Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

çok sağol inşalh daha nasıl onaylandı bilmiyorum heyecanlıyım netleşirse yazarım gene bol şans

Evet gençler sonunda bende ulaştım bu Ankara denen vilayete. Kendimi sormadan direk yeni sistemi sordum. Sistem değişti artık daha hızlı sonuç alınacak dedi. Benim evraka bakti onbir ayın 20'sine göndermişsiniz lokasyona girmiş yeni sistemle taranmış sırası gelmek üzere dedi.Bozok kardeşimden sonra benim yani sanırım herkesin sonuçlar çıktı ben derim ki herkes kendi vergi dairesine arasın ya da iş yerlerine baksın benden bu kadar

Şemsettin çukurambar'da kime sorsan gösterirler Ankara'da çukurambar'a gitsin kime sorsan gösterirler

BEN BİR KONU BELİRTİCEM
BU FORMUN YÖNETİCİSİ VAR MI.
BİZİM PAYLAŞTIĞIMIZ YORUMLAR VEYA GÖRÜŞLER..
3 SAAT ERKENDEN YAPMIŞIZ GİBİ GÖRÜNÜYOR.
ÖRNEĞİN BEN YORUMUMU 15.25 DE YAPTIM FAKAT. 12.25 DE YAPMIŞIM GİBİ SAAT VERİYOR.
AKLIMA TAKILDIDAA. DÜZELTİLME İMKANI VARSA DÜZELTİLİRSE SEVİNİRİM. :) :eek:
SABAH 9 DA YAPILAN YORUMLAR SANKİ SABAH 6 DA YAPILMIŞ GİBİ ALGILANIYOR.

Bozuk ben de öyle bir şey görünmüyor bak senin verdiğin numarayı aradım 10 dakika sürmedi açtı sayende sağ ol teşekkür ederim Kasım ayında yolladım ben sıra sıra gelmek üzere dedi kadın

arkadaşlar bende aradım raporum heyette girmiş daha onaylanmış 5 aydır bekliyom ama taratma mart 3 bilginize.

Onay bekliyomuş 3317 biten numaradan düşürdüm hayırlısı inşallah

Herkese merhaba arkadaşlar nihayet mutlu sona ulaştım 88 oranla iki yıllık vergi indirimi onaylanmış bağlı bulunduğum vergi dairesi ile görüştüm teyit ettiler bu arada kanser tedavisi gördüğüm için bilginiz olsun darısı tüm bekleyenlerin başına Allah yardımcınız olsun

raporun sonucu gelen arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.bize de hayırlı olur inşallah beklemeye devam..

03124153317 den ulaşabildim bugün.11.08.2020 deki raporum heyete alinmiş cevabını verdi ancak daha sonuclanmamis.Ne zaman sonuclanacak Allah bilir umutla beklemeye devam.

Sonucu gelen arkadaşlar gözünüz aydın.

1 saat önce ank tlf görüştüm kimlik numaramla kontrol ettiler henüz bize düşmemiş dediler dosyanız taratilmis görünüyor dediler.
07.07.2020 beklemeye devam

MEHMET DNCKL kardeş ben de 10 mart ta yeniden eski raporumu tarattırdım.ve e devletten interaktif vergi dairesınden dilekçelewrim kısmında gözüküyor. baska da bi film yok. bıktım ya...

Her memur farklı söylüyor cuma günü Ankara'yı aradım 12 Mart taratilmis 3 haftaya gelir dedi şimdi aradım tekrar busefer vergi dairesi daha taratmamis yeni sisteme dedi kime ne şekilde inanacagiz bu PC perde aynı şey gorunmuyormu yada sallama mı yapıyorlar anlamadım 28 temmuz evrak

Ginerk

Yok ben tar atmadım vergi dairesinden tartmışlar dedi İstanbul vergi dairesine taranmış seninki dedi lokasyonda dedi sisteme girmiş sıradasın dedi sıranız da dedi Bir bir buçuk aya kadar gelir dedi

Arkadaşlar benimki eski sistemden gitti .taratilmamisti 28 temmuz 2020 de 17 mart 2020 onaylanmış dedi .calismiyorum .ankara 3294 nolu telefonu 8 ayda ilkez düşürdüm. o bayan arkadaş soylemisti

SERO01

Adana vergi dairesine ben gittim temmuzdan itibaren sırasıyla taratıyoruz dedi şuan tarayamaz mısınız dedim sırayla tarıyoruz dedi. Ben çalışmıyorum bu arada siz calışıyor musunuz. İnteraktif vergi dairesinde tarih 10 mart mı yazıyor.

Bugun ankara ile gorustum.baktilar 21 temmuz tarihli basvurum icin psg raporu isteniyor dediler ancak ben psg raporunu vermistim basvuru yaptigim buyuk mukelleflere sordum biz gonderdik diyorlar.daha teksik rapor icin buyuk mukelleflere herhangi birsey gelmemis.gib te sadece engelli raporum gozukuyor.bundan sonrasi nasil olacak

Bugün öğleden sonra Ankara ile telefonda görüştüm 19 MART 'ta yeniden tarattigim raporum kuruldan onaylanmış, ne zaman sistem e gelir dedim onu bilemediğini söyledi memur yüzde 70 süresiz onaylandığını söyledi, herkez için hayırlısı INŞALLAH

Mrtdmr benim raporu m 07.072020 ben aramistimbana dediler ki 7.aylarkurulda dedi memur.

Bugun ankarayla cok arkadasimiz gorusebilmis.raporlarda hizlandi gibi
Umarim boyle devam eder hepimizin biran once gelir

Selamün aleyküm arkadaşlar, 26 11 2020 ankaraya gıden dosyam martın 1 de tekrar taratılarak gonderildi ve allaha şükür bugun sonuc geldi. Allah nasip ederse persembe gunu sgk ya basvuru ıcin gidecegim, Bekleyen arkadaşlarında inşallah bir an önce gerlir.
savcılı

benimde bugün geldi 26 11 2020 ben antalyadan gonderdım vergidairesine giitim yeni sitem taratma vs diye 1 marta taraılmiş 20 gune gelir dedi bende suan sokdayım hakıkaten geldı kanser hastası degilim

1.5 senedir burayı takip ederim hiç bu kadar hızlı sonuçlar ve Ankara'ya ullaşanları görmemiştim. Evet bir şeyler değişmiş doğru söylüyorlar hadi hayırlısı bekleyelim bakalım ama bu gidişat cok iyi inanın hiç bu kadar hızli sonuçlar gelmemişti ve Ankaraya hiç bu kadar hızlı ulaşilmamisti az daha sabredin

MEHMET DNCKL evet .bende adanadan başvurdum. çalışanım.interaktif vergi ekranında hem 18 ağustos 2020 hem 10 mart 2021 görünüyor.tam 13 gun oldu.ses seda yok.

Mrtdemir ben tel acayim öğreneyim eğer benim rapor sonuçlanmışsa seninki de sonuçlanmıştır yarın yazarım sana

Üst Alt