Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

aynen önce emekli olur yazısını alıp isyerinize vermeniz lazım. daha sonra isyeri çıkısınızı yapacak ki basvurunuzu yapabilesiniz

Atik73
çok teşekkürler

DenizTurgut16
Hangi bölümler doktorların?. Müdür memur mu oda mi doktor?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende bugün Ocak 2021 de evraklarımı teslim ettiğim istanbul büyük mükellefleri aradım . Yeni sistemi sorarak evrakların tekrar taranmasının mümkün olup olmadığını sordum.diğer vergi daireleri tarıyor olabilir ama biz taramıyoruz, bekleyeceksiniz dedi. Bunun haricinde benim yönlendirmem ile 11 şubatta engelli raporu alıp 22 şubatta büyük mükelleflere evrak teslim eden arkadaşımın sonucu dün hem sms olarak hemde işyerine mail olarak geldi.yani 30 günde sonuç almış oldu

DenizTurgut16

sen gene iyisin bana 1 ay 3 ay arası gelir birde posta ıle gelecek dediler bende kafayı sıyıracgım ay sonuna emekli başvurumu yaparım derken şimdide bunu beklıyecegiz cıldırmamamk eldedegil

DenizTurgut16

Konu farklı çalışan biri sgk dan emekli olabilir yazısı ile is yerine gitip tazminatını öyle alabilir, sgk li iken vergi indirimine başvuran kişi ise ayrılırsa zaten tazminat alamaz yada 15 yıl 3600 şartlarından veya sağlık nedenleriyle tazminat alır sonrasında vergi indirim yazısı ile Sgk ya emeklilik başvurusu yapabilir yeniden ise girmesine gerek yok insanlar vergi indirimini alırken belli bir yıl ve hizmet süresi prim oderlerse emekli olabilir bu şartları saglamayanlar zaten çalışmaya devam eder ve iş yerinde engelli kadrosunda çalışıp vergi İndiriminden faydalanirlar. Konu bu kadar onur bey veya bir başka kişi yaşanan gerçekleri bilmeden genelleme yapıyor...

Raporum 1 yıllık geldi emeklilik sgk na dilekçemi verdim 4 ay sonra raporum bitiyor maaşım kesilmemesi için ne yapmam gerekiyor bilginize sığınıyorum.

Özcan Atansay

bende benzer durumdayım. hatta benim raporumun süresi suan bitti. ama bilidğim kadarı ile yıl sonuna kadar pandemi sebebiyle uzatıldı rapor süreleri. yapmanız gereken şu; rapor bitimine 3 ay kala tekrar heyete giriorsunuz. aldığınız rapor yine aynı oran ise sgk'ya veriyorsunuz. eğer düsük çıkarsa hakem hastaneye sevk eder.

Şafak 122 of oof!
Inşallah yeni sistem yüzümüze güler de erkenden sonuç alırız.

Twilight06

bu numara 2 gün önce aradım evraklar işlem yapılmamış istanbulda dedi evissde 11.08.2020 bakanlıkda göüküyor nasıl oluyor dedim evis ankarada diyor siz yok diyorsunuz dedim istanbulla konuş taratsınlar yollasınlar dedi.hemen istanbulla irtibata gectim birilerini buldum hallettik dedi bidaha aradım hayır aynı şekilde orda gözüküyor dedi yine birini yolladım bu sefer tanıdık vasıtasıyla hal oldu dedi aramadım busefer 1 gün sonra yani dün aradım başka bir bayan cıktı hiç birşey demedim evraklarım hakkında bilgi alabilirmiyim dedim evraklar heyetde dedi burda dün evraklar kayıptı bugün heyete girdi nasıl oluyor dedim evraklar dün geldi hemen heyete girdi peki nezaman sonuclanır dedim beyefendi daha dün gelmiş acele etmeyi dedi o an patladım siz dedimdalgamı geciyorsunuz acele etmeyin diyorsunuz benim evrak ankaraya11.08.2020 de gitmiş hemen hemen 220 gün olmuş bir arıyoruz evrak yok diyorsunuz istanbul yolladık diyr siz yok diyorsunuz sonra arıyorum evrak heyette acele etmeyin diyorsunuz siz şakasınız galiba dedim umarım yalan rüzgarı dizisi oynuyorsunz hergün bir yalan kime inanacaz nasıl işlem yapacaz aklımız gitti bizimle oyun oynanıyor dedim patladım telefonu yüzüme kapatttı lanet olsun yapacagınız işe ben hakkımı helal etmiyorum insanların umutlarıyla oynuyorsunuz kimi arkadaşalr kanser hastası kimi calışmıyor bir hakkı olan işlemini bile yapmıyorsunuz yazık ya 1970 ler türkiyesine döndük bugün git yarın gel allah sabır versin

