Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

savcılı

Üzüldüm sizlere hem de çok bende çok zun yıllar işsiz kaldım bilirim işsizlik nedir?
Cimere yazın kardeşim iş bulamıyoruz diye derdinizi anlatın cimer bu tür problemler için devletin kurduğu yasal bir site yazın korkmayın derdiniz ne ise yazın ben her konuda yazıyorum ve çözümü oluyor bir tek bu bekleyiş konusunda bana bir faydası olmadı ama yeni sisteme geçtiler en azından böyle bir fayda oldu

Cansınız can kardeş, her gecenin bir şafağı var, ya sabır ya Allah, düzelecek pandemi den önce 3 ayda gelen pandemiye 1 yıla çıktı sonra 1 aya indi bir gün gelir 5 güne düşer arada mutlaka ezilenler olur, biz ezilenler vardiyasında yer aldık..

pandemiden öncede en az 6 ay da geliyordu ben 2018 yılında almaya çalışmıştım göz tembelliği ve astım dan yeterli olmadı o zaman uyku apnesi hastası olduğumu bilmiyordum astım dan kaynaklanıyor sanıyordum şikayetlerimin kimsede uyandırmadı beni

Anlamadım ben bu sıstemı 8. Ayın 10 dosyam beklıyor kurula bıle gırmemıs 2021 mart dosyaları gelıyor cıldıracagım bu nasıl adalaet ya delırdım yarın bakanlıga bır tanıdıgı gonderdım bır gıtsın bakalım ne olacak neler oluyor bır gorelım

evet uyku apnesinden 35 göz tembelliğinden 10 baltazar tablosuna göre 42 etti
2 yıl süreli verdiler
28-07-2020 halen bekliyorum

Günaydın Bir de şimdi tam kapanmadan bahsediyorlar iyice biteriz bu nedir ya

Arkadaşlar böyle bir mesaj geldi evragım vergi dairesine geldimi acaba
202072810101175148a40 rapor numarali talebiniz sonucu olusturulan EVIS (Eriskin %40 ve Ustu) isleminiz tamamlanmistir. B002

niye istanbul dışındakiler patır patır geliyor istanbul gelmiyor
zaten ist nefret ediyorum pahalı pis gürültülü yorucu stresli

idogan71

Yeni sisteme göre taratma işlemi yaptırmadım yaklaşık 8 ay önce Ankara'ya evraklarımı yolladım daha yeni cevap geldi.

arkadaşlar benimde onaylanmış Ankara bayanla konuştum çıkış yapıldı dedi 2 yıllık konturoluydu aynı sekelde söyledi 2 yıl %52 aynı oranla ama mesaj filan gelmedi bilginize 12.ayda baş vurdum 1.ayinda taratma yaptım ve çalışıyorum

hayırlı olsun abi bende ağustosun 14de gönderdim hayle cevap bekliyoruz rapor bakanlığa föndetildi 14 08 2020

Yaslis oldu taratma dan sonra 20gunde sonuç çıktı taratma bu aydı

Arkadaşlar taratma işi gerçekten 20gunde geldi bende anindirici gelmiyodu ama gerçekmiş yani çalışıp çalışmama işini bilemem ben ücretsiz izindeydim ama gene 2 yıllık geldi sonuç geldi derken söylenen o

Daha elime ulaşan bişey yok bayanın söylediği çıkış yapılmış Ankara'dan burdaki vergidairesi ne zaman gönderirse

Bu 3317 biten numaradan bayan açıyor

Bodur1981

Geçen hafta başı Ankara vergi dairesini aradım onaylandı dosyan kapatıldı dediler bu sabah saatlerinde mesaj geldi.

7.aydan rapor onaylanan yokmu

7.aylar çarşamba ve cuma günü ankara maliyeyi arayın

07.07.2030 beklemeye devam çalışıyorum Ankara geçen hafta ulaştım taratılmış bekle dediler daha ne kadar bekleyecek isem
Cevatalp

Arkadaşlar çalışmayan arkadaşlara, vergi indirim belgesi gelene kadar engelli maasina başvurmalarını oneririm

Hakarslan
Hayırlı olsun kardeşim.msj geldimi. Nerden ogrendininiz

Üst Alt