Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Yahu arkadaş 10 güne kadar gelir diyosunuz .ankara 17 martta onaylandı ,bağlı olduğunuz vergi dairesine sorun diyor ist vergi dairesine soruyorum dahaca ankara sağlık kurulunda görünüyor nisan 15 .once gelmez diyor eviste bir bok görünmüyor. K8me inanacagimizi şaşırdık vesselam

En azından mart bitmeden gelsede müracaatınızı yapsak ne olur 9 ay bekledik ,hale bekleyeceksiniz diyor sanki ömrumuze ceza vermiscesine

Bugün vergi dairesine gittim.memurun bana dediği aynen şu.eskiden 7 8 ayda gelen evraklar artik 1 ayda bitmis olacak.ha birde sonuc telefonunuza mesaj olarak gelecek dedi.hadi hayirlisi

Yalçın6877

E demedin mi 1 ayda madem rapor geliyorda bize cin işkencesimi yaptınız diye, ankarada onaylanan rapor bir ayda anca gelir diyen memurla senin sordugun memur acaba ayrı kurumlardaki görev yapıyor. Ağızı olan konuşuyor memurlardan hemserim

Bende aranıza yeni katıldım bugün bende ulaştım ankaraya ağustos 2020 başında giden evrakımin durumunu sordum %53 engelli olduğumu ilettim TC den sorguladı evrakiniz okutulmus yakında sonuçlanır dedi Antalya dan gönderdiğimi söyledim.

@Bulent78 hayırlı olsun benim de kasım ayı o sebepten iki sorum olacak siz mi tarattınız yeni sisteme yoksa vergi dairesi mi? ikinci sorum da şu an aktif olarak çalışıyor musunuz?

Sizede katılıyorum, konuşmalar çok kibar keşke vergi dairesinseki çalışanlarda bu kadar anlayışlı olsalar ama biraz yuvarlak cevap veriliyor biz eski olanlar için çok büyük haksızlık ve mağduriyet var ama evise bakmaktan 8 aydır Umutsuz olduk inşallah sıkıntısı olandan herkes sonucunu alır.

Raporu sonuçlanan Arkadaşlara Hayırlı Olsun Cenabı Allah Pişman Etmesin Güle güle Yemeyi Nasip etsin inşallah
11 Eylül Beklemeye Devam

Arkadaşlar sorum olucak 7 aylık bekleme süresinde vergi dairesi acaba vergi indirim parasını ödeyecekmi acaba

Doganayoz

1 martta gitti yeni sistemden 23 marta bana msj geldi işyerine bildirilmiş aynı gun ama ayın kacında ankaradan onaylandı tam olarak bılmıyorum

Arkadaşlar ankara'yi az önce aradım mart''ın 19'unda yeni sisteme taratılmış dosyam. Billa çok sevindim. 1 ay içersinde kuruldan onay alır sanırım. Artık karada ölüm yok!

GELİR İDARESİ BAŞKANLIGI DEVLET MAH.MERASİM CAD.NO9/1 ÇANKAYA ANKARA....ana bina tel.:03124153000 engelli indirimi:03124153292 bu adresi zamanında biri buraya yazmıştı bende sana yazdım

Bende şimdi aradım
Psg raporu istenmiş hızlıca olur dedi kurula girmiş daha onay alınmamış

ben elimdeki her dökümanı hastaneye vermiştim halen ne eksik diyorlar ki pgs çıktılarını da verdim

Talihsiz50
Rica ederim Kardeşim. Sen Serkansın dimi.. Doğru Hatırladım sanırım.
Bende 15 Tane Ankaranın Numarası var. Bir tek Bu numarayı aramamıştın.
KENDİ KENDİME LAN OĞLUM BİDE BU NUMARAYI ARA DEDİM 1 KERE ARADIM 3 SANİYE SONRA AÇTI BAYAN MEMURE.
VALLA ÇOK HEYECANLANDIM. SANKİ 40 YILLIK ASKER ARKADAŞIMA ULAŞAMAMIŞIM GİBİ SEVİNDİM.
ÇOK KİBAR KONUŞTUM AMAA. (YOKSA BEN ÖNCEKİ ARAMALARIMDA BİRİSİ AÇSAYDA DİREK KALAYLAYACAKTIM :d)
BUNADA ŞÜKÜR DİYELİM. SONA DOĞRU YAKLAŞIYORUZ İNŞALLAH.