Arkadaşlar ben ank konuştuğumda evraklarınızı tarattınız mı diye israrla soruyorlar bilginiz olsun önemli olmalı sanırım

.1989 sigorta baslangici yasim 50 prim gunum 8021 bana calisacaksin diyen bana iş bulur .iskura kaydım var 1.5seneye yakin bostayım calışmıyorum degil alan yok.oturarak calismak durumundayim.(nasil bir is olacaksa)yani dedikleri gibiyse yatar bu iş.direk mahkeme yolu görünur.2022 ekim ayinda normal emekliligim ne yapacagimi sasirdim.Allah hepimizin yardimcisi olsun.bize yasattiklarini yasamadan gebermesinler insallah

Arkadaşlar kasım ayında raporumu Adana Ankaraya gönderdi. Adana bana yazının bilgisini vermiyor. Yazı bilgisi olmadığı için Ankarayı arasam dosyama nasıl ulaşacağım.

Talihsiz50 bende senin gibiyim
89 giriş 7400 Prim günü Ekim 2023 normal emeklilik. Ekim ayından beri çalışamıyorum SSK yok 17,08,2020 de raporum Ankara da vergi dairesi SSK olmazsa emekli olamazsın diyor Ankara bekliyeceksin geldiği gibi duruyor diyor.
Emekli olabilir miyim artık gardım düştü inanmıyorum.
Cami önünde dilensem devlet anında alır maaş istiyorum sosyal hizmetler den vermiyor emekli yapın yapmıyorlar çoluk çocuk rezil olduk ne olacak bilmiyorum belki 3 aydır gözüme uyku girmiyor e devlet ten cevap yok
Ne ala memleket...

Casci71 yazmış videoda soylenenler genel degil demis.calismayipta sonucu gelen varsa paylassin icimiz rahatlasin bu nedir ya

Arkadşlar ank aradım 17 ile biteni bu seferde daha çıkmamış daha çıkmamış diyip diyip durdu kadın
ben dün aradım kurulda olduğunu söylemişlerdi dedim
o zaman 18, 19, ...... diye biten numarayı ara sor dedi
aradım sordum
adam bilgisayardan değilde dosyalardan baktı sanki kağıt sesleri geliyordu
daha kurula girmemiş dedi

bende taratmak daha hızlı ilerlmesine sebep oluyor ama neden bilgisayardan bakanlar farklı farklı konuşuyor anlamadım
bu gün kısmetse ist ver dai gideyim ne yapayım artık mecburen

Özcan Atansay

Öncelikle hayırlı olsun benimde ilk raporumum 1 yıl süreli gelmişti, rapor süresinin dolmasına En az 3 ay kala SGK ya gidip heyet için sevk yazısı almlisiniz o yazı ile heyete gidin ,en az 3 ay diyor siz şimdiden gidin SGK ya zevkinizi alın orada size hastaneye randevu alıp almadığını soracaklar hastanede heyet randevunuzu da alıp SGK'ya bildirin ona göre sevkinizi alın onunla heyete gidin

Geçen hafta heyette görünüyor demislerdi bugün aradim engelli servisinde görünüyor evraginiz dediler.Bu Ankara ne yapiyor anlamiyorum.

Cevatalp
Şimdi İst vergi dairesinden çıktım .
TC numaramla baktı bir sonuç yok dedi,9 aydır bekliyorum iki ayda gelenler oluyor zorumuza gidiyor dedim haklısınız dedi sistem değişti geriye doğru yaratıyoruz dedi ismimi aldı bakacak dedi sepetledi.

Bendw ankarayı aradım.aynı cevap henüz islem yapılmadıgını soyledi.230 gün oldu dedim.islem yapılmaması normalmi 1 ay icinde olur dedi

dün de aramıştım ank o konuşmada söylenenleri ciddiye alacağım
en geç salı kuruldan çıkar iki eksik imza var demişti
yapacak bir şeyim yok mağlesef Türkiye burası şartlar bu, Allahın verdiği sağlık bu kadar, ömür devam ediyor bekleyeceğim mecbur kader diyecim son ne olacak sa

Gerçekten saçma sapan şeyler oluyor dün sadece 1 doktor kaldı başhekim oda başhekim demişti. bugün az önce aradım 18 ile biteni ortapedi kalmış sadece diyo. Kime inanacaZ hepsi farklı ekranlara mi bakıyor anlamadım.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt