Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar Ankaradan sekreterlik ile görüştüm. Birim numaralarını düşürmek çok zor dediler. 8 şubatta yeni sisteme geçtik, bağlı bulunduğunuz vergi dairesini arayın eviz kaydınızı açtırın raporunuzu siz takip edebilirsiniz dediler. Bende Kayseri vergi dairesini aradım, evet yeni sisteme geçildi eski evrakları biz siteme yeniden yüklüyoruz dedi. Eyvah yeniden bir 3 5 ay daha mı bekleyeceğiz dedim. Hayır dedi sonuç 10 gün içerisinde cep telefonunuza mesaj olarak düşecek işlemler hızlandı dedi. t.c mi aldı yüklüyorum sisteme size 10 gün içinde bilgi gelir dedi. Sizde bağlı bulunduğunuz vergi dairesini sıkıştırın arkadaşlar.

bu sisteme 8 şubatta geçildiyse o tarihten 1 marta kadar hiç evrak gelmedi.dün gelen 2 evrakta kimseye inandırıcı gelmedi.yeni sistem acaba eskisinden dahamı yavaş.acaba bizmi karamsar olduk.

Yanlış anlamayın ama çok boş konuşuluyor Harbiden çok pis cahillik dönüyor Kim ne dese hemen inanılıp muhabete giriliyor 21 yüzyıldayız bazı sorular var 1930 lardan kafalar halen yazık raporlar gelsede kurtulsak şu bilgi kirliliğinden

lider77

kardeş sen şizofrenmisin yoksa gelir idaresi başkanı mısın olan neyse onu söylüyoruz. kendi kendine trip atma istersen

Cimere tekrar yazdım bu sefer tek fark elimdeki hastane dosyalarının jpg lerini de ekledim
3 mb kadar dosya ekleyebiliyorsun normal pdf de olmuyor önce dosyaların ekran görüntüsünü çektim sonra jpg olarak ekledim yoksa bütün dosyaları gönderemiyorum 3 mb fazla tutuyor bakalım bir fark olacak mı gerçi cimerin bile oraya gitmesi 15 gün sürer sanırım

DarKness 38 biz eskiler birşey yapmamız gerekir mi yoksa ankara maliye yeni sisteme bizi dahil edecek mi?

Ginerk

valla vergi daireleri otomatik yükleyecek dediler. Ama siz iyi araştırın cahillik yapmak istemem.

şimdi ben konuyu tam olarak anlamadım benim evraklarda 06.08.2020 de bakanlıga gönderildi bekliyoruz şimdi yeni sistem dediğiniz ne anlayamadım eviss den takibi bırakıyormuyuz başka bir sistemden bakacaz tam anlayamadım vergi dairesini aramamızmı lazım bilgi verebilirsen sevinirim teşekürlerr

Güzel arkadaşım çareyi burada ne dediğini bilmeyenlerden arama git vergi dairesine çözümünü bu işi yapan arkadaşlara sor burada zaman kaybı çok basit bağlı olduğun vergi dairesine git sor çok basit
Endereren Ender nerelerdesin neler oluyor bak :) millet boşuna beklemiş :)

evraklar zaten sisteme yükleniyor... eskidende boyleydi. İnteraktif vergi dairesine girin evraklarınız zaten gorürsünüz. bunun yeni olan tarafı ne acaba? He ama heyete girdiğimz zamanki epikriz raporları vss tahliller gibi evraklar ise bunlarda zaten sisteme yüklü durumda??? simdi soruyrum, hangi evrak nereye yükleniyor?

Merhaba arkadaşlar.bende buradan duyduğum haberler neticesinde istanbul vergi dairesini aradım.yeni sisteme geçildiğini tekrar taratıp gönderdiklerini ve en kısa zamanda geleceğini söylediler.

