte göreceğiz 1 hafta sonra 08.03.2021 tarihinden sonra istanbulla konuşup ögrendiklerimi burada paylaşırım..
SERO01
Sağ olun ben gecen hafta ankara ile konuştum 08.03.2021 tarihinden sonra istanbul ile konuş dedi göreceğiz ..
En ileri tarihli gelen onay, 3 Subat tarihinde ogrendigimiz 30.06.2020 bakanlik varisli ismailank 'in raporudur.
Mart ayi baslangici olarak listenin guncel hali asagidadir, umarim herkesin onaylari en kisa surede gelir.