Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

umarım doğrudur.imsanların hassas noktalarıyla dalga geçilmemeli.listede 22 kişi var temmuz ayı bekleyem ilk siftah gelmesi sevindirici .doğrudur ve devamıda hızla gelir inşallah

Herkese merhaba bir konuda bilgi danışmak istiyorum bilen arkadaşlara. Benim başvurum maalesef oran düşürülerek red edilmişti, birkaç ay oldu(Eylül sonu Ekim gibi cevap gelmişti). Malum çevredeki hastalık sebepleri ile çok üstüne düşemedim ne yazık ki önem durumu değişti. İtiraz etmek için bir süre var mıdır bilen arkadaşlardan yardım rica edebilir miyim ve yoksa nasıl yapabileceğim konusunda yol gösterirlerse sevinirim. Cevap ve yardımlar için şimdiden teşekkürler

Yenı bır rahatsızlık ve tek hekım raporu ıle tekrar gırebılırsınız benımde oyle oldu 19 ay sonra tansıyon olusmudtu tek hekım raporu ıle tekrar gırdım heyyete dosyam ankarada

Rapor

Arkadaşlar yeni sistem başlamış kardeşimin raporu ankaradan 20 iş gününde bugün geldi SGK ye dilekçesini verdi

Arkadaşlar yeni sistem başlamış kardeşimin raporu ankaradan 20 iş gününde bugün geldi SGK ye dilekçesini verdi

Nedir abi bu yeni sistem?bu kadar millet aylarca yıllarca bekliyor bu adalet mi 20 günde madem sonuçlanıyor bizlerin dosyaları da sonuçlandırilsın

Rte, kabine toplantısı kararlarında "kamunun çalışma saatleri normale dönüyor'' dedi. Bu inşallah işimize yarar da bir an önce sonuç alabiliriz.

Rapor 20 güne çıkarmı yav zaten onaylanan raporun yazısı müdürün ımza ve mühürü 15 gün sürüyo enaz hiç inandırıcı mantıklı bi şey deil 5 yaşındaki çocuk bile inanmaz

herzamanki gibi adalet yok 6-12 ay bekleyenler.sonuc ciktiginda sadece vergi indirimini alabiliyor.aslinda gecmis aylarin emekli maasi ve ikramiyelerini alabilmeli.simdi yeni sistemde 20 gunde rapor alinabiliyorsa bu sisteme neden once eski basvurulari temizleyip baslamadilar.

forum uyelerini suclamayin.
bosu bosuna .devletin sacma sistemini buradaki engelli uyelere kirici sozler yazarak cozemeyiz. tum illerdeki vergi daireleri yeni sisteme gecildigini ve artik daha hizli sonuclar gelecek diye bilgi veriyor.bizim eski basvurulari da insallah yeni sisteme dahil ederler..

Sacma sacma kanunlar .sacma sacma yeni çıkan sistemler .dosya atında kalan dosyalar.ayin 1 veya 5 dururken ayın sonudan 28,den 30dan gelen dosyalar, devletin hastanesinden devletin doktorlarının verdiği raporlara ,devletin diğer kurumunun ret kararı aman Allahım aman bu ne biçim iş nasıl düzen

Engel sorun mu?

çok teşekkürler cevap için, peki son bir soru daha sorsam ayıp olmaz ise aynı rapor ile süreci tekrar başlatabilir miyim yoksa illaki yeni bir rapor almam mı gerekir acaba çünkü benim hastalığım epilepsi olduğundan her yer maalesef rapor vermiyor sanırım inandıramıyorum, iyi akşamlar

bu konuda bir şey diyemeyeceğim bilgim yok diğer bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur umarım

Arkadaşlar eksik evrak dolayı bekleyen 03124152431 Neslihan hanıma ulaşırsanız yardımcı oluyor

Cevatalp

Artık doktora imzalatmakla uğraşmıyorlar e imzalı. Belgeleri teslim ettiğin vergi dairesi digital olarak belgeleri tarıyor. Direk ankarada doktorların önüne düşüyor. Belgelerde e imzalı oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay be biz boşu boşuna aylarca beklicez yapacak birşey yok beklicez artık.

Engel sorun mu?

teşekkürler; acaba bilen arkadaşımız varmıdır bakanlıkta oranı düşürülen raporumla tekrar basvuru yapabiliyor muyum en azından bir daha red edilirsem itiraz dava sürecimi kaybetmemiş olurum. teşekkürler şimdiden herkese

ilgazd

itiraz hakkın 1 ay itiraz sürecini tam bilmiyorum ne nedir nekdr zamn sürer bilmiyorum kaldıki aynı rapora tekrar bakacaklar. Ben yeni rapor cıkardım yolladım 1.1.5 ay sürüyor işlemler. Senin tam olarak ne dediğini anlamadım red yazdıgını okuyunca cevap yazayım dedim

Talihsiz50

merhaba çok teşekkürler kısaca özetlersem belki yanlış yazdım. epilepsi engelli raporum %40 idi ekim başı gibi % düşürülerek kabul görmedi. Pandemi hastalıklar maalesef itiraz süresini kaçırdım. Epilepsi olunca rapor kolay alınmıyor en azından ben alamıyorum. O yüzden yine aynı raporla başvuru yapma sansım varsa onu değerlendirip yine oran düşerse dava sürecini vs kullanmak istiyorum. Bundan dolayı sordum oranı düşürülen rapor ile tekrar en baştan başvuru süreçi başlatılabilir mi diye, uzun oldu ise bu kadar yazışma şimdiden özür dilerim herkesten iyi günlerve teşekkürler cevaplar için

temmuzdan gelen var mı başka

istanbul engelli vergi dairesi dahiley no kaç bilen var mı

çalıyor çalıyor açmıyor istanbul, Ankara hiç açmıyorlar

28-07-2020 Ankaraya varış 8 ay oldu

Selamlar
Ankara tlf şimdi görüştüm temmuz ayı evraklarına yeni başlanmış 1 ayı bulur dediler

Murat inanç

bu numaradan telefona cevap verdiler. yanlış numarayı aradınız gelir idaresini aramanız gerekiyor dediler. ilginç.....

Üst Alt