Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ginerk
kardeşim 1benimde değişti 1 inci olarak yerinden çalışma belgesi cıkartıyorsun 2, olarak sgk iş giriş bildirgesi 3, olarak raporu al onlar ankara bildiriyor 2 gün içinde baglı bulundugun vergi dairesine ya teslim et yada mail at ben mail attım işleme aldılar

mstrdn

Yalnız ben ayrıldım işyerinden şu an çalışmıyorum. Ankaradan gelecek Dosyami vergi dairesinden bizzat alsam olmaz mı?

bende aradım ankarayı evraklarınız taratılmamaış izmirde dediler,aklım almıyor ne yapacağız,bilen var mı
,

OturanBoğa
selamlar. Bilginizin olacağını varsayarak size yazıyorum. 2018 tarihli (2 yıllık) raporum vardı. Vergi indirimi için 14 ay önce başvurdum ve raporum aynı oranla onaylandı. Fakat iş yerine ve tarafıma gelen evrakta tarih belirtmiyor. 28.01.2020 tarihinden itibaren 3. derece vss...... diye devam ediyor. Dün vergi dairesinde sordum bu rapor süresiz dediler fakat, Bazı arkadaşların raporlarında (SÜRESİZ) diye bir ibare var. Dün işyerinden arayıp, raporunda süre belirtilmemiş dediler. Şimdi bu durumda, ne anlamam gerekiyor?

Endereren

Arkadaşım daha önceki sayfalarda belirtmiştim ama pek dikkate alınmadı ankaraya süreli giden raporlar suresize dönüyor sgk dan kontrol ettirin diye 2 arkadaşımın aynı şekilde raporlarii süreli gitti süresiz onaylandı. Dikkat edilecek konu şu şekilde vergi indirimi süresiz ömür boyu fakat rapor süresi dolduğunda yenilemek için gittiğinizde müracaat şekline vergi indirimi. Sosyal haklar. Ve emeklilik için olan kısımları işaretleme yapmayacaksınız. Rapor oranını yükselmek isterseniz örneğin araç almak için işaretleme yapabilirsiniz

Arkadaşlar acil cevap lütfen
Vergi indirimi onaylanmış fakat büyük mükellefler e bağlı olduğum için evrağı elden vermiyorlar ne yapabilirim

Ercanuzel
bundan şunu mu anlamalıyım? benim vergi indirimim. süresiz ama raporum süreli. Boyle oluncada şu handikap ortaya çıkıyor. kasım 2018 tarihinde alınmıs bir rapor bu. 2 yıllık süreli. Yani süresinin dolalı yaklasık 5 ay oluyor. Yani hali hazırda Ankara süresi bitmis bir rapora onay vermis gibi bir durum soz konusu :).

DenizTurgut16
büyük mükellefler bana mail olarak yolladı. rica edin yollarlar.

Endereren

Evet arkadaşım vergi indirimi süresiz engelli raporun süreli ama 5 ay geçmiş diye Bi durum şu an yok çünkü bakanlık bu yılın haziran ayı sonuna kadar bütün raporlar geçerli bana sorarsan 2022 yılına kadar devam edecek raporu yenilemek için acele etmene gerek yok yinede sen bilirsin araştırmaya fayda var

Ercanuzel
teşekkürler bigi için. herhalde emeklilik için basvurmaya gititğimde bununla ilgili bilgi verirler.

Endereren kardeşim senin evraklar ankarada sağlık kurulunda n çıkan onayın istanbula kaç günde geldi

Birde E devlette gorunuyor mu

Benimki 17 martta onaylandığını söyledi ama ne msj geliyor ne eviste var ne e devlette var yok oğlu yok arkadasim

Devletin alacağı olunca 15 günde hem e devletine hemde postayla gönderiyor. Ama vereceğini hissederse 9 / 10 ay oluyor ama bir türlü yazı yazmaya elleri vermiyor
Ginerk
Istanbul vergi dairesine gelmemiş dahaca ,ankara maliyeden gitsem alamam mi acaba

hayırlı olsun abi bende bugün görüştüm ankaradan ağustos 14 sıranı bekleyicen istanbul taratıp göndericek denildi

Ayni kaderi paylaşıyoruz. 10.ekim 2019 da gitti 3 temmuz 2020 de eksik evraktan geri geldi evrakları tamamlayıp ayni gün gönderdim. 8 aydir müdürde. Ne bekliyorsa artık bilemedim.

arkadaşlar merhaba bugun tam 7 ayın sonunda angara ya ulaştım. ikinciaramamda bayan açtı.şaşırdım. tc mi sordu. baktı.doktorlar onaylamış raporun heyet e girmiş dedi.ya bu hafta yazısı yazılır yada haftaya yazılır dedi.bu ne demek yani heyet e girmiş ne demek.hadi hayırlısı .

20206231346268639d554 rapor numarali talebiniz sonucu olusturulan EVIS (Eriskin %40 ve Ustu) isleminiz tamamlanmistir. B002 bana gelen SMS bu fakat ne oran ne süre belli değil size gelen sms nasıldı acaba

Bu adamda aynı şeyi söyluyor.calışiyor olmanız gerek yoksa işlemleriniz iptal olur diyor.bu nedir ya dinleyin benmi yanlış anladım.

Talihsiz50
Orasını ben de izledim. bence yanlış bilgi sahibi o konuda. Çünkü burda aktif olarak çalışmıyorken kurul onayı gelen çok kişi oldu.

Yeni sistemden hiç bahsetmemiş bu da konuşmanın güncel olmadığı anlamına geliyor.

Üst Alt