Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Slm arkadaslar bende uzun zamandir takipdeyim siteyi 07/10 ankaraya gidis raporum beklemedeyim konusmalara istinaden ist vergi dairesi engelli birimine gittim sistemi sordum subat ayinda gectiklerini ama taranacak 6000 evrak oldugunu sirayla taradiklarini soyledi bizim yapacak biseyimizin olmadigini onlar sirayla taradiklarini bildirdi calisiyor olmak oncelikli taraniyo calismiyorsan taranmiyomus .

herkese selamlar bu gün cep telefonuma bu msj geldi GİB BİLGİ: 2020721......rapor numaralı talebiniz sonucu oluşturulan EVİS (Erişkin%40ve üstü)işleminiz tamamlanmıştır... edirnede evis olmadığı için sisteme giriş yapamıyorum yarın vergi dairesine gidip durumu öğreneceğim rapor ankaraya gidiş tarihi 14.07.2020 % 46 raporum

Arkadaşlar 19 6 2020 raporum onaylanmış 74 gittiği gibi fakat 2 yıl kontrol var darısı bekleyen arkadaşların başına allah yardımcınız olsun

Endereren
Sevgili kardeşim gözün aydın raporu ne zaman teslim alacaksın bana 15 gün sonra İstanbul vergi dairesine sor demişti 1 hafta kaldı...

bi tarih belirtmedi. üs yazısı yazılıyor şuanda dedi. herhalde 10-15 gundur. Raporu biz mi gidip alaacğız yoksa is yerimize mi gelecek?

Endereren
Şimdiden hayırlı olsun, 10-15 sonra evrakları teslim ettiğin vergi dairesini ararsın ona göre hareket edersin bence saygılar

Endereren

calistiginiz isyerinin kep adresine gonderiliyor ama isterseniz vergi dairesinden yaziyi alabiliyorsunuz zaten sizin 1 yıllik vergi indiriminizi almak icin bordrolarinizla vergi dairesine basvuru da yapmaniz lazim ...sonrasinda da emeklilik icin sgk ya basvuru yapacaksiniz

kotu gecen subat ayindan sonra haziran temmuz ve agustos ayindan rapor haberleri almak gercekten cok moral verici.. 😊😊

enderim berbat geçen günün en güel haberi biliyomusun seni tanımasamda sen kadar sevindim kardeşim:)hayırlı uğurlu olsun

peki ne kadar vergi indirimi alacağım? bu maasa oranla olan birsey mi?

vesdogan arda2275

Yeni sistem evrak tarama islemi yapilinca, interaktif vergi dairesinden
>islem durumlari ve sonuclari altinda
>>Bildirimlerim icinde asagidaki resimdeki gibi guncel bilgi geliyor.

Eger EVIS olmayan bir ildeyseniz,
Evraklarinizin yeniden taranip taranmadigini burdan kontrol edebilirsiniz.

qN8bTL9

Olumlu yanıt alan arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum.
Bugün ben de vergi dairesini aradım. Yeni sistemi doğruladılar. Ancak yeni sistemin yalnızca illerde kullanıldığı, ilçeler için değişen bir şey olmadığı söylendi. Ben raporumu ilçeden verdiğim için eviss takibi de yapamıyorum. Sanıyorum bir süre daha bekleyeceğiz. Selamlar

Temmuz ayından beri bu siteyi takip ediyordum lakin üye olmamıştım. 7 temmuz 2020 tarihinde Çanakkale vergi dairesine evraklarını vermiştim. Bugün Çanakkale vergi dairesini aramıştım. 23 Şubat tarihinde evrağım gelmiş. 56 oranlı süresiz giden evrağım aynı şekilde süresiz onaylanmış....

Rahatsızlıklarım; ankilozan spondilit, ve ona bağlı raynaud sendromu

Engelli raporlarının süresi ne zamana kadar uzatıldı, bilen arkadaş var mı?

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam Arkadaşlar 03/07/2020 tarihli raporum onaylanmış bugün elime ulaştı. darısı bekleyen arkadaşlarımın başına...

arkadaslar size guzel bir haberim var. bildiğiniz üzere 14 aydır bekliyorum. listenin en sonundaki kisi benim :))). biraz once ankara'yı düsürdüm. 16,30'da. hanımefendi o kadar çok ilgilendiki yarım saate kadar yakın konustuk. herseyi sordum. Bu arada %50 giden raporum onaylanmıs. :))) allaha sükür ust yazısı onaylanıyormus. 8 Subatta aradığımda evraklarımın kaybolduğunu oğrendim Ben ilgileneceğim soz veriyorum demisti nitekim sözünde durmus. Aklımdaki tüm soruları sordum. Oncelikli olarak evet yeni sistem kesinlikle doğru. Ama çok ağır aksakmış suan. Kafa karısıklığı cok dedi. Vergi daireleri tekrar taratıp yollayacak. arkadaslar sahıslar değil. Eski gonderilen evrakları kapsamıyor bu durum. Yeni gonderilen evraklar için soz konusu.. Eskiler eski usulden devam yani. Oncelik sırasını sordum. hatta ağustos ayında sonuç gelen varbu nasıl oluyor dedim. Kanser hastalarına oncelik veriyoruz dedi. Nitekim de o aradas kolon kanseriymis. Buradaki arkadaslar doktorlar calısanlar oğlen yemekleimiz ile masamızda atıstırma seklinde yiyoruz 35 yıldır buradayım dedi ki ben samimiyetine inandım. Kendi adıma ve sizler adına cok verimli bir konusma yaptığımı düsünüyorum. Umarım en kısa sürede sizlerinde evraklarınız gelir. hayırlısıyla.

