Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Şemsettin ASLAN

Çok teşekkürler. Vergi dairesine evrakları teslim ettiğimde 1 hafta 10 güne gelir sonıç dedi( yeni sistemden) 3 haftada geldi. Ben bankacıyım. Dün bana mesaj gelince bankayada yazı gelmiş. Hemen emeklilik dilekçemi verdim. 30 nisan son gün. 1 mayısda emekliyim hayırlısıyla. Allahım bekleyen herkesin yardımcısı olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar chap cihazı hafıza kartındaki bilgilerin çıktılarını istemişti hastane benden 1 ay sonra demişti cihazı aldığım tarihten 1 ay sonra demişti
pandemiden dolayı randevi alamadım ama bugün o çıktıları aldım
yarın hastaneye çat kapı götürüp göstereceğim
diyorum ki
bu çıktıları ist ver dairesi engeli bölümüne götürüp taratıp dosyama ekletsem 2 yıllık olan raporum bundan dolayı süresiz olarak gelir mi
bir faydası olur mu sonradan dosyasına test sonucu ekleyen arkadaşlar ne diyorsunuz
yada ankaranın sonucunu bekleyip kontrol muayenisinde göstersem
kafama çorba en iyisi yarın tekrar gidip ver dairesine sorayım

Arkadaşlar geriye dönük bağlı olduğumuz vergi dairesinden son maaş bordrosu ve indirim yazı ile başvuru olayından sonramı yapmak gerekir,SGK emeklilik başvurusunu.Fark edermi bilgisi olan bu konuda var mı??

Doganayoz

yok istemedi ben şöyle düşündüm
engelli raporu alırken kuruldaki kurul başkanı bana dedi ki
- sen ne zaman chap cihazını aldın dedi ben 1 ay dır kullanıyorum dedim
- sen 1 ay olunca hemen engelli raporu almaya mı KOŞTUN dedi
yani demem o ki
adamlar belli bir süre chap cihazını kullanmış olmayı istiyorlar sanırım ona göre belki sürekli rapor verecekti veremedi
ben unu istinaden kendim düşündüm

Engel sorun mu?
Ben kurula girdikten bir kaç gün sonra aldım .ama cihazın rapor kağıdını üroloji doktoruna verdim benim ahi de geri 18 .oldugu için %10 verdiler bana bir şey demediler .

02.07.2020 hastaneden rapor bekleniyor
28.07.2020 rapor bakanlığa gönderildi cvp bekleniyor
8 aydır bu eviste bundan başka bir şey yazmıyor arkadaşlar nasıl iyimi .

Doganayoz

ben geçen hafta gittim ist ver engel bölümüne bana 3 hafta sonra gelecek dedi hatta ekrandan benim dosyaları görüyorlar taratılmış sanırım bu gün gene gittim 2 hanfat dedi
BENCE DOGANAYOZ Kardeşim hemen git tarar taratılacaksa ne yapılacak sa git yap

yada bana özelden kimlik numaranı at bende gidence senin bilgilerini kontrol ettireyim imkan varsa yapayım izin verirlerse
arkadaş gelemiyor bana rica etti derim ne dersin

Doğanayöz engel sorunmu sizin raporlar kurulda şuan en geç 2 haftaya gelir taratma diye bisey var eski raporlar için deil o taratma işi yeni müracat edenler içinmiş ben geçen hafta perşembe ankara maliyeyle memur birol beyle konuştum bilginiz sun

Sizlerinde benim raporumda şuanda kurulda bilginiz olsun.
DOĞANAYÖZ ENGEL SORUN MU

Valla acı zulüm bu gün işe başladım yoksa aç kalacaz başka çarem kalmadı. Bekle bekle bostan korkuluguna döndük dikkat ederek çalışmaya calisacam arkadaşlar yapacak bir şey kalmadı ne yazikki

07.07.2020 rapor tarihi turgut 82 2 hafta sonra ist vergi dairesine gelicek

Turgut 82 7.aylar kurulda şuanda bilgin olsun

Ist vergi dairesine gidipte uğraşmayın insanlarla dalgageçer gibi konuşuyorlar. Esas olan tek yer ankara bilginiz olsun

şimdi başka bir arkadaş facede bugun onayı gelmiş.sordum çalısıyormusun evet dedi başvurusu 1 temmuz.sonuc yenı geldi.eee gecen hafta şubatda basvuranların sonucu 2 haftada geldi.yani bu sistem in matematiği 1+1=5.gibi sacma sapan bir durum var

Aptal memurlar temmuz aylarını yaratıyorlarmış 😂😂😂😂 ne taraması ya temmuz ayı sağlık kurulunda 7.ayların raporları

Cevatalp bey bende bu salı günü tarattım başvuru tarihim 08.07.2020 sizce memurlar doğru söylüyorlarmı yani memur dedi seninkini tarattim için rahat olsun 2 hafta sonra gel sonuç gelir dedi

birebir 15 gün önce gittim yokk calışmayanları.yokk şahıs firmasında calışanları sistem kabul etmiyor.çalışman gerekiyorerr.tamam zaten calısıyoruzdsa...peki 1 emmuzdaki adamı bu kadar niye beklettiniz gecen hafta subat basvuruları neden 2 haftada sonuclandırdınız.şahıs firmasında calısanları su an sistem kabul etmiyor diye insanları bilgilendirmediniz.

Şemsettin ASLAN ben yinede inanmıyorum dosyami almadan hiç bir memura güvenmiyorum memurun dediğine göre nisanın ilk haftası gelirmiş ne kadar doğru bilmiyorum burdaki arkadaşlara daha çok güveniyorum

Şemsettin arslan abim 2 hafta sonra gelicek doğru Ankaradan başkası yalan 2 hafta sonra belge cebinde taratma falan öyle bisey yok o sadece yeni müracaatlar için geçerli bizler için değil

Üst Alt