Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

AçıklamaBİLGİSAYAR SİSTEMİ ÜZERİNDEN ELEKTRONİK TEBLİGAT İLE İŞ YERİNİZE GÖNDERİLDİ İŞYERİ MUHASEBESİNE SORUN RAPOR DERECENİZ ; ; % ; ; 25
BAŞVURU DURUMUNUZ
02.04.2021 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye giremediniz )
08.04.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
07.08.2019 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
08.03.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
18.01.2019 Hastaneden rapor bekleniyor
17.01.2019 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
17.01.2019 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
27.09.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
Bugün eviss Te bunu gördüm acaba %25 olarak mı onaylanmış anlamadım bilen var mı

Raporum %41 suresizdi .bu gün ankara maliyeyi aradım bilgi aldım aynen suresiz onaylanmış dedi bayan ist vergi dairesinden evraklarınız alabilirsiniz dedi ,çalışmadığımi soyley8nce

Talihsiz50

Sağol Allah razı olsun kardeşim
Yinede Aklım Karışık önce onaylamış dedi sonra hafta içi arayın tam kesin bir şey söyleriz dedi

İstanbul vergi dairesine bir arkadaşım yolladım bu taratma işini öğrenmek için kendisine denilen şudur. Bu tarattma işi şahısla ilgili değil kurumlararası bir yazışma şekli imis çok yanlış bilgiler ortalıkta dolaşıyormuş Haziran ayından sonra bütün herkesin ki taratiliyormus fakat bunun hızlı gelmesi ile yavaş gitmesi ile alakası olup olmadığı Ankara'ya bağlıymış bunlar Taze yeni bilgiler 15 dakika oldu olmadı

BUNU YAZDİM DİGER SAYFADA KİMSE OKUMUYORMU BOSUNAMİ YAZİYORUZ.

Pazartesi evragi iz gönderilmiş vergi dairesi ne dediler hatta burada 38 falan yazıyor dedi bugün aradım aynı tel aynı bayan bana işleminiz sonuç lanmis müdür imzası bekleniyor dedi hani evrak gitmisdi dedim cvp yok sonuç nedir dedim biz goremiyoruz dedi ya bunlar tel açıp basdanmi saviyorlar kime inanacagiz

vesdogan

selam kardeş emeklilik için gereken belgeler sen vergi indirimi yazını alırken sana raporunu da veriyorlar ordan direk sgk ya git ve bir kimlik fotokopisi ve orda hazır dilekçe işin bitiyor sıkma caninı sgk 10 dakika

bu radaki seruveni kısa süren nadir insanlardanım galiba.. Allah hepinizden tekrar Razı olsun cok yol gösterdiniz ama yine buralarda olcam bende yeni arkadaslara yardımcı olmaya calısacam.Allah a emanet olun

banada iki gün önce müdürün masasında dediler bugünde kuruldan çıkmiş sonuç göremiyorum dedi 17 le biten no
önceden görebiliyorduk yeni güncellemede göremiyorum dedi

Bugün ankara'ya aradım rapor heyette dediler.19 martta tarandı. en az kaç günde sonuç alabilirim tecrübeli arkadaşlar söyler mi?

Son düzenleme:
Ginerk

benim 16 mart iki hafta kurulda den di dünde öğleden sonra aradım halen kurulda dendi ama 1 nisanda onaylanmış.bugun evis te gördüm.mesaj falanda gelmedi

mstrdn
Teşekkürler. sonuc almak tarattiktan sonra ortalama iki hafta sürüyor galiba. Inşallah hayırlısıyla sonuçlanır herkesin raporu.

