Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Sadece bu gün eviste görüşümdüm dereceye girdiniz yazıyor. Benim raporum %41,sürekliydi ama vergi dairesinden evrakları pazartesi alacağım ancak ozaman belli olur diye
bestray
teşekkür ederim allah razı olsun. hep mücedele hayat. simdide emeklilği bekliyoruz ) bakalım ne zaman düsecek edevlete
muhammetmkm
ben o işi soyle yaptım. Vergi dairesine raporum üst yazılar ve son maas bordromla gittim. Bir dilekçe doldurdum. Teslim ettim. Kurum is yerinizle yazılı iletisime geçiyor. Kaç ay alacağınız var ise o doneme ait bordroları talep ediyor. ( giderken ben gotürürüm riye dusunmeyin, her halükarda teyid etmek için yine de istiyorlar) sonrası yine beklemek. 1 ayı bulur dediler. IBAN numaranı alıyorlar birde.
Doganayoz
hayırlı uğurlu olsun. allah tamamına erdirsin.
kurum içi yazısıyorlar mail yolu ile. ama is yerine haber ver. bir an once baksınlar. bazen 3 ay bulabiliyormus. isyeri bakmayınca maillere gelene gidene uzuyormus islem.
bakın siz vergi dairesine gidiyorsunuz vergi indirim yazınız ve raporunuz ile. orda size dilekçe dolduruyorlar. sinin yapacağınız islem bu kadar. sonrası iki kurum arasında. is yerinizden evrak talep edecekler. onlar incelenecek onaylanacak ve sonrasında vermis oludğunuz iban numarasına para yatacak. siz sadece is yerinize soyleyin gelen maillere vss baksınlar. gecikme olmasın
Evet gittim fakat yolda eski fabrikadan ika araaaaaadı hadi gözün aydi evrakların geldi.
Neyse ben yine gittim aldım evrakları.
Şimdi emekli olma sırası
Çok bekledik hayırlısı Allah'tan ..
sanırım. emeklilik için eğer calısıyorsanız ilk once SGK'dan gidip emekli olur yazıını alacaksınız. Onu is yerinize vereceksiniz. Çıkısınızı yapacaklar. çıkısınızın yapıldığı gun gidip emekli basvurusu yapacaksınız. vergi inrimi yazınız ve raporunuzla. size bir tahsiss numarası verecekler. onu tekrar is yerine gotüreceksiniz. sonrası yine biraz beklemek.
Bu tarama işlemi dediğiniz nedir? Benim evraklar eviste geçen yıl 01/07/2020 de gitti görünüyor maliyeye, O tarihten bu yana haber yok. Gidip biryerlerden birşeyleri taratmak mı gerekiyor çabuk gelsin diye.
bahsedilen tarama işlemini yaptırmış mıydınız. ben de 7. ayda gönderdim ses yok halen
tarama yaptırdınız mı. bende 7 ayda göndermiştim ses yok
Ben evrağımı almaya gittiğimde biri dafa bekliyordu memur arkadaş ikimizin beraber verdi dışarı çıktığımızda ben ona sordum kaç ayda geldi 1 ayda geldi şok oldum benimde 9 ay dedim oda bana şok oldu sizden ricam gidin ve taratın 1 ayda geliyormuş haberiniz olsun benimde mart 3 t3 tarattım bir ay sörmedi bile ama temmuzda vermiştim sağlık olsun herşey de bir hayır vardır 52 ve süresiz gidiş geliş yine aynı 52 süresiz bekliyenlere allah sabırlar versin tez zamanda gelir inşallah
tarama işinden daha dün haberim oldu. bilmiyordum ki. birde 7 ayda basvurdum. eimzalı rapor. vdkiler sisteme yüklemişlerdi ilk başvurdugumda. yine de tarama mı yapılacakmış .insanlar birde bunun peşine düşüyo. madem sistemleri değişti vd çalışanlarının ellerindeki her evragı taramaları gerekmıyormu. 8 aydır haberim yok bekliyorum mesela.