Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

06.08.2020 tarihinde ankaraya ulaşan raporum an itibari ile 205 günü bulmuş olup akıbetinden endişe etmekteyim.
şafak 55 ile 155 arası.gel tezkere gel artık.32 yıl 7200 prim sayısız kalp krizleri .ömür bitti emeklilik gelmiyor

Benimde aynı tarih acaba vergi dairesine gidip sormak mı lazım malum telefonlar açılmıyor

aynen 6 ve 7 ler bitmeden sormamızın faudası olnaz.alavağımız otomatik vevap belli.3_4 ayda gelir diyecekler

beni endişelendiren durum yaklaşık 25 gündür onaylanan evrak olmaması.sanki dondurulmuş gibi bir ortam var

Engelli vergi dairesine ulaştım 5. Ve 6. Aylar geliyor 7. Aylar 1 ay sürer dedi ya siz ona 3 ay deyin

7.aylar üzülmeyin mart 15 gi gelmeye başlar

Sibayyigit tşk ederim

Temmuz ayları ancak nisan ve mayis aylarında gelebilir.onada eksik evraktan bir 3ay 4 ay çakarlar Allah bereket versin ahali

Merhabalar arkadaslar ankarayla 1 saat once gorustum temmuz aylarina gecilmis hayirli olsun

@ıstanbul34

abi nasıl geçmişler 7. Aylara. Kayseri vergi dairesini aradım halen evrağım gelmemiş. 17.06.2020 ankaraya varış.

Hayırlı günler diliyorum herkese yeni sistemden gönderince evrakları evise düşüyormu bu ay gidenlerin beli olmuştur düşüp düşmediği evise yaza bilirim buraya

03124152900 sekreterin ifadesi 7 aylara gecildi dedi. Burda sorun su 6. Aylardan gelmeyenler var yada 5. Ay gelmemis 6. Ay gelmis.

Istanbul34
Arkadaşlar sanırım bazı bilgilendirmede yanlış anlaşılmalar oluyor .şöyleki ankarada kurul 7.aya bakıyordur doğrudur.
fakat sonuçlar memurlara dağılım yapılıp yazışmaların olması iki üç ay süre alıyor.
nitekim ben 2020 ağustosta kurula giren sonucumu kasım 2020 de öğrenebildim.
bilginiz olsun.kuruldan çıkar çıkmaz bizlere ulaşmıyor.

merhaba arkadaslar. 22 subatta emeklilik dilekcemi verdim 1 mart itibariyle emekliyim cok sukur. 23 mart ilk maas gunum. birikmis tutarim tahminen ne zaman odenir bilginiz varmi ? henuz maasim belli degil

Merhabalar evraklarımı teslim ederken dosya numarası falan vermediler,eviss e girdiğimde dosya numarası istiyor,nereden öğrenebilirim dosya numarasını?

3 şubat 1 mart arasında 26 gün var.26 günde hiç rapor gelmemesi normalmi.daha önce böyle süreçler oldumu.acaba toplu olarakmı gelecek

Gfyd

edevletinizden engelli sağlık kurulu raporlarından rapor numarasını alıp evise girebilirsiniz..

Ya bu 5 aylar duruyor 6 aylar duruyor 7. Ayda nasıl gelir falan diyenler var ya Laf anlamıyorlar galiba Ben burada okudukça kuduruyorum arkadaşım kurul önden gidiyor sağlık kurulu önden gidiyor yazışma geç geliyor anlamıyor musunuz adam hasta edip durmayın ya girdiğimde pişman etmeyin buraya

abuk subuk sorular sorup durmayın zaten dayanamadığım için böyle kızdığım için küfür ettiğim için atıldım siteden lütfen şu soruları bir bitirin ya

28.07.2020 Tarihli %83 engelden giden raporum sonuçlandı kendinize iyi bakın.

28 temmuz onaylanmis 7 temmuz beklemede . Ya torpil var yada bizim bilmedigimiz bir oncelik sirasi

Üst Alt