Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar günaydın.istanbul evis çalışıyor mu .ben giriyorum halen eski tarihler 02.07.2020 rapor ve 28.07.2020 bakanlığa gönderildi yazıyor. Ist vergi dairesindeki bayan martin ilk haftası taranmış dedi yani yeni tarama tarihi gorunmuyor nedendir acaba

Merhaba facebook ta birisinin 24 temmuz 2020 tarihli raporu gelmiş yazıyordu ama Tekirdağ idi

İstanbul dan bir hareket yok İstanbul dışındakiler geliyor sanırım

Temmuz raporları ay sonuda ve nisanın ilk haftası patlama yapıcak.😂😂

Cem can 67 öncelikle geçmiş olsun senin yapıcağım tek bir iş var oda ankara maliyeye gitmek sana zonguldakta ki vergi dairesi seni oyalamaktan baska hiç birşey yapamaz ordan isini çöz

önemlı not herkez okusun
arkadaşlar sağlık kurulu rapor almak ısteyen ve raporu çıkartanlar kurul onayından sonra raporun 1 nüshasını ısteyın sağlık kurulundan çünku rapor olmazsa hıç bır hak talep edemezsın emeklılıgı rüyanızda görürsünüz.sız önce raporu alın sınra vergı ındırımı ıcın müracatta bulunun sgk ve vergi daıresı rapor ıçın sevk verırse sız o raporu alamazsınız ne oran aldıgınızı bılemeyeceksını z ve rapor sonucu red gelıcek ve elınde rapor olmadıgı ıçın hıc bıe sekılde hak talep edemeyeceksınız bılgınıze.

Cevatalp

Kardeş uyuma .artik e devlet erişkinler rapor bölümüne gir elektironik imzalı raporunu gorcennnn artık raporlar elden verilmiyorrrr

Son düzenleme:
Cevatalp

Bilip bilmeden konuşuyorsunuz. E devlet, e nabız diye bişey var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cevatalp sen durduk yere herkesi korkutmak için elinden geleni yapıyorsun çalışmayanlar da raporunu alamayacak diyorsun bu da yanlış.

Ginerk

Malesef kulaktan dolma duyumlara inanıyor, vede burada paylaşılıyor.vergi indirimini almak ,başvuru yapılırken aktif sgk olmak mecburi,başvuru yaptıktan sonra sgk lı çalışmayabilir göndermiş olduğun başvuruya maliye olumlu veya olumsuz ,süreli, veya suresiz ,engel oranini düşürme veya yükseltme veya aynen onaylama hakkına sahip.egerki sgk nin belirlemiş olduğu sartlari yerine getirirsen emekli olabilirsin .yoksa olamazsın. Vergi indiriminden yararlabilmen için ise tekrar sgk lı aktif aktif çalıştığında maaşından kesilen verginin engel oranına göre maasina indirim sağlamasıdır. ( bu mevzuyu elli kere yazdik açıkladık halen aynı konuyu bilinçsizce kulaktan duyma ve içeriğini bilmeden günde getirip halen burada yorum yapan arkadaşlar var Bir konunun içeriğini bilmeden yorum yazmayın arkadaşlar ) saygilar

Doğanayöz abim ben demiyorum aradim 8 ay önce bana bunu memur anlattı l.

ben sgk yapmadan önce maliye ye gittim dosyamı teslik etmek için ordaki memur böyle başvuru yapamazsın git sgk yap bir ay sonra dosyanı al gel yaparız dedi yani iş yerinde dilekçe ve çalıştığıma dair belge alacaksın sonra gel bende memurun dediği gibi yaptım ve 5 tane belgeyle gittim 08.07.2020 teslim ettim yani ilk başvuruda sgk lı olmazsan kabul etmiyorlar zaten

YANİ BENDE ŞAHIS FİRMASINDA ÇALIŞIYORDUM ŞAHIS FİRMALARI VE CALISAMAYANLARI SU AN SİSTEM KABUL ETMIYOR MEMUR DEDİ.YANİ DEVLETİN MEMURU.YA LTD .YADA AŞ DE CALIS BELGENI AL GEL DEGERDİRMEYE ALALIM DEDİ..BU DIYEN DEVLETIN MEMURU.bavuruda zaten calısıyorduk.calısmazsan zaten vergi dairesi hastaneye sevk etmıyor

Cevatalp kardeş buraya birşey yazarken önce bi araştır.sor. ondan sonra yaz. çunki sen duyduğunu ve her söylenileni buraya yazdığında ortalık karışıyor. zaten hepimiz engelliyiz.havadan nem kapan insanlarız. zaten aylardır rapor sonucunu beklemekteyiz.ve çıldırma noktasındayım.yok rapor aslı olmazsa emekli olamaZSIN... YOK ŞU YOK BU..BİRDE ETRAFTAKİ İNSANLARA MALZEME OLMUŞUZ. BENİ GÖREN NE OLDU..Bİ HABER YOK MU.. SANA GELMEZ.. SENİ UNUTTULAR.. DİYORLAR..YARAMDAN BIKMADIM SORANDAN BIKTIM MİSALİ..ALLAHIM NEYDİ GÜNAHIM..YA SABIR..

Mrb ben internet vergi dairesinden başvuru yaptım iş verenin vergi sicil nosunu yazdım otomatik kendi doldurdu şağlık kuruluna sevk istedim ertesi gün işverenin bağlı bulunduğu maliyeye gittim sağlık kuruluna sevk kağıdımı aldım internet üzerinden baş vuru yaptığım için hiç bir evrak kağıt istenmedi sağlık kuruluna cıktım hastane kurul raporunu posta yoluyla gönderecek süreç bu şekilde işleyecek

3. haftaya yarın başlıyoruz cuma ya kadar gelmesi gerekiyor benim sonuçlarım memurların dediğine göre
28-07-2020 gidiş dönüş bekliyorum

Merhaba; 1 yıllık raporu yenilerken yine SGK li olmak gerekiyor mu?

Birbirinize düşmeyin lütfen

irfan.gunes
Merhaba arkadaşlar,
Burada yapmanız gereken son şey birbirinize düşmek. Herkesin ayrı bir derdi var. Herkes kendi derdinin peşinde aslında. Dikkat edin, birisi benim sonucum geldi dediğinde; hayırlı olsun demeden ne zaman gönderdin? Hastalık neydi? Oran kaçtı? Oran düşürüldü mü? diye soran çok arkadaşımız var. Çünkü her şeyi kendimize uyarlamak istiyoruz. Bu arada sonucu 20 günde gelen kişiler var gerçekten. Ama bu onların suçu değil. Diğer taraftan vergi dairelerinde memurlarında kafası karışık. Belli ki onlar da doğru bilgilendirilmemiş. Bildikleri kadar yorum yapıyorlar. Doğru olmayan bilgiler olduğunda da grupta paylaştığınız bilgiler ile birbirinize düşüyorsunuz. Bence kimse yalan söylemiyor. Sağlıcakla

sfaruks

Gerek yok arkadaşım .sen sgk nin istediği rapor yenilemesini yapıp maliyeye göndereceksin.o kadar egerki bu arada maaşım kesilirse maliyeden sonuç olumlu gelirse sgk o kesile maaşlarının toplamını sana toptan odeyecek

Evet arkadaşlar yeni bir gün ve haftaya başladık umuyorum bu hafta güzel haberler alıp gönlümüzdeki kırgınlıklar biter hayırlısıyla

Benimkide 28.07.2020 maliyeye gönderilmiş hadi hayirlisi

Üst Alt