Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Valla çok doğru söylüyorsun burda okuduğum en samimi yazı bu oldu bende seninle aynı tarihte gönderdim çalışmıyorum 2 ay önce ayrıldım 26 yıl çalıştım böyle garip sistem yok

bu numara 2 gün önce aradım evraklar işlem yapılmamış istanbulda dedi evissde 11.08.2020 bakanlıkda göüküyor nasıl oluyor dedim evis ankarada diyor siz yok diyorsunuz dedim istanbulla konuş taratsınlar yollasınlar dedi.hemen istanbulla irtibata gectim birilerini buldum hallettik dedi bidaha aradım hayır aynı şekilde orda gözüküyor dedi yine birini yolladım bu sefer tanıdık vasıtasıyla hal oldu dedi aramadım busefer 1 gün sonra yani dün aradım başka bir bayan cıktı hiç birşey demedim evraklarım hakkında bilgi alabilirmiyim dedim evraklar heyetde dedi burda dün evraklar kayıptı bugün heyete girdi nasıl oluyor dedim evraklar dün geldi hemen heyete girdi peki nezaman sonuclanır dedim beyefendi daha dün gelmiş acele etmeyi dedi o an patladım siz dedimdalgamı geciyorsunuz acele etmeyin diyorsunuz benim evrak ankaraya11.08.2020 de gitmiş hemen hemen 220 gün olmuş bir arıyoruz evrak yok diyorsunuz istanbul yolladık diyr siz yok diyorsunuz sonra arıyorum evrak heyette acele etmeyin diyorsunuz siz şakasınız galiba dedim umarım yalan rüzgarı dizisi oynuyorsunz hergün bir yalan kime inanacaz nasıl işlem yapacaz aklımız gitti bizimle oyun oynanıyor dedim patladım telefonu yüzüme kapatttı lanet olsun yapacagınız işe ben hakkımı helal etmiyorum insanların umutlarıyla oynuyorsunuz kimi arkadaşalr kanser hastası kimi calışmıyor bir hakkı olan işlemini bile yapmıyorsunuz yazık ya 1970 ler türkiyesine döndük bugün git yarın gel allah sabır versin[/QUOTE]

Arkadaşlar lar ben aramaktan vazgeçtim artık herseferinde başka birşey söylüyorlar aradım henüz işlemde değil dendi 2 saat sonra aradım heyetten geçmiş onay bekleniyor dendi ertesi gün aradım 12 martta yeniden taratilmis evragi iz beklemede dendi aksamı tekrar aradım 1 Dr imzası eksik dendi sanırım kibar konusarak başından saviyorlar ben yaklaşık 1 yıldır raporluyum ise gitmiyorum 22 Nisan'da raporum bitiyor çalışamıyorum emekli olup tazminatı alayım dedim nasip olmuyor Dr rapor bitiminde calisamazsin uzatiriz diyor ama SGK düşük maaş ödüyor 28 temmuz evrak

şimdi herkes cimer yazsın
Yeni sistem her kez her seferde başka şeyler söylüyor diye

Her kez mağdur edildi 2018 ilk raporum süreli geldiğinde 3 ay beklemiştim . Süresi biten raporumu yenilemek için 2020 1. Ayda yenileyip gönderdim raporum 12.02.2020 tarihinde Ankara ya ulaşmış daha sonra 30.12.2020.tarihinde eksik evrak tan geri geldi . Evrakları tamamlayıp 21.02.2021 Ankara'ya varis raporum onaylanmış olduğunu ve İstanbul a 11.03.2021 tarihinde geldiğini Ankara dan öğrendim İstanbul'u 24.03.2021 tarihinde aradığımda bana müdürde diye bilgi verildi. Neden bu bilgileri yazdım ben böyle sistemin. Bu sistemde bizi mağdur edenlerin NOKTA

Şimdi Facebook sayfasında gördüm 8 mart göndermiş yazısı gelmiş emekliliğe başvuru yapacakmış tamam o insanın bir günahı yok da su eski raporları bitirip yeni başvurulara öyle baslansaydi evragi iptal edin yeniden basvuracagim diyorum onada yok olmaz diyorlar engele bir engel daha bu devletin Dr lari veriyor raporları diger Dr neyi araştırıyor ozaman heyet sadece Ankara'da olsun tek kalemde bitsin unutmasinlar engel bir tercih değil herkesin başına gelebilir...

