Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Ankaradan raporunuz geldiyse başvurduğunuz ildeki başvuru yaptığınız vergi dairesine gidip yazıyı alabilirsiniz, çalışıyorsanız çalıştığınız işyerinin kep adresine de gelmiş olmalı..
thunder90 kocaeli vergi dairesine evraklarını teslim eden bi arkadaşa artık yeni sistemle 1 haftada ankara'dan sonuç gelecek diyen memurlar var. yeni sistemin şokunu ben de dün böyle yaşadım. zar zor kendime geldim
Malesef bu bilgiyi teyit edemedik ,Ne Ankara Maliye nede İzmir Vergi dairesi telefonlarını açmıyor, gerçekten yeni dedikleri sistem bu şekilde hızlı dönüş olacaksa bizim evraklarıda yeniden taratıp yeni sisteme dahil edelim..böyle saçma bir işleyiş olamaz..
Ankara'ya evrakların ulaşması bir hafta içinde gerçekleşiyor acaba arkadaşa bunu dediler de o yanlış mı anladı. bir haftada sonuç gelmesi mümkün değil. çünkü pandemiden önce bile 3-4 Ay sürüyormuş sonucun gelmesi.
Hoşgördüm. Sana da mı olumsuz Vay be üzüldüm benim eksik evrak değildi. kocaman bir Red gelmişti. Vergi Dairesi sevk etti hastaneye Bu sefer başka hastanede raporumu aldım 10. ayda rapor aldım 11. ayda Kasım ayında Ankara'ya gönderildi bekliyoruz. sanırım Mayıs Haziran gibi gelir sonuç
hiç haber havadis.
sonucu gelen var mı. acaba?
ne kadar zormuş bu rapor sonucunu beklemek.
ama sonunu da bilmiyorsun. haber alamıyorsun. cimer e gecen hafta 5 gun ustuste sikayet yazdım. gelen cevaplar. aynı cevap klasik ve kalıplaşmış yazılar. sonucu bekle diyor ya yaaa sabır.
Bizim raporlarin ankara maliyeden gelmesi ,erzurumda yazın gelmemesine benziyor.Evliya çelebiye sormuşlar.. erzuruma yaz geldimi diye,valla ben 11 ay 29 gün kaldım ben geldiğimde, yaz geldiyse bilmem demiş.bizimki o, ise döndü. Ankara maliyeye bir türlü yaz gelmedi
Inşallah arkadaşlar gelecek diye bekliyoruz sabırlı olmaktan başka çaremiz yok
Talihsiz50 evet abı tablo hatası dendı doktor görüşü istemişler tablo duzeltmesi oldu yanı ocak basında geldı 10gun once ankaraya ulasdı 45gunde ankraya gıttı yanı AY"A nasıl cıkacaksak anlamadım 45gunde evrakmı gıder ya.....
Ben raporu vergi dairesine verirken başka birşey istemediler işyeri evrakları sadece kanserden oranım 80 rapor oranım yüzde 88 şimdi benim eksik evrak mı oluyor
Her şeyin önünü almışlar hiç bir şey yapamıyoruz telefon açılmıyor cimer aynı yazıyı cevap olarak gönderiyor, mahkemeye versek avukat parası yıllarca süren dava,
ne yapacağız sadece zamana bırakacağız gibi gözüküyor 28-07-2020 den beri bekliyorum öncesi de var ama boşver