Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Şemsettin arslan abim ben arayınca ankarayi bilgilendirilendiricem merak etme

İyi akşamlar arkadaşlar Eylül ayına ait raporlar ne zaman sonuçlanır bilgisi olan var mı?

Deniz turgut toplamda 3 doktor 1 de memur

Turgut 82 rahat ol evrak elinde engeç 1 nisan da

Cevatalp kardeşim herşeyi biliyorsun bizim istanbul'dan calismayanlar olarak yeni sistemden taratılıp taratilmayacagimizi biliyor musun?

@İstanbul34
Hayırlı olsun
Benimkide 7 temmuz ank gidiş bir heyacan sardı 😀😀

Istanbul34
günaydın kardeşim hayırlı olsun allah utandırmasın senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza çalışıyormuydun benimde 08.07.2020

mrtdemir
aynen benide heyecan sardı kardeş sen çalışıyormusun yoksa çalışmıyormusun arkadaşa sordum bakalım ne cevap verecek

kardeşim eli kulağındadır. gib den mesaj geliyor aynı anda evise düşüyor .çalışanlar biraz daha öncelikli oluyor sanırım .

İST VER DAİRESİ ENGELLİ BÖLÜMÜ gitmiştim geçen hafta pazartesi o gün bana 3 hafta demişlerdi gelir
bu

zaten sürekli bakıyoruz nefes almak gibi sürekli

7. ay ve sonrası gelen var arkadaşlar trafik azaldı sanki

Ginerk ve şemsettin arslan abim eski raporlar saglik kurulunda şuan.

Gınerk sgk si olmayanlar bana söylenen vergi indiriminden faydalanamıyor çünkü bir işyerinde sgk li olmak gerekiyor .sakın bana kızma inş kabul olunur

Arkadaşlar şimdi şu calisilma,veya çalışılmaya,konusu şöyle imiş.
Vergi indirimine başvurman için sgkli bir işte çalışman gerekli vergi indirimine basvurduktan sonra ,sgk lı olman gerekmiyor .vergi indirimin geldikten sonra sgk emeklilik şartlarını doldurmuş isen bu haktan yararlanabilirsin emekli olabilirsin .vergi indiriminden tekrar faydalanmam için ise tekrar sgkli bir işte çalışırsan,aylık maasidan ödediğin verginden engelli oranına göre vergi indiriminden faydalanbilirsiniz miş olay buuu

Son düzenleme:
Herkese Merhaba. Dün Antalya vergi dairesi Engelli masasını aradım en son 20 gün öncede aramıştım. Raporum 10 Temmuz Ankaraya gidiş 3 Ekim. Dedim dosyaları tarayıp gönderiyormuşsunuz evet dedi benim durumu sordum taramamışık dedi , çalışmıyomusunuz dedi-? çalışıyorum dedim. Şahıs Şirketimi dedi ? Hayır A.Ş dedim. Yarım saat sonra arayın dedi aradım tekrar taradık Ankaraya yolladık dedi. Yani takip etmesem beklemeye devam edeceğim. Bence dosyalarıınızı takip edin arayın, sorun. Herkese sabırlar diliyorum.Saygılar

Üst Alt