Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Evet bugün itibari ile tam 1 yıl oldu 3. Eksik evrağın tam 3 senedir eksik evraklarla boğuşuyoruz el insaf yeniden sağlık kurulada girdim %47 olarak çıktı daha niye bekliyoruz kafayı yiyecem yada Epilepsi engelli kadrosundan çıkarsınlar bu nasıl bir zulümse

Ankara’yı hangi saatler arası düşürüyorsunuz hiç açmıyorlar 03124153294-95-97-98 hepsi var ama açan yok

01.04.2021 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
28.07.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Evet bende dün böyle oldu dün gittim ist ver dairese beni hastaneye sevk ettiler
bu sabah erkende gittim hastaneye elimdeki tüm testlerin hatta chap cihazının hafızasının içindeki bilgileri bile çıktılarını verdim
tamam dedi ordaki memur ben bunları göndereceğim dedi
beni konuşturmadı yolladı
şimdi gene beklemey geçtim

İstanbul vergi dairesine bir arkadaşım yolladım bu taratma işini öğrenmek için kendisine denilen şudur. Bu tarattma işi şahısla ilgili değil kurumlararası bir yazışma şekli imis çok yanlış bilgiler ortalıkta dolaşıyormuş Haziran ayından sonra bütün herkesin ki taratiliyormus fakat bunun hızlı gelmesi ile yavaş gitmesi ile alakası olup olmadığı Ankara'ya bağlıymış bunlar Taze yeni bilgiler 15 dakika oldu olmadı

EsDe

banada psg raporu eksik dediler hastaneye sevk ettiler bu sabah elimdeki bütün testlerin kopyalarını memura verdim beklemeye geçtim gene

Bulent78

Ben Dün G.antep Vergi Dairesine gittim evrağımın sonucu ne oldu diye
ORA HAŞA Memur değil Köpek Bağlamışlar
Devlet bu itlerin Kemiği fazla veriyor bunlar kuduruyorlar
ODA Memur Bayan
SERT SERT Evrağın dedi kurulda doktorun önünde dedi Mayıs Başına Kadar gelir dedi
Siz nisan Başına kadar gelir dediniz dedim Şimdide Mayısmı oldu dedim
YA Yeni Sistem çıkmış evraklar tekrar taranıyormuş daha hızlı sonuç geliyormuş dedim
Memur Ya dedi zaten sonuç gelirse size kısa mesaj gelir dedi
Bu odanın dahili numarısını verirmisiniz Belki bir şeyler sorarız dedim
Ya sizin yüzünüzden akşama kadar iş yapamıyoruz telefonu ne yapcaksın dedi
Ben ne söylesem kadın beni çocuk gibi azarlıyor
Artık Sinirlenmeye Başladım Artık Birbirimize Bağırmaya Başladık
Vatandaş Dedim Size Bir Şey Deyince zorunuza gidiyor bir telefona bakmak zorunuzamı gidiyor zorunuza gidiyorsa Boşa yabmayın bu işi bırakınsın gitsin dedim
Kalp kırmadan başka bir iş yapmıyorsunuz zaten dedim
Sanki Hayrına Çalışıyorsun
Tartışmamız Dakikalarca sürdü Ben ona o bana
Oda iyice elektiriklendi Memurun üstüne yürüdüm Masanın Üstündeki Monitörü Kafasına Çarpacaktım Araya diğer bir memur girdi bizi sakinleştirdi
Şu Kadın Katillerini Kınamıyorum Artık Durub Ettiğim yerde beni Kadın Katili edecekti
Sanki Bana Hamallık yapıyorlar
İşleri ağır zor diyesin
Sabahtan Akşama Kafalarına Göre Takılıyorlar
Bir Telefona Bakmak Zorlarına Gidiyor
(DÜN BAŞIMA BÖYLE OLAY GELDİ)
Belki gözünüzden görmediğiniz için inanmıyada bilirsiniz saygı duyuyorum...

