Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaş kar süreli raporlar kontrol raporlar süreç aynımı acaba nasıl işliyor erkenmi sonuçlanıyor yoksa aynımı bilen varmı yada bunu yaşıyan varmı bilgi verir misiniz

spycode

bilemiyoruz kardeş bizde şaşırdık
1. Telefon ettik ank farklı cevaplar aldık
2. ist ver dairesine gittik bilgilerimizi not aldılar 3 haftaya gelir dediler şu an 22. gündeyim daha öncesi 8 veya 9 ay oldu
3. cimere şikayet ettik 8 şikayet dosyası oluşturudum standart cevaplar sırayla bekleyin yeni sistem diyor

Bugün Ankara ile telefonda konuşan varmı, herhangi bir gelişme yada vergi indirim yazısı gelen arkadaslarimiz varmi

Ben görüştüm pandeminin yükselmesi sebebiyle esnek çalışmaya tekrar geçildi. Dedi anlıyacağınız daha da bekleyeceğiz

Kurul tekrar bu gün yine kapandı dedi

32 94 deki bayan

Ya Burada 7.aylara Takıldık Facebookda engelli sitelerinde 8.9.10. ay gelen raporlar var facebooka hep atıyorlar

(ÖRNEK 1)
Fatih Salan 07.08.2020 tarihinde gönderdiğim raporun sonucu geldi 2 yıl süreli 07.08.2022 yılında tekrar kontrol olmam lazımmış hastalıkta iyileşme olur düşüncesi ile.Hakkımızda hayırlısı olsun sonuç bekleyen arkadaşların tez zamanda iyi haberleri gelir inşallah oran %43 ile gitti aynı oranda geldi.

(ÖRNEK 2)
Özden Atılgan 24/09/2020 Vergi indirimi 2 yıllık geldi

Yusufengin1453
Kardeşim o memurun saçmalığı ben de 04 08 2020 de göndermiştim. Şubat sonunda ankarada gittim. Ordaki bayan senin taratma olayını yaparsan iki haftada çıkar. Yaratmaz isen sırayı beklersin dedi. Martin onikisi gibi vergi daireme tekrar gittim tarattik dediler . Dün sabah itibariyle gib den mesaj geldi. Bugün yazımı aldım %79 ile süresiz gittiği gibi geldi. Yarın nasip ise emeklilik dilekçemi vereceğim. Şunu da söyliyeyim aktif çalışan değilim kasım ayından beri işsizim. Rabbim tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun inşallah.

ne zaman geldi sonuclariz

2 yıl konturollu olan arkadaslar benimde kuruldan cikmis ne zaman gelir bilmiyom aynı benimde 2 yıllık dedıler

Benim eviste evrak eksik diyor ist ver daires gittim hastaneye sevk verdiler
psg raporunu gönderilmesi diye yazı yazmışlar
ben göndermiştim güncel istiyorlar dediler
böyle bir şeyle karşılaşan var mı
ne olacak şimdi
yarın hastene gideceğim tekrar mı uyku apnesi testi yaptıracaklar bana yoksa cpap cihazındaki hafızanın içindeki bilgilerin çıktılarını mı isteyecekler

Engel sorun mu?
Hani hasyaneye sevk ettile?sen hastaneyi sece biyor musun?ayni sorun bendede olcak psg raporu gonderdim ama ankarayi aradigimda psg istenmis diyot

hkt

onlar benim rapor aldığım hastaneye sevk verdiler gün yazmıyor çat kapı yap dediler yaparlarsa olur yapmazlar ise randavi alırsın dediler

Arkadaşlar eksik evraktan geri dönen var mı nasıl bir süreç işliyor hızlı mı yavaş mı

#engel sorun mu?
Ben engelli raporu aldigim hastanede uyku merkezi yokbakalim ne olacak ama bildigim kadariyla hastane senin elindeki psg raporunu yolluyor.yenisini istemiyorlar

hkt

cpap cihazındaki hafızadaki bilgilerin dökümanını aldım onları da vereceğim işlerine yarar umarım

Kurul kac gunde toplaniyor

Arkadaslar merhaba ben yeni uye oldum benim merak ettigim konu su ankarada kurul ne kadar zamanda bir yapiliyor kagitlarimiz ankarada heyete mi giriyor yoksa kurulami giriyor bilgisi olan arkadaslardan yorum alabilirmiyim 04 01 2021 ankaraya evraklari gitti

Engel sorun mu?
Dostum benden de başka bir şey evrak istediler gittim hastaneye onlar bana vergi dairesinin verdiği kagita baktılar tamam biz posta ile vergi dairesine toplayacağız dediler sonra 2 gün sonra vergi dairesi gelmiş onlarda Ankara'ya yolladılar 15 gün sonra sonuç geldi

Kurul

Arkadaslar ankarada kurul ayda 2 kere yapiliyor bu yuzden kagitlar gec geliyor ben ankarayi ariyorum dusmuyor dusuren arkadaslar bu konuyu bir sorabilirlermi tesekkurler

hkt
Yok dostum oradaki evrak Ankara ya gidiyor öyle olsa o kadar insani nerde tekrar kontrol ettireceksin

endereren çok sevindim benim raporum senden sonra gitmişti ben 5. maaşımı alacağım seni çok üzüp yıprattılar kardeşim

arkadaşım raporun heyetteyse haftaya tel e mesaj gelir.
MEHMET DNCKL arkadaş sağolasın
. evet benim ilk gonderdğim rapor 18 agustos 2020 tarihinde interaktifte gib te gözukuyordu.sonra bir taratma işi çıktı.
tarattırınca bitrde 10 mart 2021 de gözuktu.yani anlıyacağın rapor iki defa gonderildi.sonra da tam 20 gunde sonuç geldi.ama sonuç facia.
canım cok sıkkın. moralim bozuk. hayattan hiç zevk almıyorum. eskiden biraz haz alıyordum.şimdi ise hiç...

şimdi benim gelen rapor sonucu hiçbir işe yaramadı. şimdi tekrar silbaştan arkadaşlar. tam 3 gundur randevu almak için uğraşıyorum.

Son düzenleme:
Benimde emg raporum eksik diye geldi. İst vergi dairesi yenisi lazım dedi hastaneye sevk etti ama hastane eski emg raporumu cıkarıp gönderdi. Bende beklemedeyim. Zaten pandemiden dolayı hastane insan azaltıyor. Bu ankarada bir başka...

salı günü aradığımda Ankaradaki bayan raporum heyyette olduğunu söyledi acaba maximum ne kadar zamanda sonuşçlanır,bilgisi olan var mı?

Benimde 19 MART 'ta yeniden taratildi geçen hafta Ankara yı aradığımda heyette olduğunu söylediler, ama bir sonuç gelmedi bekliyorum

Üst Alt