Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bu sabah ank aradım halen ek rapor bekleniyor dedi o kadın geçen hafta dediğinin aynısını dedi sesinden tanıdım
ama başka bir konuşmamda erkek memum salı günü çıkar demişti
yarın tekrar arayacağım
hayattan soğudum

Bazen insanlar niye katliam yapar diye düşünmüşümdür hangi an hangi bam teli hangi kopuş niye kendilerini öldürür nasıl cesaret ederler neden bu kadar düzensizlik var ki niye düzelmiyor neden zor çok mantıksız güçlülerin dünyası sanırım böyle

vesdogan
Ne zaman onaylanmış kardeşim hayırlı olsun .ankaradan onay olduğu zaman ist vergi dairesi hemen veriyor mu belgeyi

17 biten numaradan aradığınızda bir bayan çıkıyor o bayanın bilgisayarının ekranı güncel değil o çıktığı zaman kapatın bence
18 numara ile biten yer ise arşiv ordada bizim evrakların kağıt halleri bulunoyur orası hiç güncel değil
17 ile bitenden bir erkek memum çıkıyor bazen o bence güncel onun ekranı bana salı günü kurula girer eksik iki imza tamamanır demişti
yarın arayacağım o bayan çıkarsa söyleyeceğim ona sizin ekran güncel değil diyeceğim benim bilgileri başka bir memum arkadaş kontrol etsin

nerden bu kanıya vardığımı ilgili arkadaşlar anladı yaşayarak öğrenmişlerdir

Ya arkadaş aylardır arıyorsunuz kimse açmıyor şikayet şimdide hep açıyorlar gene şikayet :):)

Herseferinde başka birşey söylüyorlar şimdide dosya çıkış yapmış dedi sonra bir dk dedi bekletti dosyada sorun olmuş dedi nedir dedim sonra kendi vergi daireniz ile gorusundedi ne olduğunu anlamadım bir cvp vermiyorlar

Maliyedeki telefonlara bakanların, verdikleri cvplar malesef bir biriyle alakasız lar biri diyor onaylan miş biri diyor bekliyor .ist vergi dairesi nisan 15 lerden 25 lerde bahsediyor .9 ay oldu .sanke doğum yapacak kadın gibi gün saydiriyorlar

SERO01

Geçmiş olsun gerçekten çok büyük sabır gerekiyor.

Adana vergi dairesi evrakımı yeni sistem üzerinden tarattı. Ankara ile görüştüm yeni sistem üzerinden gelmiş dosyanız şuan işlemde dedi. Yalnız kafama takılan konu şu daha önce siz demiştiniz interaktif vergi dairesinde hem ağustos ayı hemde mart ayı gözüküyor diye. Ben interaktif vergi dairesine girdiğim zaman sadece eski tarih görünüyor

Arkadaslar soyledıklerının hepsı hıkaye yalan bu gun bakanlıga gonderdıgım kısı zor bela dosyayı buldu 2021 8 ayın 21 dosyam cıkarttırdım dosyayı kavga dovus bakalım neler yapabılecegım yalan dıyorlar

internet vergi sitesine girince vergi indirimi talepli dilekçeme gözüküyor başka bir şey gözükmüyor

ilk gördüğün şey vergi borcun varmı yokmu :) sonra vergi indirimi başvuru dilekçelerin giden gelen başkada birşey yok maalesef

Ankarayi az once aradim.6 agustos giden evrak serviste dedi.servis dedigi sirasini bekliyor gibi bisey sanirim.taratayimmi dedigimde 1_2 hafta daha bekleyin dedi.oyalama ve sallama taktigi gelistirmisler.iletisim kurup bizi rahatlatmaya calisiyorlar.onceden teli acmiyorlardi.simdi acıp teselli sadece.sabredip beklemekten baska care yok gibi.234 gun oldu

Tekrar aradım şimdide 38 olarak onaylanmış diyor ama ortada evrak yok belki düzeltme olabilir msj bekleyin diyor

