Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

prestige7171
selam kardeşim şafak saymaya gerek yok bir kardeşimiz 24 şubat ta verdigi dosyası 20 günde geldi sende git dosyanı tarat 20 günde gelsin bende senin gibi şafak saydım ama öyle değilmiş 08.07.2020 benim başvuru tarihim yani kaç gün oluyor 270 dosyamdan eser yok sonra gittim dosyamı tarattim ordaki memur bana 20 sonra dosyan gelir dedi

Selam arkadaşlar temmuz da dosyası gelen arkadaşlar varmı benim başvurumda temmuz olduğu için soruyorum 08.07.2020 raporum %52 süresiz benim raporumdan düşerlermi yoksa sürelimi olur bilgisi olan varmı

Merhaba, yeni sistemde evrakların taranması derken interaktif vergi dairesine taranması mı kast edilmektedir? 19 ocak 2021 de büyük mükelleflere belgelerimi teslim ettim.bugünde forumları okuyunca yeni sistemden haberim oldu.interaktife baktım evrakların taralı olduğunu gördüm.bu durumda yeni sistem aracılığı ile mi değerlendirilmiş olacağım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler

Haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır (hz muhammmed ) diyen peygambere ümmet oldum diyeceksin ama haksızlığa devam edeceksin le ilahe illallah

Kimisinin ki 20 günde gelir kimisi 280 gün bekler .halede bekler bir umuttur yaşamak der gibi

Bu sistem subatta baslamis sanirim
Temmuz agustoslar bence taratmasi mantikli degil.zaten kurulda bu aylar artik an meselesi.semsettin kardes seninki heran gelebilir hatta 10 gun gecmis.ortalama 260 gun

8 temmuzsa 270 olmuyor
249 olur.yani 11 gunun kalmis

Bu yeni sistemde çalışan çalışmayan ayrımı yoksa vatan caddesine gidip taratmak gerekir. Benim kasım 2020 başvurum.gidip bi denemek lazım belki erkenden halolur.

İyi akşamlar herkeze 23/07/2020 vergi indirimini müracaat evrakları taratalı 16 gün oldu ses yok bakalım ne zaman sonuçlanacak.

@prestige7171
valla kardeş ben bir ayada razıyim yeterki bir ay sonra gelsin adamın biri 15 aydır bekliyor ben bir ay daha beklerim yani

@fenerliyizz
iyi akşamlar kardeşim 08.07.2020 vergi indirimi müracaat evrak taratma 3 gün oldu diyarbakır maliye beklemeye devam

39krkl39
iyi akşamlar kardeşim benim de senin gibi ama öyle değilmiş sen maliye ye bir git tarat çünkü şubatta başlamışlar taratmaya sen yinede işini sağlama al

39krkl39 ne demek kardeşim biz burda birbirimize yardımci olmak için toplandık paylaşmak iyidir herkes faydalansın eğer maliye ye gitersen detaylari bizimle de paylaşırsan seviniriz kardeşim

Arkadaşlar İlk raporum %64 den %32 indirildi.ikinci raporum %95 den %46 Sonunda...🇹🇷🤗

Benim de evrak taratıp tekrar gondermemin üstünden 14 gün geçti hadi bakalım hayırlısı 24 marta gelir inşallah sonuç

Şemsettin ASLAN elbette mutlaka haber vereceğim.Ben burdaki herkese çok şey borçluyum.Kasım 2020 de kalp krizi geçirdim 2 stent takıldı.nasıl yaparım nasıl emekli olurum diye internette bu siteyi buldum.Ve o andan itibaren tamamen burdaki arkadaşların yönlendirmesi ile engelli raporuna başvurdum.Hangi hastaneden daha seri rapor alabileneceğinden tutun şuanki aşamaya kadar her şeyi buradan okuyarak öğrendim.11 ocakta engelli raporuna başvurdum 2 gün sonra %41 oranımı aldım. Özetle burdaki dayanışmanın ve faydanın farkında olarak bende bir vefa borcu olarak birilerine faydalı bilgiler aktarmak isterim.

39krkl39
Geçmiş olsun sadece kalpten mi aldınız 41

Bende kalp krizi geçirdim bypass oldum 3 damirim tikaliydi 30 verdiler

mrtdemir geçmiş olsun size de.kalpten 30, 15 de boyun düzleşmesi ve boyun fıtığından aldım.toplam 45. Ama balzhart ile 40.5 yani 41 e düşmüş oldu

Ginerk

selam kardeşim bende 26 kasım da vergidairesi ankaraya gondermişti. Antalya vergi dairesine giitim engelli birimi 1 martta tekrar taratmiş gondermiş ama sonuc ne zaman gelir bilmiyorum. Yani onlar zaten taratıp gonderıyorlar ama teyıt ettırebılırsın

Bulent78
Çok sağol bilgi için.ben yine de yarın sorayım çünkü şu an calismiyorum acaba çalışmayanların ki de yeni sisteme dahil ediliyor mu öğrenmem lazım.

Son düzenleme:
mrtdemir

cok gecmiş olsun . bende kalp krizi gecirmeden bypass oldum 4 damarım degişti yuzde 50 aldım tansıyon seker ve kolestrolden 35 aldım baltazar la 100 de 68 le ankaraya gıttı beklıyorum.

Bulent78
Tşkler sanada geçmiş olsun.
%49 süresiz 07.07.2020 ank varış bekliyoruz yapacak bir şey yok.

Bu hafta şu an aktif çalışmayarın yeni sisteme göre taratmaya başladığını söyledi Ankaradaki memur geçen cuma tlf. görüştüğümde
istanbul engelli servisini tlf. pazartesi teyit için aradım doğruladı bu hafta taratmaya başladık dedi
1- istanbul dışı iller de bizzat gidip yeniden taratabiliyorken aktif çalışmayanların kini biz istanbul sadece çok dosya var sırasıyla taratıyoruz diyip yeni sistem açıldı gidin biz tarayacaz Allah sabır versin ne diyelim bu hastalıklara yeni bir hastalık daha eklendi insanların psikolojimiz bozulmaya başladı. Allah herkese sabır versin

34istanbul diyorsun ki; istanbul vergi dairesi aktif çalışmayanları yeni sisteme sırayla taratıyor. Doğru mu anladım?

Son düzenleme:
Arkadaşlar günaydın. Inşaallah bu gün güzel haberler alırız. Hadin hayirlisi

bu çizelge doğrudur enderim günaydın kardşim,,,ben aylıkmı yıllıkmı takılmıştım yıllıkmış:)

Bu sabah ist ver engelli bölümüne gittim tekrar sordum gene 2 veya 3 hafta dedi bu sefer bilgisayardan baktı dosyalaırnız Ankarada dedi halen

geçen hafta pazartesi sormuştum 3 hafta demişlerdi

Üst Alt