Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Cevatalp
07.07.2020 benimki kurulda bile değil.
Nasıl bir iş anlamadım henüz bizim ekranimiza düşmemiş diye cvp veriyorlar biraz daha bekleyin diyor

Bu işten bıktım vallahi 2 hafta önce 31 24 teki bayan 1 haftaya çözülecek demişti bugün evrağınız daha işleme girmemiş bekliyor dedi 17,08,2020 de Ankara ya ulaşmış neyi bekliyor dedim SSK sız olduğum için mi dedim evet sanırım 1 yılı bulur dedi.
Ben oynamıyorum topumu verin, yada evrağımı verin dedim yüzüme kapattı.

Valla bende tahammül kalmamış inanın ki
uyku apnesi için test yaptırmak 1,5 yıl sürdü sadece 2 gece hastanede yatmık için 1,5 yıl zaman harcadım
ankarayı beklerken 8 ay oldu
halen bekliyorum
artık çocuklarıma bile tahamül edemiyorum ya hiç iyi değilim

Aklımızla oynuyor bunlar devletin çalışanları nasıl oluyor bu iş anlamıyorum bilmiyorsanız açmayın telefonu yada düzgün cevap verin bugün hallolacak deyip yarın evrağınız geldiği gibi duruyor diyor yokmu bu işi halledecek vallahi deli olacağım BEYİN ENGELLİ ettiler bizi

01/07/2020 de gitti. Az önce görüştüm gelmiş dediği ancak devamı yok. Israrla eski sistemden geldiğini söyledi ordaki memur. Peki ben ne yapmam gerek gidip yeni sisteme mi geçirteyim dedim. Bilmiyorum onu vergi dairesi ile konuşun dedi. Buda böyle bir diyalogdu uzun lafın kısası 01/07/2020 de giden raporuma dair bir bilgi yok.

Mrtdmr senin yapıcağım tek şey var ist vergi dairesine gidip memura durumu anlat ordan evrağıni tekrar göndersin çünkü 7.aylara bakıyorlar acele et bence

Mrtdmr yada evraklarını alıp ankara maliyeye git ordan işini çöz

bu raporlar ne zamana kadar uzatıldı bilen var mı? veya link paylasabilecek olan? aklımda deli sorular var. Benim rapor süresi bitti. ama bildğiniz üzere onay 14 ay sonra geldi. bu durumda ne yapacağım. SGK senin raporunun süresi bitmis deyip basvurumu kabul etmezse?

Eskiden telefona bakmiyorlardi
Simdi baştan savma ezbere cevaplar veriyorlar

Safak 31
I

Endereren bende gittim dılekcemi verdim antalyadayım suan istanbul sıgorta girişim oradan dosy gelecekmiş niye gelecekse ya hepsı sgk sisteminde gorunuyor vallahi sinir oldum. Senin yazını okumusdum aysonu cıkış alacagım işlemim 5 dk surmedı dıye benşimdi niye bekliyecegim vallah cozemedim

Merhaba bugün 28_07_2020 bakanlığa gönderme tarihli rapurum bugün onaylanmış. Gittiği gibi onaylanmış /56 süresiz . Bugün GİB den mesaj geldi bana . Darısı tüm bekliyenlerin başına .

Bulent78

benim emekli olur yazısını almak cok kısa sürdü. amaemekliliğe basvurmadım henuz. 31 martta

irfan.guness

Bu gün mu onaylanmış kardeşim hayırlı olsun bundan gelen msj demi yazıyor e devlet interaktif vergi dairesinde gözüküyor mu

Valla ben artık şaşırdım ne diyeceğimi 03124153294 du devamlı ararken tesadüf düşürdüm.tc verdim 17 martta onaylanmış dedi bu gün başka numaradan dusurdum kurulda beklemede dedi .yav arkadaş bizimle 9 aydır dalga üstüne dalga geçiyorlar.aklimda söyleyeceğim çok ama çok sözler var ama işte öyle danke bize sadaka verecekler arkadaş ben artık inanmıyorum bu maliyeye de telefona bakanlara ancak msj gelirse eviste çıkarsa gözlerimle girmeden inanmıyorum tekrar hasta hasta çalışmak zorunda birakamlara hakkımı hukukumu helal etmiyorum Allah da onlara bunları çektirmeden can vermesinler

Enver Güngör
Yarında arasan evrak kayıp derler

Maliye bu raporu ister onaylasın ister red etsin elime sonuç geçince anayasa mahkemesine gidip maliyeye kesinlikle hak kayıp davası açacağım Allahın izniyle hak kayıp davası acacagim

Hakko06

Kardeş ben de ms hastasıyım 2019'un Aralık ayında %58 rapor aldım yolladım 10 ay sonra red geldi % 23'e düşürüldü. Benim psikiyatri de vardı ondan dolayı düşürüldüğünü tahmin ettik. Tekrar Ekim ayında heyete girdim tek hastalıktan %64verdiler. Ben yürüme sorunu yaşıyorum raporum Kasım ayında gönderildi bakalım bu sefer ne diyecekler yine red gelirse bu sefer mahkemeye gideceğim. Sana geçmiş olsun kardeşim üzüldüm ama yapacak bir şey yok

Endereren
Ender bey bi arkadaşımın nisan 2020'de yollamış olduğu 1 yıllık süreli raporu 15 01 2021 de geldi ve 31 12 2021 tarihine kadar uzatılmış olarak bilginiz olsun .Vergi dairesinden aldığı yazıda bu şekild e yaziyordu

Mrtdmr isr vergi dairesine git ve durumu anlat sonrada evraklarını taraftır sen orda iken sonra ank maliyeyi ara evraklarım tekrardan gönderildi dersin

Herkese iyi akşamlar
Bugün vergi indirim evrağım ile sigortaya gittim emekli olabilir diye evrak almak için o belge olmadan işten tazminat alıp çıkamıyorum işleme alıp ayın 30 gel dediler nasıl iş anlamadım

Bazı ahilerim ve kardeşlerim kızdılar bana sgk olmadan vergi indirimi alamaz diye benim dediğim doğru çıktı bugün sgk hesap uzmanı onur bey dinledim ve tüm arkadaşım ve ahilerim youtube dan izlesin

Üst Alt