Arkadaşlar simdi Adana Vergi Dairesi Bşk.lığı ile görüştüm. Yeni sistemi sordum kimlik bilgilerimden baktı çalışıyor musunuz dedi. Şuan calışmıyorum ama başvuru yaptığım esnada çalışıyordum dedim. Çalışmadığınız için yeni sisteme sizi kayıt edememişiz dedi. 20 Ekimde ankaraya gitmişti dosyam. Yani eski başvuruları eğer şuan çalışmıyor ise yeni sisteme dahil etmiyorlar. Söylenen bu hakkımızda hayırlısı olsun.

Hayda! bu çalışıp çalışmama sorunu da yeni çıktı. Kardeşim bunların bizleri emekli edeceği yok. salın çayıra mevlam kayıra.

arkadaslar bende simdi büyük mükülleflerle gorüstüm. durum şu; evet evrakların tekrar yüklenidği doğruymus. Ama, bende haklı olarak şunu sordum. Zaten bu evraklar sistemde kayıtlıydı değişen ne oldu? verdiği cevap, onceden evis veya hangi ilin verği dairesine kayıtlıysa oradan takip ediliyordu, evrakların onaylanmasından sonra sisteme yüklenmesi bile 15-20 gunu buluyordu. ama artık onaylandığı an, telefonlara mesaj olarak gelecekmis, Telefon trafigi olmayacakmıs. Sistemin tam olarak oturmadığını, tüm türkiye'de aynı anda basladıklarını belirttiler. Yani ozetle bekleme süresini kısaltırmı? evet kısaltır. ama uzun vadede. İşin evrak kısmı dijitale doneceği için cok ciddi anlamda kısalma olcağın sanmıyorum. Niyahetinde raporu kontrol eden kurul doktorlardan olusan bir kurul bildiğiniz üzere. Onlar evrağa bakmadığı sürece, dunyanın en iyi altyapısını bile kursalar nafile:))

Endereren

kastetiklerinden anladığım şu: vergi daireleri ankaraya gönderdikleri evrakları eski yeni fark etmeksizin yeni sisteme yüklüyorlar. evraklar direk doktorun önüne düşüyor. uygunsa onaylıyor sana mesaj geliyor. Anlattıklarından anladığım bu benim.

MEHMET DNCKL

evet izmir konak vergi daireside şirket calısanı mısınız yoksa kendi sirketiniz mi,sirket calısanı ısenız deyip dosyayı cıkarıp yeniden taradılar eviste iki tane ankaraya giden evrak gözükor.. ilginc birsey calısmıyorsan bekleyeceksin calısıyorsan belki emekli olmazsın diye dusunuyorlar sanırım..

Sistem degisikligi bilgisi dogruymus.
Basvuru yaptiginiz vergi dairesi ile gorusmenizi tavsiye ederim.
Ozel sektor calisani olup olmadiginizi sorup, evraklarinizi yeniden taratip sisteme yukluyorlar.
Evis uzerinde, yeni tarihli ikinci bir "Maliye Bakanligi'na yazi gonderildi, cevap bekleniyor" bilgisi geliyor.
15-20 gun civarinda da cevap gelecegini belirtiyorlar.

Endereren
Burada birileri vergi dairesini aramış yok Çalışmıyorsan sisteme girilmez falan fistan yazmışlar demişler çalışamıyoruz iş yoksa. Almıyorlar işe falan nasıl olacak bu. İyice cırkı cıktı

Endereren az önce Yalova vergi dairesini aradım memur bilmiyorum dedi şefe aktardı şef bayan sistem değişti evis ten kendiniz girip yapıyorsunuz dedi ben şimdi vergi indirim başvurusu yaptım tekrar evrakları posta ile büyük mükelleflere yolluyorum bilgi net bilgisi olan paylaşssın lütfen

Inşallah calismayanlari da yeni sisteme yüklerler de kurtuluruz şu stresten.

Abiler 06 08 2020 tarihli raporum gelmiş eviss den gördüm
Yüzde 70 le gittiği gibi gelmiş dereceye girdiniz yazıyor
İnşaallah herkesin raporu bir an önce gelir

Üst Alt