Turgut82
Altına yorum yazdım bende. Sözüm kimseye ekmeğine de değil ama böyle bir nizama da insan nasıl sessiz kalacak.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mrtdmr ankara maliye gidicen artık evraklarını al git teslim et başka yolu yok

Mrtdmr Ankaraya gidelim beraber istersen hem senin işi çözelim hemde benim ışı çözeriz

Mrtdmr 0312 415 33 17 bu numarayi ara bayan memurla konuş önce raporu nu sorgulardır sonra konuş evraklarınla beraber ankaraya gelsem evraklarını teslim etsem olurmu dersin bakalim ne diyecek ona göre hareket ederiz tamammı

Merhaba arkadaslar biraz once ankara tlf actım ordaki beyefendi evraginizi tarattinizmi dedi bende evet dedim ama taratmamistim 26/11/2020 ankaraya evrakim gitmisti tc numaramdan bakti rapor kurulda dedi ne zaman belli olur dedim yogunluk var dedi biraz zaman alir dedi burda anladigim evraklari vergidairesinden tekrar taratmak gerekiyormuş

Bide kurulda demek ne anlama geliyor

Cevatalp
Ank görüştüm gelmene gerek yok dedi boşuna gelmiş olursun dedi bağlı oldugun vergi dairesinin sisteme taratmasi lazım dedi her hafta İst vergi dairesine gidecem

Telefonları açan yok siz hangi numaradan arıyorsunuz? Sonu 17 olan telefonu açan bayan memur her gün farklı bir şey soyluyordu bugun hiç telefona bakmıyor

EsDe evet sonu 17 biten bir saat yakın uğraştım.
Cevatalp ismimi aldı kağıda not aldı bakacak herhalde salı gunu birdaha gidecem cuma da gidecem haber var mı taratdiniz mı diye bezdircem onları

Ginerk ben demiyorum uzman diyor çünkü vergi dairesi çalıştığın işyerini arayıp çalışıp çalışmadığını soruyor çalışmıyorsan vergi indirim yazisi iptal oluyor.

Cevatalp
Merhaba vergidairesine evraklarini teslim ettigin zaman çalişıyor olman şart yoksa işlem yapılmıyor

Cevatalp

bilinçli mi yapıyorsunuz bu yazıları vergi dairesi normal işlerini yaptıda işyerini mi arıyorrr şaka mısın

devadam34

ilk başvurada çalışma şartı var müracat sonrası çalışmasanızda vergi indirim yazısını geldiğini sayfada birçok arkadaş yazdı siz neyin peşindesiniz milletin canı burnunda zaten

Tekrardan taratılıp gönderilen raporlar ne kadar zamanda geliyor sonuc???

34istanbul
Arkadas bu sinir bu tep ki ne yanlis bir şey mi yazdik dogru olani yazdik iyi oku lütfen bak bizimde canımız burnumuzda

İstanbul vergi dairesini düşüren arkadaşlardan rica ediyorum hangi numaradan ulaşıyorsunuz?

Serra Kerem vallahi biz de bilmiyoruz yani bizim bildiğimiz tek şey yeni sistem taratma diye birsey

yine küfür etmiyorum anladınız siz. Küfür yok relax sakin. ilacınızı alın arkanıza yaslanın televizyon falan seyredin.

Size yemin ediyorum parasızlıktan sigarayı bıraktım ne olur insanları sinirlendirecek bir şeyler yazmayın ne olursunuz saygılar hepinize

Arkadaşlar bunu ben söylemiyorum maliye söyluyo sgk si olmayan vergi indirim belgesi iptal oluyormuş yani sgk li olmak gerekiyo onu anlatmaya çalışıyoruz ama kimse anlamiyo

GİNERK DEVADAM DOGRU SÖYLÜYO

Ankarayi bugünde aradım 22/07/2020 tarihinde giden raporumu sordum onaylanmis dedi.Msj niye gelmedi dedim ne zaman gelecek dedim cevap yok.Dunki bayan bir yıl rapor onaylanmış diyordu bugunki bayan süreklimi surelimi görünmüyor diyor.Sadece raporun bir yıl dedi %49 dedi,iki bayanın dediği birbirinden farkı.Onsylanan heyetten çıkan rapor niye tarafıma sonuç bildiriliyor ne bekleniyor anlamıyorum.Ne zaman sonuç gönderilecek diyorum burası arşif bilmiyorum diyor gelir diyor.

Son düzenleme:
banada aynısını dedi.raporun heyette dedi. doktorlar onaylamışlar ve heyette bekliyor. dedi.çıldıracam ya.

Cevatalp

Evet devadam diyor ki; ilk başvuru sırasında sgkli olmak şart, buna kimsenin birşey dediği yok.

Problem olan senin dediğin, sonuç gelene kadar sigortalı olmak zorunlu diyorsun.ben buna katılmıyorum.

Ankara Maliyenin işi yok gibi tek tek işyerlerini arayıp çalışıp çalışılmadigini kontrol ediyor demen bana saçma geldi.

Üst Alt