Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
arkadaslar size guzel bir haberim var. bildiğiniz üzere 14 aydır bekliyorum. listenin en sonundaki kisi benim )). biraz once ankara'yı düsürdüm. 16,30'da. hanımefendi o kadar çok ilgilendiki yarım saate kadar yakın konustuk. herseyi sordum. Bu arada %50 giden raporum onaylanmıs. )) allaha sükür ust yazısı onaylanıyormus. 8 Subatta aradığımda evraklarımın kaybolduğunu oğrendim Ben ilgileneceğim soz veriyorum demisti nitekim sözünde durmus. Aklımdaki tüm soruları sordum. Oncelikli olarak evet yeni sistem kesinlikle doğru. Ama çok ağır aksakmış suan. Kafa karısıklığı cok dedi. Vergi daireleri tekrar taratıp yollayacak. arkadaslar sahıslar değil. Eski gonderilen evrakları kapsamıyor bu durum. Yeni gonderilen evraklar için soz konusu.. Eskiler eski usulden devam yani. Oncelik sırasını sordum. hatta ağustos ayında sonuç gelen varbu nasıl oluyor dedim. Kanser hastalarına oncelik veriyoruz dedi. Nitekim de o aradas kolon kanseriymis. Buradaki arkadaslar doktorlar calısanlar oğlen yemekleimiz ile masamızda atıstırma seklinde yiyoruz 35 yıldır buradayım dedi ki ben samimiyetine inandım. Kendi adıma ve sizler adına cok verimli bir konusma yaptığımı düsünüyorum. Umarım en kısa sürede sizlerinde evraklarınız gelir. hayırlısıyla.
Endereren hayırlı olsun ender bey ınan cok sevındım senın adınaaa aylarca bekledın sonunda hakkını aldın...
Endereren hayirli olsun.
aynen tam 14 ay... sonunda bitti hayırlısıyla
cok tesekkür ederim darısı sizlerin başına insallah
peki surelımı suresızmı ogrenebıldınmı...? nedır usta bu yenı sıstem kaosu anlamadım sen konuşmusun yrm saat nedır aklında kalan tekrar vergı daıresını arayıpda taramakmı lazım taratmak ıcın ne yapmamız gerekıyorr ?
anladım hangı nodan ulasdınız sonu 31 24 olanı arıyorum ben nafıle kımse cıkmıyorr...
31 24 32 94 hangı nodan ulasdınız...
aynen. 32-94 tam 16,30'da aradım
bu arada aklıma geldikçe paylaşırım, bizim bu gruptan haberdarlar. Bazı arkadaslar arayıp ters konusuyorlarmıs, "işte insanların raporu bizden sonra onların nasıl bizden once. geliyor, torpil mi yapıyorsunuz vs diye ithamlarda bulunuyorlarmıs. Bundan çok rahatsızlar. 35 yıllık meslek hayatımda kati suretle bir bir sey yasanmadı kurumumuzda diyor. Bu büyük br haksızlık diyor. Onu da biraz once belirttiğim gibi kanser hastalarına oncelik tanındığı için erken sonuçlanıyormus. Hatta bir munakasa geçmis aralarında, birisi ısrarla sonucu erken gelen var demis kanser hastası değil demis. Hanımefendi de "ismini ver eğer oyle birsey varsa raporunu iptal etrricem" demis. bu arayan sahıs kapatmıs hemen telefonu. ARkadaslar ben samimiyetlerine inanıyorum ve aynı zamanda cabalarına. Size tavsiyem bu tip ithamlarda bulunmayın. Evet süreç uzun, sıkıntılı ama ben bile 14 AY SONRA bile olsa sonuç aldım. Sabırla bekleyin. Yapacak baska birsey yok.