Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Geçen hafta bu işlere bakan bölümde 60 kişide covid vakası çıkmış demislerdi ama 10 gün geçti insallah hizlanir benim 16 temmuz de verdim sonuç geçen hafta geldi

mrtdemir
benim de aynı tarih oğlum ankarada gidip sormuş bir haftaya vergi dairesine gider demiş ordaki memur yani seninde büyük ihtimalle bir hafta 10 güne gelir benim diyarbakır maliye senin neresi ilden ile değişiyormuş

06.08.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
02.07.2018 Hastaneden rapor bekleniyor
18.06.2018 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
18.04.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
31.12.2015 Hastaneden rapor bekleniyo

benim ki yılan hikayesine döndü arıyorum evrak taranmamış diyorlar. interaktif vergi dairesinde oysa ki taralı bir şekilde duruyor cimera yazdım yine geçiştirdiler. ne diyeyim bilemedim adam akıllı möuhatap bulamıyoruz her zaman ki gibi bizleri önemsemiyorlar...

Ankara ankara

Bugün yine sonu 17 le biten numarayı aradım bugünde evraklar işlemde dedi hadi Bakalim şimdide iişlemde devam edelim Bakalim bu hafta ne olacak varış 11.08.2020 ha gayret Bakalim ne 4 gün 4 farklı cevap bakalim

s.a arkadaşlar büyük bir şirkette çalışırken iş kazası geçirdim ve 17 eylül2020 de %61 süresiz rapor aldım 5 ekim 2020 ankara ya varış raporumu 22 şubat 2021 de tekrar tarattırdım. 26 mart 2021 cuma günü saat 17.15 gibi gib ten mesaj geldi %61 ile giden raporum aynı şekilde fakat 1 yıl süreli olarak onaylanmış pandemiden dolayı 16 nisan dan buyana ücretsiz izindeydim.sgk uğradım çıkışını al gel dediler yarın nasipse çıkışımı alıp emekliliğe başvuracağım. fakat 1 yıl süreli gelmesi canımı çok sıktı 2 3 ay sonra tekrar sil baştan kurula gir evrakları ankaraya gönder neyse cvp bekleyen arkadaşlar inşallah evraklarınız tez zamanda ve süresiz gelir.

Son düzenleme:
Hayırlı günler benim evraklarım 17,08,2020 de Ankara ya gitti ses seda yok.
Bir arkadaşıma söyledim asker kendisi rica etsem gidebilirmisin raporum ne durumda dedim. Az önce aradı. Ankaraya giden evraklar özel anlaşmalı bir hastaneye gidip orda inceleniyor ve puanlanıyormuş benim evrağımda hastanedeymiş salı ve perşembe günleri kurul diğer günler raporları yapılıyormuş. Benim evrağımda hastanedeymiş 1000 e yakın raporla beraber. Yani sabır sabır sabır.

Kızkulesi

Sallamıslar 3 ay once bende gonderdım bırısını hekımlerımız pandemiden eksık gelıyorlar o yuzden yavas ıslıyor sıstem demıslerdı sızede boyle bır cevap basdan atıyorlar bızı

22/07/2020 tarihli raporum gecen haftada aradım Ankara yı sonuçlanmış demişlerdi.Bugünde konuştum sonuçlanmış diyorlar ama gelen sonuç yok, msj kim gönderecek siz mi yoksa bulunduğum maliyemi diyorum bilmiyorum diyor. Sonuçlanan evrak neden bekletilir anlamıyorum 8 ay sonuçlanmasını bekledik şimdide sonuçlanan evrakın gönderilmesini bekliyoruz.Bir yeri tamir etseler bir taraf yine aksıyor bu Ankarada

arkadaşlar gib ten mesaj gelmeli, gerisi şehir efsanesi. cuma msj geldi bugün vergi dairesinden 1 adet işyeri 1 adet ssk ya verilmek üzere 2 adet belgeyi aldım yarın çıkış yapıp emekliliğe başvuracağım fakat gerçek olan tekrar tarattırınca işlemlerin hızlandığı...

Yarın sabah bende tarattıracağım
06.08.2020 taratmadan gelmiyecek bu sonuclar anlaşıldı

Ist vergi dairesini aradim raporun kurulda diyor ankara maliyeyi aradim aynı gün raporun kurulda diyor ama sonuç yok beklemeye devam 07.07.2029

Endereren
raporum süresiz vergi dairesi 1 yıllık onaylamış ve kesinti yapmamış %61 gitmişti %61 1 yıl vergi indirimi geldi

Merhabalar bende %80 raporlu kanser hastasıyım,11 şubat 2021 de vergi dairesine başvurdum,bugün evraklarımın durumunu öğrenmek için 3317 ile biten numarayı aradım çalma sesi gelmeden hemen düştü,evraklarımın henüz işleme alınmamış olduğunu öğrendim.Sonuçları onaylanıp gelen arkadaşlara hayırlı olsun.

arkadaşlar merhaba moralim çok bozuk benim rapor sonucum geldi.raporda şöyle yazıyor. resmi bi türlü yükleyemedim.

