Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Izmir'den başvuru,
Suresiz, gittigi oranda onaylandi,
Ozel sektor (Anonim Şirket) aktif olarak hala calisiyorum.
Sirkete email de geldi, emeklilik icin basvuruyu hafta icinde yapacagiz.

Iyi dilekleriniz icin tesekkurler, herkesin gonlune gore olsun, tez zamanda tum basvurular onaylanir umarim.
Kalin saglicakla.

Arkadaşlar eviste malesef benim onay gozukmuyor istanbul vergi dairesine ne zaman gelir evrak yada bu evis e ankara mi yazıyor istanbul mu bilgisi olan varsa bilgisini paylaşabilir mi

Merhaba
Sonucu gelen arkadaşlar hayırlı olsun.
07.07.2020 beklemeye devam😔😔😔

Arkadaşlar benimde 10 Ağustos 2020 ses yok vergi dairesine yeni taratmayi sordum sadece yeni gelenler için dediler bekliyoruz bakalım hayirlisi

Vergi indirimi

Geçen hafta %60 rapor aldım, bir yıllık, 6700 prim günüm, 25. Çalışma yılım, 1997 ise girişim, bakalım sonuç ne zaman gelecek...

Arkadaşlar size birşey soracam örneğin ben adana maliye ye başvuru yaptım istanbul evisten baktığımızda kendi dosya durumunu gorebiliyormuyum paylaşırsanız sevinirim

Ben artık vergi indirimini beklemeye eğim yarın SGK'ya gidip 3600 günden emekli olur yazısı alıp işyerine vereceğim hem psikolojik hem fiziksel olarak çalışacak gücüm kalmadı

Arkadaşlarr 7 aylik süreçte engelli vergi indirimi ücretini işyerini ödeyecek yoksa vergi dairesimi bilgilendirirseniz sevinirim.

Selam arkadaşlar vergi indirimi için iş yerimi başvuracak yoksa kendimizmi birde vergi dairesinemi başvuruyor uz bilgisi olan varsa yazarım

Cevatalp
Sağol kardeşim Allah razı olsun Allah sizlerin hayırlısıyla onaylı gelmesini diliyorum çok uzun ve ızdıraplı bir süreç yaşadık.cileden çıktık ama malesef yapacak bir şey yok .simdide istanbul vergi dairesine gelmesini bekleyeceğiz. Malesef eviste hale .rapor bekleniyor .bakanliktan cvp bekleniyor yazıyor. Evise dusmemis

@Mamimami75347534
selam kardeş sen kendin başvuru yapacaksın raporunu kimlik fotokopisi işyerinden dilekçe iş yeeinde çalıştığina dair belge ve en son maliyede bir dilekçe yazıp teslim ediyorsun bu kadar zaten orda taratıp senin işin biter

@Mamimami75347534
Selam kardeş sen kendin başvuru yapıyorsun maliye ye giderken şunları götürmeyi unutma raporun aslı kimlik fotokopisi iş yeri dilekçesi çalıştığına dair belge en son maliyede bir dilekçe yazıyorsun sonra taratıp seni yolluyorlar sende ricam taratmadan çıkma yoksa dosyan geç gelir işini sağlama al bak ben 9 ay oldu bekliyorum bazı arkadaşlar şubat ayında başvuru yaptı bizden önce aldilar bile yani bir ay sürmedi şubat ayında yeni sisteme girmişler çok hızli geliyor bende burda duyduklarımı söylüyorum senin için hayırlısi neyse o olsun kardeşim

@Doganayoz
Arkadaşlar size birşey soracam örneğin ben adana maliye ye başvuru yaptım istanbul evisten baktığımızda kendi dosya durumunu gorebiliyormuyum paylaşırsanız sevinirim

Selamın Aleyküm Arkadaşlar ; 25 ekim 2020 raporumu maliyeye iletmiştim. Burada ki forumu takip etttiğim için evrağımın temmuz-ağustos gibi gelmesini bekliyordum. 3 Mart 2021 de eski çalıştığım işyerine evrağım ulaşmış ben de beklemediğim için 15 gün sonra öğrenmiş bulundum . Bugün itibariyle sgk ya emeklilik için başvurdum şu an e devletden kt ettiğimde emekli aylığı 1 nisan itibari ile bağlanmış.
Raporum %49 ve sürekli , onkoloji takip hastayım o yüzden mi erken sonuçlandı bilmiyorum .
Bilgilendirme amaçlı yazılmıştır ...

243100 hayırlı olsun onkoloji hastalarına öncelik var bundandır erken sonuçu alman.
Şafak 125

Belgeleri gelen arkadaşlara hayirli olsun 30 haziran hala beklemedeyiz

SELAM ARKADŞLAR

BAŞVURU DURUMUNUZ
20.10.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
20.10.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

%40 onkoloji %24 ortapedik nisan 2020 de istanbuldan başvuru yaptım beklemedeyim

günaydınlar ,

olumlu sonucu gelipte geçmiş ayların vergi indirim oranlarını almak için vergi dairesine başvuru yapan arkadas varsa nasıl bir dilekçe ile vergi dairesine başvuruyoruz. bilgi verebilirler mi? dilekçe ve o aylara ait ücret bordroları yeterli mi?

thunder90

Merhaba geçenlerde Ender arkadaşımız yapmıştı vergi dairesi maaş bordonu al gel yeterli demiş bol şanş

03124153317 bu nodan sımdı ankara ıle gorustum arkadaslar yenıs sısteme gecıldıgı ıcın hızlandı dıyor bayan 7 aydır beklıyorum dedım kısa zamanda sonuclanır dedı dosyanoz gelmıs subeye yonlendırılmıs dedı ne anlama gelıyor dedım engellı bırımıne gonderılmıs cıkıs almamıs dıyor

Ginerk' Alıntı:
Sen yeni sisteme tarattin mi dosyanı ve şu anda aktif çalışıyor musun?
hayır taratmadım su an aktıf calısıyorum
Ginerk bey bayan subeye gonderılmıs dosyanız dedı benımde kafam karıstı sordum engellı golumune gonderılmıs fakat cıkmamıs desı bu ne anlama gelıyor

Üst Alt