Ginerk kardeş sen de İstanbul'da mısın bende Kasım ayında gonderdim Mart'ta taratmışlar daha yeni taramış ama bir buçuk ayı bulur dedi sonuç dedi sana da öyle mi söyledi

Arkadaşlar bende şimdi ankara ulaştım evissde benim evraklar 11.08.2020 gitti gözüküyor bayan baktı evraklar henüz bize ulaşmadı diyor yani istanbul taratmamış henüz diyor ne yapmam arayan sorun konuşun diyor bende ozaman evisde neden 11.08.2020 bakanlıga ulaştı yazıyor dedim onu istanbula sorun dedii ulan nerdeyse 7 aydır bizi kandırmışlar daha evrak yok piyasada cok sinirlendim şimdi istanbul engelli bölümünü aryıp bakalım ne diyecekler son umut gidip bakacam durumaaa

Talihsiz50
Evet kardeşim istanbuldayım. bana da bir birbuçuk ay sürer dedi.
Ama bence 20 gün falan sonra onaylanır çünkü genelde bu kadar sürüyor yeni sisteme dahil olduktan sonra 20 günde çoğu kişinin kurul onayı veriliyor.

YILDIRAY BOZOK

Evet Serkan ben eski 49 Serkan senij yazını okudum bir de ben arayayım dedim 10 dakika içinde açtı yoksa ara ara ara açan yok. Yani sen vesile oldun sağ olasın

#engel sorun mu?

Dun ankarayi aradim vermeme ragmen psg raporu istemisler ancak istanbul buyuk mukelleflere daha herhangi birsey gelmedi.haberleri yok.psg raporunu nasil verdin
Tsklr

Evragımı görmüyor nasıl bir iş sonra nezaman aradınız bidaha kuruldan gecti dedi ulan her biri bir yalancı hangi memura inanacaz anlamadım biri böyle diyor diyer yeri arıyorsun oda onlar yalan söyluyor öyle bişe yok diyor anlayamadım yaa sinir ettiler beni rapora sinir hastalıgıda ekleteyim bariii:))

Engel sorun mu?
dun ankarayi aradim vermeme eagmen psg raporunu istediler.psg raporum gib te gozukmuyor.ist buyuk mukellefler biz yolladik diyor .daha tebligat gelmedi.psg raporunu nasil verdin.
Tsklr

hkt

ben ilk başta yolun başında hastaneye gittiğimde engelli raporu için o gün verdim onlarda aldı yani elimdeki tüm evrakları verdim hatta kullandığım makinenin faturasını dahi istediler verdim 8 aydır başka bir şey yapmadım sadece bekledim bu gün aradım telefondaki kadın bana öyle dedi psg raporu dedi tsg de olabilir telefonda net anlayamadım ben ne kadar bekleyecek miyim dedim bir şey diyemedi ben dedim ki 2 hafta daha mı bekleyeceğim dedim evet dedi yani ordaki kadınında bir şeyden anladığı yok ekrana bakıyor söylüyor ne tarih verebiliyor ne başka bir şey psg raporu eksik miş diyor kim bilir ne zaman dır orda öyle yazıyor ist ver dairesi göndermiş olabilir bile 2 hafta önce ne bilemiy kafam çorba cuma günü gider soracağım ne yapayım

Talihsiz50

istanbul vergi dairesi engelliler bölümü telefonu varmı acaba ben 0212 453 82 00 arıyorum ulaşamıyorum şuan gidemiyorum son care zorlayıp gidecem ulaşabilirsem telefonla bakalım ne diyecekler ona göre hareket edecem

Üst Alt