....... ... Adana seyhan devlet hastanesinden düzenlenen 05.08.2020 tarih ve --------------82a sayılı erişkinler için engellilik sağlık kurulu raporu merkez sağlık kurulunca incelenmiş ve adı geçenin çalışma gücünün(%56)yüzde elli altısını kaybettiğine karar verilmiştir.
BU NEDENLE ADI GEÇENİN 193 SAYILI GELİR VERGİSİ KANUNUN31 MADDESİNE GÖRE BAŞVURU TARİHİNDEN(05.08.2020)İTİBAREN ÜÇÜNCÜ DERECE ENGELLİLER İÇİN UYGULANAN ENGELLİLİK İNDİRİMİNDEN YARARLANMASI MÜMKÜN OLUP,BAŞKANLIK TARAFINDAN DÜZENLENEN ENGELLİLİK TESPİT VE DERECELENDİRME TUTANAĞI İLE RAPOR ÖRNEĞİ EKTE GÖNDERİLMİŞTİR.
ANCAK,MERKEZ MERKEZ SAĞLIK KURULUNCA ,ADI GEÇENİN GELECEKTE ENGELLİLİK DERECESİNDE DEĞİŞİKLİK OLABİLECEĞİ DİKKATE ALINARAK BAŞVURU TARİHİ OLAN 05.08.2020 TARİHİNDEN İTİBAREN ALTI AY SONRA YENİDEN HASTANEYE SEVKİ UTYGUN GÖRÜLDÜĞÜNDEN ENGELLİLİK İNDİRİMİNDEN YARARLANMAYA DEVAM EDEBİLMESİ İÇİN 05.02.2021 TARİHİNDEN ÖNCE YENİDEN HASTANEYE SEVK EDİLEREK ALINACAK RAPORUN İNCELENMEK ÜZERE GÖNDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

BİLGİ EDİNİLMESİ GEREĞİ İLE DURUMUN HİZMET ERBABINA TEBLİĞİNİ RİCA EDERİM.

YA ARKADAŞ BEN BU RAPORU 5 AĞUSTOS 2020 DE ALMIŞIM RAPORU 6 AYLIK VERDİNİZ SÜRESİ DE 5 ŞUBAT 2021 DE BİTTİ.VE BANA BU RAPORU 29 MART 2021 DE GÖNDERİYORSUNUZ.VE GÖNDERDİĞİZ TARİHİN ÜZERİNDEN 1 AY 20 GÜN GEÇMİŞ .SANKİ BEN GEÇ GÖNDERMİŞİM GİBİ BİRDE BANA DİYORKİ 5 ŞUBATTAN ÖNCE RAPORU YENİLEMEN GEREKİRDİ. DIYOR YA. BUNLAR BİZİMLE DALGA GEÇİYORLAR YA..DELLENMWEMEK ELDE DEĞİL YA.
BİRDE HASTALIKLARIM KALP .TANSİYON ,İŞİTME...BİRDE ŞEKER VARDI.BUNLAR İYİLEŞMEZ ŞEKER HASTALIĞIMDA YENİ OLUŞMUŞTU RAPORUMUN AÇIKLAMA KISMINDA^^ ŞEKER İÇİN DE AYRICA 6 AY SONRA DEĞERLENDİRİLMESİ GEREKİR^^ DİYE KURUL YAZDI.ZATEN RAPORUM %56 ŞEKERİ EKLESEN ORAN DAHA DA YÜKSELECEK.BİRDE ENGELLİLİK ORANI DEĞİŞECEĞİNDEN DİYE DE BELİRTMİŞ.
BANA VERGİ DAİRESİNDEKİ MEMURLAR DA HAKLISIN AMA BİZİM YAPABİLECEĞİMİZ BİRŞEY YOK DİYORLAR. BİLİYORLAR BUNLAR BİZİ EMEKLİ ETMEZLER. LANET OLSUN. LANET OLSUN.LANET OLSUN YA...ÇILDIRIYORUM ÇILDIRIYORUM.BANA BİRDE İSTERSEN BİR DAHA HEYETE GİR DEDİLER .KRİZ GECİRECEM ZATEN 2 DEFA GEÇİRDİM...
NEYSE BAŞINIZI ŞİŞİRDİM ÖZÜR DİLERİM. YANİ BENİM HAYALLERİM BOŞA DÜŞTÜ.

taratılan evraklar kaç ayda sonuçlanıyor??bilgisi olan var mı?

Enderen bey rapur süresiz vergi indirimi 1 yıllık arkadaki fark nedir ki ne anlama gelir.

eğer rapor süreli olsaydı vergi indirimi süresiz olsaydı, bir daha ankaraya gondermenize gerek kalmayacaktı. aldığınız yeni raporu SGK'ya verecektiniz. (tabi oranın düsmemesi sartı ile)

Mrb hakket zormuş bu iş antalya atatürk devlet hastanesinden vergi dairesine [3km]12 günde sağlık kurul raporu gitmedi daha bunun angarası var 19 şubattan beri uğraşıyorum allah herkese sabır versin

abi yine sen bilirsinde bence tartma bekle benşmde aynı tarih şuan kurulda doktorlar bakıyor bekle 15güne gelmezse tart tartsanda 2ay beklersin

07/10 /2020 ankara varisli suresiz raporum bugun gittigi gibi onaylandi arkadaslar ist vergi dairesinden evrakimi aldim darisi bekleyenlerin basina arkadalar hepinize dua ediyorum bu site bekleme suremde yoldasim oldu onun ocin sizleri bilgilendirdim Allah herkesin yardimcisi olsun

Üst Alt