Ben elden vermiştim sagolsun ankara vergi dairesi hastane bize yollasın demiş o yuzden emg mi devlet hastanesi önce istanbula kargolucak sonra istanbul ankaraya artık nasıl göndericek bilemiyorum. Anlamadıgım benim noroloji onaylamış ama ortapedi istemiş emgyi. Yani devlet hastanesindeki saglık kurulu ve noroloji doktoru bile şaşırdı. İnsanları oyalamak icin yapıyorlar.. Engel sorun mu?

Ben gözümü normal emekliliğime diktim 3,5 yıl ne ki o zamana kadar virüs de kalmaz belki ben de kalmam belli olmaz

bu engelli emeklilik için 15 süre verdim eksik evrak gidecek ist ist tarayacak ankaraya ankarada tekrar kurula girecek ist bildirecek ist

Ha şunuda öğrendim evis teki yazıları sanki ankara yazıyor bilginiz olsun çünkü ben dün eviste düşer düşmez yazıyı gördüm ank aradım ankara ist ver dairese gidip sorayım dedim onların ekranına da düşmüştür sorun falan dedi

04.08.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

geçenlerde aradım 19 mart da onaylanmış bi iki haftaya yazı çıkar dediler hala bekliyorum daha ne kadar bekleyeceğiz bakalım. :mad:

Arkadaşlar Allah In izni le olumlu süresiz geldi Sonucum.Darısı bekliyen tüm arkadaşlara.ilk ankaraya giden tarih 12 şubat .iş yeri değişikliği için 16 mart

mrtdemir
selam kardeş benimde yeni geldi gib ten başvuru tarihim 08.07.2020 7 aydır çalışmıyorum kalanlara allahım sabırlar versin ben burda 9 ay bekledim bana 9 yıl gibi geldu vallahi raporum %52 gitti 52 geldi süresiz

Arkadaşlar slm lar bu gün itibari ile eviste dereceye girdiniz isyerinize gönderildi yazıyor onaylanmış galiba

Şemsettin ve daganayoz hayırlı olsun gözünüz aydın hayatta başarılar diliyorum

Eylül Ayı vergi indirim sonucu gelen varmı

Son düzenleme:
Ginerk

bize bura cok yol gösterdi hepinizden Allah Razı olsun.duam şu pandemi iyice yayılmadan Herkesin sonucun un gelmesi

Hayırlı olsun

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mstrdn sana da hayırlı olsun daha görmediğim kabul olan onaylanan herkese hayırlı olsun hepinize mutluluklar diliyorum

Arkadaşlar %83 raporum onaylandı bugün psikiyatr servisi bana yaygın anksiyete bozukluğu teşhisi kondu bunun engel oranı nedir bilen varmı ?

Arkadslar hepinize slmlar .27.7.2020 de giden ankaraya raporum onaylanmış ve eviste bu gün göründü. Gerçekten çok uzun bir süre bekletildik malesef.bizler yıllarca sgk lı çalışmış vatanımıza milletimize layık bir şekilde yaşadık vergilerimizi ödedik nihayet bu uzun çalışmanın sonucunda hastalıklara düştük maliyenin bizi bu kadar bekletmesi çok büyük bir hak kaybı idi .ama ne yapalım devletimiz sağolsun hayırlı olsun dileklerine bulunan can doslara slm olsun . Allah herkese sabır versin amin

Herkese Merhaba,

28 Temmuz tarihinde giden raporum,

" ....... rapor numaralı talebiniz sonucu oluşturulan EVIS (Erişkin %40 ve Üstü) işleminiz tamamlanmıştır"

şeklinde sonuçlandı.

249 gün, 8,3 ay.....

Doganayoz

Selamlar hayırlı olsun kardeşim
Oran kaçtı sürelimi süresiz mi onaylandı paylaşırsanız sevinirim

Yavuztyl

Bir buçuk sene önce benim de anksiyete bozukluğu raporum reddedildi bilginize sunarım tam hatırlamıyorum % 28 di galiba toplam %58 idi. Yardım amaçlı yazdım tam olarak da konuyu bilmiyorum ama psikolojik sorunları büyük bir ihtimalle geri çeviriyorlar ağır değilse

Gelen arkadaşlara hayırlı olsun... Gerıye donuk vergı ındırımlerı odenıyormu bılgı sahıbı olan aydınlatırmı rıca etsem

Üst Alt