Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hayırlı olsun,
Raporunuz süreli mi , yoksa süresiz mi onaylandı
Yavuztyl
hayırlı olsun
Raporunuz süreli mi yoksa süresiz mi onaylandı ?

Eksik evraktan dönen varmı eksik evrağı tamamlayınca ne sürede sonuçlanıyor Ankaradan sonuç

Şemsettin ASLAN

saolun arkadaşlar,ankarayla görüşmüştüm geçen hafta bişi görünmüyor dedi vergi dairenle görüş vergi dairesini aradım büyük mükellefler kadın 12 ağustos yollanmış hazirana kadar bekle dedim,dedim yeni sistem taratma vs onu hiç karıştırma dedi kapadım telefonu,geçen bi arkadaş yazmıştı çok gülmüştüm şansızlıklardan yakınıyordu,bu tür işlerde nedense işim rast gitmiyor,,:)şöyle örnek verim bende kısa dönem askerliği 8 ay yapan en sonki gruptanım bekle bekle bekle askere git 8 ay yap bi alt devren 3 ay sayarken terhis ol o 3 ay varken terhise 1 hafta saysın yani ne diyelim bundada vardır hayır,,ki benim engelli serüvenim 27 aralık 2019 başladı pandemi vurdu işlemler ağustosa kaldı vs vs,,şimdi bakıyorum 1 ayda sonuç geliyor,,hadi hamdolsun durumumuz yerinde şükür,,ee olmayan napsın kim verecek bu 7 ayın 8 ayın vebalini yazık cidden,,herkese hayırlı haftasonları dilerim,,

Slm arkadaşlar. Ben pazartesi günü istanbul vergi dairesine gitsem çalışmadığım için evise düsen vergi indirimi evragimi elden alabilirmiyim.birde sgk ya emeklilik başvurusu yapacağım için başka bir evraga ihtiyaç var mi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinrim

07 07.2020 halen kurulda nasiĺ bir kurul anlayamiyorum sonu 33 17 biten numara ne zaman arasam hepkurulda diyor

Doganayoz
selam kardeşim ben dosyamı bir internet cafeden çıkardık maliyenin sana verdiğinin aynısı sana mesaj olarak gelmiş olması lazım bir adet kimlik fotokopsi bir adet rapor gib den 2 çıktıyı çıkar bu kadar zaten sgk da bir dilekçe 10 dakikada işin biter ben dün yaptım benim emeklilik başladı allahın izniyle

Mrb antalya evis güncel deyil antalya vergi dairesi engelli bölümünü aradım rapor ankaraya gitmiş eviste halen aynı şey yazıyor engelli birimi calışanı evise yazmıyoruz dedi

Engel sorun mu?
Benim eksik evraktan döndü ilk gönderdiğim rapor tarihi 27.05 2019 hala sonuç bekliyorum. Dün ankarayi aradigimda imzada olduğunu söyledi bayan son giden raporum 18.09.2020. Bana eksik evrak dediler ben 3 sefer daha heyete girdim yani toplamda elimde şu an 4 adet raporum var inşallah bir aksilik daha cikmaz

Ankara maliye ile de görüştüğümde sürekli onaylanmış dedi normal msj olarak mi geliyor yoksa e devlette interaktif vergi dairesine mi dusuyor

Psg raporu eksik dediler gönderdik bekliyorum yeni sistemde kaç günde gelir bilen yokmu

Casci71

merhaba arkadasım antalya vergi dairesinden gonderılen raporum 2020 11 26 tarihli idi taratma muhabeti cıkınca gıttım sordum 7c. aya kadar tarattıklarını soylediler benimkını 1 martta taratmıslar 23 marta gıttıgı gıbı 68 oran la geldi

Süresiz raporum olmasına ragmen iki yılın
Sonunda kontrol çıktı.
Şimdi kontrole gideceğim.
Süreç hakkında bilgisi olan varsa yazabilir i.
Maaş kesiliyor diyen var kesilmiyor diyen var.
Birde ne evrak istiyorlar kontrol muaynesinde

Tahir özböler
Hayırlı günler kardeşim benimde 1 yıllık onaylanmıştı ekim ayında doluyor süresi ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek birisi varmı bu durumu yaşayan yada konu hakkında bilgisi olan

Tahir özböler
kardeş burdan duyduğum kadarıyla ankaradan dosyan olumlu gelirse maaşların hepsini alıyorsun örneğin 3 ay sonra geldi toplu olarak 3 ayın birden alıyorsyn böyle okumuştum burda kardeş hayırlısi olsun sıkma canını kardeş sakıncasi yoksa bende sana bir şey soracam bizim bu malulen maaşimız ne kadar yani bende emeklilik dosyamı dün verdim ne kadar maaş alırim haberin vardır

Merhaba kardeşim, alacagın maaş prim ödemelerine
Baglı eger çogunluk 2000 yılı öncesi ise, maaş daha yüksek oluyor. Birde primlerinin nasıl ödendigi önemli, asgaridenmi yoksa yüksektenmi
Asgariden ödenen birinin maaşı ortalama 2200-2500 civarı oluyor.
3500 ve üstü alan bile var. Ama dedigim gibi 2000 öncesi prim gün sayı çoklugu ve yüksekten yatmış olması lagzım 3000 TL üzeri maaş için

Üst Alt