Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba arkadaslar şimdi ankarayı aradim 26/11/2020 tarihli evragim heyette dedi sizce ne anlama geliyor tesekkur ederim

AZ ÖNCE aNKARAYI ARADIM,RAPORUNUZ HEYETTTE DEDİ,NE KADAR ZAMANDA SONUÇ ALIRIM BİLGİSİ OLAN VR MI
**

Hayırlı olsun kardeş aynı işyerinde engelli statüsündemi devam edeceksin.Belirli işçi sayısı olduğunda firmalar engelli çalıştırmak zorunda hani bu statüdemi yoksa normal emekli iscisimi.Brnimde emekli olmuş durumum var.Vergi indiriminden.calustigim isyerinde engelli kadrosunda devam edebilirmiyim aceba emeklilige ayrilip vergi indiriminden.

Ankaraya telefon ettim bir bayan çıktı 27/08/2020 de gönderdiğiniz evrağınız çıkmış ve ilgili istanbuldaki vergi dairesi ile görüşün dedi....bana mesaj gelmedi nasıl bir yol takip ediceğim hakkında bilginiz varmı

Endereren

Hayırlı olsun kardeş aynı işyerinde engelli statüsündemi devam edeceksin.Belirli işçi sayısı olduğunda firmalar engelli çalıştırmak zorunda hani bu statüdemi yoksa normal emekli iscisimi.Brnimde emekli olmuş durumum var.Vergi indiriminden.calustigim isyerinde engelli kadrosunda devam edebilirmiyim aceba emeklilige ayrilip vergi indiriminden

Endereren
Hayırlı olsun enderen bende dunen baş vurdum . Bana gelen mesajda SGK da nolu evraginizi takıp edebilirsiniz diye neten fakat ben sormadım maaş ne zaman bağlanır diye. Nisanda mi yatar maaş yoksa Mayıs'ta mi.

Sonuçları gelen arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun inşaALLAH.
Atik73 aktif çalışıyor uydumuz acaba?

fenerliyizz

zaten engelli kadrosundaydım... sanırım değisiklik olmaz. sadece SGDPolarak guncellendi tekrar ise girisim

Endereren bey hemen iş başı girişim yapıldı demişsiniz emeklilik için tekrar işbaşı için bir kaç gün beklemek gerekmiyor mu. Yasal olarak öyle biliyordum . Böyle oluyormu çıkış ve hemen giriş yapılabiliyor mu işe

kafka26

15 gün sonra İstanbul Ara yada git evraklarım ne oldu de
Ben uzak diye gidip sormadım ama cuma ordayım

8 ay bitti .bu gün 9 .aydan gün aldım hale sonuç yok

415 3294 deki bayan 15 gün once mart 17 sinde onaylamış diyor diğer telefonlar kurulda diyor bakalım dananın kuyruğu ne zaman kopacak

Endereren

Bana beklemiz lazim aylik bagandiktan sonra yaparsak olur dendi calismiyo olmamiz lazimmis bide bisorum olacakti vergi dairesinden aldigimiz indirim belgesini e devlette yada interaktif vergi gairesinde gore biliyomuyuz ben hic bir yerde goremiyorum

Ne kurulmuş ya 3 haftadır çıkmadı bir türlü kuruldan 1 doktor.onayi.kalmis hala bekliyorum

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doganayoz

Bana da halen eksik evrak varmış bekleniyormuş kuruldaymış dedi başka memur baka diyo dedim ona takma diyor anlamadım ki bu işi mukavemetim kırıldı

benim 2 haftadır heyetde .acaba diyom rapordaki fotorafım iyi cıktıda ona mı bakıp bakıp duruyorlar

Üst Alt