Benim evrak 10 gün önce kuruldan çıkmış sonuçlanmış imzalanıp tarafıma gönderilmesini bekliyorum halen.gidis Gidiş tarihi 23/07/2020 Arşiv bölümü ile görüşmemde evrakı gönderen birim farklı dedi bekleyin diyorlar sadece

Şu dokuz ay içinde çok çileler çektim. Evladından para istemek zorunda kaldım .bu çok acı. Ve umudumu kesip hasta ,hasta ,tekrar 18 gün once çalışmak zorunda kaldım9 aydır çile çektim. 'ne deyim .boyle olmamalıydı Allah hayırlı etsin

Şemsettin kardeşim kader ortağım sanada hayırlı olsun emi

Doganayoz
Hayırlı olsun kardeşim

Arkadaşlar Antalya vergi dairesi yeniden taratma işlemi yapıyormu bu işlemi yaptıran varmi burda 3 bayan 1 erkek çalışıyor pandemi nedeniyle gittiğimde hep 1 kişi oluyor. Engelli olmadıkları için zannediyorum insana defol git neden geldin gibi bakıyorlar. Ben sinirlenmemek ve sakat bir durum olmasın diye gitmiyorum kendimi tutuyorum halden anlamayan insanlar neden buradalar neden acaba eğer bilgi veren olursa Antalya dan başvuran sevinirim..

[
Malesef % 25 kaç gitmişti ayrıca hastalıklarınız neydi

QUOTE=Ertugrul Aydın;2491248]
AçıklamaBİLGİSAYAR SİSTEMİ ÜZERİNDEN ELEKTRONİK TEBLİGAT İLE İŞ YERİNİZE GÖNDERİLDİ İŞYERİ MUHASEBESİNE SORUN RAPOR DERECENİZ ; ; % ; ; 25
BAŞVURU DURUMUNUZ
02.04.2021 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye giremediniz )
08.04.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
07.08.2019 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
08.03.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
18.01.2019 Hastaneden rapor bekleniyor
27.09.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
Bugün eviss Te bunu gördüm acaba %25 olarak mı onaylanmış anlamadım bilen var mı[/QUOTE]

Doganayoz
eyvallah kardeşim allah razı olsun bende senin durumundaydım merak etme allahım bizi bundan beter etmesin allahım yar ve yarsımcımiz olsun kardeşim ben dosyamı sgk ya teslim ettim kardeşim inşallah hayır olur herkese ordaki memur arkadaş bana hangi bankayı istiyorsun sordu neden dedim maaşın için dedi eğer fazla peromosyon almak istiyorsan garanti bankası yaz dedi bende garanti bankası yazdım inşallah tez zamanda herkesin gelir amin demeden geçmeyin

Ginerk
selam kardeşim hiç merak etme eli kulağında bugün yarın gelir benimde öyle idi bu hafta kesin gelir sıkma canını bu arada arkadaşlar ben çalışmıyorum dosyam dün geldi ve maliyeden aldım sgk ya tesllm ettim yani emeklilik için bazı arkadaşlar yanlış biliyorlar yok çalışmasan olmuyormuş öyle birşey yok ben canlı şahidim önemli olan tek şey başvuru esnasında sgk lı olman başkada birşey yok siz rahat olun 9 ay oldu burdayım 7 aydır çalışmıyorum belgemi aldım ve emekli oldum 1 ay sonra da allahın izniyle maaşımı alacam herkese allahım yardım etsin inşallah

vesdogan

ne demek güzel kardeşim elimizden geldiğince size yardımcı olmaya çalışacam yeterki bilgim olsun bu arada yine söylüyorum sadece ve sadece maliye ye başvuru yaparken sgk lı olmanız gerekir 1 hafta sonra senin çıkışın verilebilir o konida sıkıntı yok sosyanız yine gelir haberiniz olsun yani çalışmasanız dahil sıkıntı olmuyor bende çalışmiyordum ama aldım ve emeklilik dosyamı teslim ettim haberiniz olsun diye söylüyorum allahın selameti üzernizde olsun kardeşlerim

Selam kardeşlerim 9 ay oldu ve burda bir çok şey öğrendim elimden geldiğince siz değerli kardeşlerime yardimcı olmaya çalışacam yani bilgim olduğu muddetçe ben dosyamı 9 ay sonra aldım bazı arkadaşlar yardımcı olmaya çalışıyordu ama yanlış biliyorlardı allah onlardan razı olsun yinede en azından yardımcı olmaya çalışıyorlardı onlarinda suçu yoktu çünkü onu yanlış bilgilendiriyorlardı

Üst Alt