Endereren hayırlı olsun ender bey ınan cok sevındım senın adınaaa aylarca bekledın sonunda hakkını aldın...

aynen tam 14 ay... sonunda bitti hayırlısıyla

cok tesekkür ederim darısı sizlerin başına insallah

peki surelımı suresızmı ogrenebıldınmı...? nedır usta bu yenı sıstem kaosu anlamadım sen konuşmusun yrm saat nedır aklında kalan tekrar vergı daıresını arayıpda taramakmı lazım taratmak ıcın ne yapmamız gerekıyorr ?

peki surelımı suresızmı ogrenebıldınmı...? nedır usta bu yenı sıstem kaosu anlamadım sen konuşmusun yrm saat nedır aklında kalan tekrar vergı daıresını arayıpda taramakmı lazım taratmak ıcın ne yapmamız gerekıyorr ?

sure durumu hakkında birsey soylemedi. Geldiği gibi onaylandı dedi. üst yazısı yazılıyor dedi. Simdi durum şöyle; evet yeni sistem kurulmus. ama pek aktif değil. Bu tarama durumu evrakları şuan sağlık kurulunda olanları ilgilendiren birsey değil. Yeni basvurular için. Tüm iller henüz aktif olarak katkı sağlayamamıslar, onlardada kafa karısıklığı var belliki. Haziran aylarına bakılıyormus. Bazı evraklar erken geliyor onu sordum. Sadece kanser hastalarına oncelik veriyoruz dedi. Bizleri ararlarsa daha da once çekeriz dedi. Şuan onay bekleyen 50bin dosya var dedi. Aklıma gelenler bunlar.

anladım hangı nodan ulasdınız sonu 31 24 olanı arıyorum ben nafıle kımse cıkmıyorr...

31 24 32 94 hangı nodan ulasdınız...

bu arada aklıma geldikçe paylaşırım, bizim bu gruptan haberdarlar. Bazı arkadaslar arayıp ters konusuyorlarmıs, "işte insanların raporu bizden sonra onların nasıl bizden once. geliyor, torpil mi yapıyorsunuz vs diye ithamlarda bulunuyorlarmıs. Bundan çok rahatsızlar. 35 yıllık meslek hayatımda kati suretle bir bir sey yasanmadı kurumumuzda diyor. Bu büyük br haksızlık diyor. Onu da biraz once belirttiğim gibi kanser hastalarına oncelik tanındığı için erken sonuçlanıyormus. Hatta bir munakasa geçmis aralarında, birisi ısrarla sonucu erken gelen var demis kanser hastası değil demis. Hanımefendi de "ismini ver eğer oyle birsey varsa raporunu iptal etrricem" demis. bu arayan sahıs kapatmıs hemen telefonu. ARkadaslar ben samimiyetlerine inanıyorum ve aynı zamanda cabalarına. Size tavsiyem bu tip ithamlarda bulunmayın. Evet süreç uzun, sıkıntılı ama ben bile 14 AY SONRA bile olsa sonuç aldım. Sabırla bekleyin. Yapacak baska birsey yok.

bu arada aklıma geldikçe paylaşırım, bizim bu gruptan haberdarlar. Bazı arkadaslar arayıp ters konusuyorlarmıs, "işte insanların raporu bizden sonra onların nasıl bizden once. geliyor, torpil mi yapıyorsunuz vs diye ithamlarda bulunuyorlarmıs. Bundan çok rahatsızlar. 35 yıllık meslek hayatımda kati suretle bir bir sey yasanmadı kurumumuzda diyor. Bu büyük br haksızlık diyor. Onu da biraz once belirttiğim gibi kanser hastalarına oncelik tanındığı için erken sonuçlanıyormus. Hatta bir munakasa geçmis aralarında, birisi ısrarla sonucu erken gelen var demis kanser hastası değil demis. Hanımefendi de "ismini ver eğer oyle birsey varsa raporunu iptal etrricem" demis. bu arayan sahıs kapatmıs hemen telefonu. ARkadaslar ben samimiyetlerine inanıyorum ve aynı zamanda cabalarına. Size tavsiyem bu tip ithamlarda bulunmayın. Evet süreç uzun, sıkıntılı ama ben bile 14 AY SONRA bile olsa sonuç aldım. Sabırla bekleyin. Yapacak baska birsey yok.

evet cok haklısın ben 1kere dusurdum ankarayı gecen kaasım ayında ınan 1dk surdu tc soyeldım baktı kurulda dedı tmm dedım kapattımm ocak ayındada eksık evrak yedım hepsı bu yanı kımseyı suclamayız onlarında işi zor ve bınlerce evrak var sırada.....hak varsa enınde sonunnda olurr senın ornek gıbı...

Üst Alt