Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

lider77

oyle olacağını sanmıyorum. mesela ben ve benim gibilerin sayısı cok. elimde hiçbir evrak yok hepsini heyete verdim. boyle bir durumda neyi yüklicem :))

bizdeki de sans. bakacağımız bi internet sitemiz bile yok :))) 1 yıldır site yapım asamasında

hazbek

hayırlısı olsun ,benimkide 07.08.2020 %70 3 yıl sureli ,, sizinkinde süre varmıydı? onay nasıl geldi? umarım bizimkilerde gelir,agustos gelmesi sevindirici

Abiler anlamıyorum 8. Aylar geliyor eee nerde peki 6.7.aylar karışık mı bakiyorlar acaba benim ki 26/11/2020 de bakanliga gönderildi diyor evissten

Sistem değişikliği, raporların geliş haberleri sevindirici. Umarım süreç hızlanır. Bekleyenlerin mağduriyeti ortadan kalkar.

Benim durumum kanser iş durumum ise ücretsiz izin deyim

hazbek

benimde kolon kanseri 3 yıl süreli ondan sordum süreli mi süresiz mi geldi rapor onayınız

Hastane raporunda süresiz yazıyordu ama işyerine ne geldi bilmiyorum gidipceye ogrenecem evissde dereceye girdiniz yazıyor sadece

hazbek sen bu taratma işlemini yapmışmıydın.otomatik taranıyormu yada telden aramamız gereklimi bu işlem içün.

Yok herhangi bir yaratma veya arayıp bir işlem yaptırmadım

Arkadaşlar simdi Adana Vergi Dairesi Bşk.lığı ile görüştüm. Yeni sistemi sordum kimlik bilgilerimden baktı çalışıyor musunuz dedi. Şuan calışmıyorum ama başvuru yaptığım esnada çalışıyordum dedim. Çalışmadığınız için yeni sisteme sizi kayıt edememişiz dedi.

Evet kardeşim doğrusun. Bende iki saat önce KOCAELİ alemdar vergi dairesine bizzat gittim. İlgili memur aynen sizin gibi çalışıp çalışmadığını sordu . Müraacat ta çalışıyordum kasım 15 ten bu güne işsizim dedim . Tc isim istedi raflarda ayrı dosyalarda evraklarımı buldu ve şu anda çalışmayanlar için liste yapıp güncelleme için gönderdiklerini ve bir ay içinde raporunuz gelir dedi. Muracat 04 .08. 2020
Süreç baştan mı başlıyacak yine diye sordum hayır dedi. Şu an temmuz ayları geliyor diye söyledi. Hayırlısı bakalım.

arkadaslar size guzel bir haberim var. bildiğiniz üzere 14 aydır bekliyorum. listenin en sonundaki kisi benim :))). biraz once ankara'yı düsürdüm. 16,30'da. hanımefendi o kadar çok ilgilendiki yarım saate kadar yakın konustuk. herseyi sordum. Bu arada %50 giden raporum onaylanmıs. :))) allaha sükür ust yazısı onaylanıyormus. 8 Subatta aradığımda evraklarımın kaybolduğunu oğrendim Ben ilgileneceğim soz veriyorum demisti nitekim sözünde durmus. Aklımdaki tüm soruları sordum. Oncelikli olarak evet yeni sistem kesinlikle doğru. Ama çok ağır aksakmış suan. Kafa karısıklığı cok dedi. Vergi daireleri tekrar taratıp yollayacak. arkadaslar sahıslar değil. Eski gonderilen evrakları kapsamıyor bu durum. Yeni gonderilen evraklar için soz konusu.. Eskiler eski usulden devam yani. Oncelik sırasını sordum. hatta ağustos ayında sonuç gelen varbu nasıl oluyor dedim. Kanser hastalarına oncelik veriyoruz dedi. Nitekim de o aradas kolon kanseriymis. Buradaki arkadaslar doktorlar calısanlar oğlen yemekleimiz ile masamızda atıstırma seklinde yiyoruz 35 yıldır buradayım dedi ki ben samimiyetine inandım. Kendi adıma ve sizler adına cok verimli bir konusma yaptığımı düsünüyorum. Umarım en kısa sürede sizlerinde evraklarınız gelir. hayırlısıyla.

Eskiler eski usulden devam yani.
1997 yılında vergi indirimi almıştım. 7 aydan fazla süre geçmişti ve evrakım işyerime ulaşmıştı. 24 yılda hiçbir şey değişmemiş. Geçenlerde bu başlıkta bir arkadaş yazmıştı: "Mars'a gönderdikleri keşif aracını gezegene indirdiler, bizim evraklar Ankara'da bir türlü onaylanmadı" mealinden. 24 senede değişen bakanlıkların telefonu ile adresleri...

Üst Alt