Arkadaşlar Ankara 'yi hangi numaralardan acıyorlar bugün sonu 17 olanı 20 kere aradım ama açan olmadı, başka bir numara varmı

Arkadaşlar Raporum onaylandı fakat üst yazılarda süreli veya süresiz ibaresi yok bilgisi olan varmı teşekkürler,

Doganayoz

10 gun oldu onaylanali dun aldim evrakimi elden isyerimede gondermisler bugunde emekli islemlerimi baslattim kardesim ankara onay verince vergidairesinin sitesine dusuyo onlayn ve orada yazisi yazilip imzadan cikinca teslim ediyolar

Engel sorun mu?

tazminatla ilgili bende bilgi vereyim. yarın itibarıyla çıkısım yapılacak, tüm haklarım kaldıı yerden devam edecek sekilde protokol imzaladık. 1 nisan'da ise tekrar girisim yapılacak. yarın emeklilik basvurusu yapacağım.

Endereren

Teşekkür ederim enderen bey
protok içeriği nedir
tazminatı istediğin zaman alabilirmisin hiç bir şekilde sıkıntı olmayacak dimi alamama gibi
izin hakların hiç ayrılmamış gibi oluyor
protok kanunda yeri varmı yoksa sizinle patron arasında özel bir anlaşma mı?
tekrar teşekkür ederim cevaplayabilirseniz sevinirim özelden de yazabilirsiniz burdan da

Engel sorun mu?

oncelikle rica ederim. bu tabi bizim şirkete ait bir uygulama. bizde tazminat verilmiyor. Tüm haklar evet izin, bu zamana kadar olan haklar, hepsi hiç ayrılmamıs gibi devam ediyor. İleriki zamanda ayrılırsam tabiki alırım tazminatımı.

Saglık raporum gelmedi

Merhaba 07.07.2020 ankaraya raporumu gönderdim hala gelmedi 2021ocak ayında işten covid sebebi ile ayrıldım ankaradan ne zaman gelir ve gelmesi için tekrar çalışmam şartmı

Merhaba 07.07.2020 ankaraya raporumu gönderdim hala gelmedi 2021ocak ayında işten covid sebebi ile ayrıldım ankaradan ne zaman gelir ve gelmesi için tekrar çalışmam şartmı

benim 28 -07 -2020 gidiş halen gelmedi
çalışman şart değil başvurudan sonra
sizin gelmiş olabilir vergi dairesine sorun bence

Vergi dairesine sordum gelmemiş vergi dairesi çalıştığımız dair belge istedi gelmesi için iş yerinden yazı almam gerekiyormuş

Merhabalar bu taratma işi nasıl oluyor, taratma yapınca sonuç erken mi geliyor? 10.ayda göndermiştim

Bu rapor sonucunu nasıl öğrenme bilirim ankaradan gidip kendimiz alamazmıyız

Avsar4639
malesef biraz zor kardeş ancak başvuru yaptığın yerden alabilirsin ankaraya gitsen bile seni yukarı almazlar zaten danışma yukarıyı bağlıyor ve telefonla konuşup bilgi alabiliyorsun ancak ben 2 defa gittim danışma yukarıyı aradı telefonu bana verdi ve dosyamın durumunu öğrendim 9 ay oldu ama tık yok allah yar ve yardımcımız olsun

Geçen hafta Ankara ile telefonda konuşmamda dosyanın tamamen sonuçlandığını söylediler.Dünde konuştum aynı şekilde sonuçlanmış dediler ama ne gelen bir msj ne meil, nede bulunduğum ilin maliye sine gelen sonuç yazısı var.Soruyorum ne zaman gönderilir sonuç bilmiyorum diyor,msj siz mi gönderiyorsunuz yoksa müracaat ettiğim engelli birimini gönderiyor diyorum bilmiyorum diyor.Dün cimere yazdım durumu özetledim 8 ay sonuclanmasini bwkledik vergi indirimini 1 ayda tarafımıza tebli edilmesini bekleyecegiz heralde. Kuruldan çıkmış sonuçlanmış dosya neden bekletilir anlaşılması güç

Üst Alt