Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

enderen - Başta Enderen Arkadaşımız olmak üzree Rapor sonuçlarını alan arkadaşlarımızı Kutluyorumm.
Çünkü Enderen çok bekledi. Düşünsenize raporu veriyorsunuz çocuk doğuyor çocuk 1 yaşını geçiyor, yürümeye başıyor Anne Baba demeye başlıyor ve Rapor sonucun Yeni gelmiş oluyor. Çünkü Bizi Avrupa Kıskanıyorr ;) Bir Rapor sonucunun 8 ay 10 ay hatta 14 ay'da sonuçlanması Avrupa ülkelerinde olsa, O kurumu Ya kapatırlar, Yada Görevini yapmayanları Görevden el çektirirler.
bizler Engelli Bireyleriz. Hemde Tescilli Engelileriz Bakanlığın Verdiği Kartlarımız var.

SELAMUNALEYKÜM
Bende yeni katıldım gruba
11.08.2020 rapor tarihi
17.08.2020 Ankara'ya ulaştı
Sizleri takip ediyordum bir süredir.
Bende işsizim burda olduklarından dolayı vergi dairesini aradım güncelleme için. O iş güncelleme değil siz hemen SGK şu bir işe girip bize bilgi verin yoksa raporunun onaylanmak dedi.

Az önce konuştum ben temmuz ayları devam ediyor Mart sonu ya da Nisan ilk haftası Temmuz ayı evrakları sonuçlanır büyük ihtimalle dediler.

Raporları gelenlere hayırlı olsun inşaALLAH
Peki sorum şu evrakları gelenler hep SGK lımı yoksa benim gibi SGK sızmı vergi dairesi kafamı karıştırdı. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

azönce vergi dairesinden raorumu aldım % 46 süresiz olarak onaylanmış ankaraya gidiş 14.07.2020 emeklilik başvurusu yapıcağım hayırlısıyla bekleyen arkadaşların evraklarıda inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile gelir selamlar sayğılar

Merhaba arkadaşlar herkese sağlıklı günler dilerim daha önce vergi indirimine müracaat etimiş şu an calismayanlardan yeni sisteme göre evrakları güncellenen varmı veya ne yapmalıyız lütfen bilgi sahibi olanlar cvplarse sevinirim

Rapor sonucu gelen arkadaşlar hepinizin ki hayırlı olsun.

07.07.2020 bekliyorum .

Ben v.d. aradım güncelleme diye birşey yok SGK şu olmazsanız raporunun gelmez dedi.
Bende evrakları gelenlerden SGK lımı değillermiydi sonuç geldiğinde diye soruyorum.

Ankarada siraya alınmadan sgk çıkışı yapılırsa tekrar maliyeye sgk ya başlayıp başvurmak lazim

Orası öyle Doganayoz yalnız arkadaş rapor sonuçu gelene kadar çalışıyor olmak lazım mı diye soruyor

Hayır .şöyle örnek vereyim.27.07.2020 de rapor bakanlığa gönderildi.diye eviste yazıyor sa 10.08 2020 de bakanlığa ulaşmış oluyor. Bu tarihten sonra görevli memur kişinin sgkkayitlarina ve evraklarını kontrol ediyor .tabiki memur bu işlemi belki bir iki ay içerisinde kontrol ediyor .egerki evrak teyitleri ve sgk ödeniyorsa kişinin dosyasını sağlık kurulunun sıralamasına koyuyor .sirasi gelince değerlendirilip ona gore karar veriliyor .aksi halde sgk çıkışı yapılan kişiyi memur, sağlık kurulu sırasına almıyor. Arkadaslar

Kızkulesi
Bende işsizim banada dedi antepdeki memur bir iş yerinden ssklı görün yoksa sonuç gelmez dedi
Başvuru 11 eylül işten çıkış 11kasım

Doganayoz
Tahminizce Benimki gelirmi başvuru 11eylül ANKARADA
İŞ den çıkış 11kasım
Ben başvurduktan tam iki ay sonra pandeminden dolayı ve sağlık sorunları işden ayrıldım

engellilere zulüm oldu bu iş artık. Çalışabilsek ne diye emeklilik için uğraşalım? Bu nedir arkadaş hergün yeni bir engel koyuluyor önümüze.

slm bu gün istanbul engelli servisine gittim yeni sisteme sigortası aktif olanlar taranıyor dedi sigorta aktif olmayanlar haber bekliyoruz dedi
başvuradan sonra aktif olmayan işten çıkanlar ne olacak bilgisi olan varmı

Benim rapor eviste 20 Kasım 2020 de bakanlığa gönderildi yazıyor. 12 aralıkta işten çıktım Ne olacak şimdi kabul olmuyor mu. Bir haftadır Fizik Tedavi görüyorum. Çalışabilecek zaten çalışacağız bu kadar saçma bir şey olabilir mi. Doğru mu bu söylenenler.

lider77
Hoşbulduk. Uzun zamandan sonra Ankara'ya aramaya başladım tabii düşüremiyorum

ankara sgk aktif olmayan lar için bilgi verecek imiş soru sordun hangi kurumda net bir cevapalabiliyorsun soru sormak bişey değil karşı taraf cevap veremedikten sonra sayfaya bak her il derğişik cevap yorumlar

Böyle birşey olsa da biz eskileri bağlamaması gerek, yeni başvuruları kapsaması lazım değil mi? ben mi yanlış düşünüyorum.

Üst Alt