Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Doganayöz abim memur söylemiş sgk yoksa vergi indirimi alamazsın diye Avsar4639 arkadaşımıza söylemiş memur.

Cevatalp merhaba sgk vergi indirimine müracaat ederken şart doğrudur zaten dosyanı alırken seni çalıştığın işyeri sicil numarasından sorguluyor.ondan sonra kabul ediyor sonra ayrıldıysa vergi indirimi iptal olmaz öyle bir yasa yok sonuç yazısını müracaat ettiği vergi dairesinden alabilir böyle şeyler yazıp insanların moralini daha çok bozmaya çalışma lütfen bildiğiniz ve emin olduğunuz konularda fetva verin

DOGANAYÖZ abim sana bisey danısıcam bu vergi indirim tutarını ödeyeceklermi sana

Kabukcu 37 abim hoşgeldin nasilsin iyimisin

Arkadaşlar merhaba, Raporun sonucu geldi.

02.04.2021 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
20.08.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor.

Bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğim. Hangi evraklar lazım kafam karıştı. Vergi indirimi ile emeklilik için.
Çok bilgi kalabalığı var internette. Bu konuda nasıl yol izlemem lazım yardımcı olur musunuz?

Cevatalp sağolun teşkür ederim ben 5 aydır burdayım kardeşim

bende memura sordum bir şey fark etmiyor dedi esas olan başvururken sgk lı olup olmadığınız başvuru süresinde işten ayrılsanız bile vergi indirimi belgeniz yanmıyor vergi indirimi kağıdı ve engel raporunuzla sgk ya müraacat ettiğiniz takdirde emeklilik işlemleriniz başlıyor.

white_shark77
Kardeşim benimde 21.08 2020 de ankara'ya gönderildi hala bir sonuç yok şubat da mart da gönderenler hep sonuçlandı bu Nasıl iştir böyle adaletsizlik olurmu bize mi denk geldi bu sistem

ZLOY
Hayırlı olsun kardeş benimde rapor gidiş 21.08.2020 bekliyorum senden bir gün sonra inşallah benimkide hayırlısıyla olumlu sonuçlanır bakalım

Selcuk24

aynen kardeşim o kadar zaman kaybımız var normal süreçte olsak 5 aylık emekli idik manevi kaybı geç maddi kaybımızda çok özellikle şu sıkıntılı dönemde.

Kabukcu37 baba benim bu ayın 7 sinde tam 240 gün olmuş sanirim bu hafta belli olur.senin rapor tarihu kactı

@irfan.guness
Takip eden ay yani nisan ayinda dilekce verince mayis 1 itibariyla maas baglanir tahsis no gununde alirsin 17 veya 26 arasi gunlerde
ZLOY
vergi indirim belgesi ile birlikte sgk kurumu calisiyorsan işten cikisini alip emekli dilekceni ver

Arkadaşlar beklediğimiz kadar bekledik zaten biraz daha bekleyelim ben bulunduğum ilin defterdarligiyla görüştüm 2020 7.ve 8. Aylar gelmeye başladı dediler inşallah en yakın zamanda gelir

Ben bir şey sormak istiyorum diyelim evrak geldi indirim aldık bu indirim evrağı teslim tarihindenmi başlar yoksa onay tarihindenmi başlar yoksa elimize geçtiğimiz aydan itibarwnmi bilenlerden cevap bekliyorum

merhaba arkadaşlar sonuçlar geliyor 28-07-2020 sonucum geldi eksik evraktan hastaneye sevk eksik evrağı verdim hastane posta ile gönderecekmiş vergi diresine orası da tarayıp ankaraya sonra tekar bekleyeceğim

Cevatalp

Ben 02.7.2020 tarihinde vergi dairesine başvurmuştum. 05.10.2020 dede isten ayrıldığından dolayı 3 aylık bir geriye dönük vergi indiriminden faydalanabiliyorum.ama uğraşmak istemiyorum fazla bir şey tutacağinida sanmıyorum. Boş vereceğim uğraşmak istemiyorum

Doğanayöz abim al paranı niye kalsın devlet-tek senin hakkın abi senin derecen 2 mi 3 mü

2.derece 860 tl 3.derece 380 tl

Doğanayöz abim ben 9 ay bekledim peki ben geriye dönük alabilirmiyim 9 ayıda

Merhaba ben çok geçmiş olsun öncelikle saglik kuruluna müracat edip oradan en sağlıklı bilgi alabilirsin fakat sadece diabet hastasısın anladigim kadarıyla ilaç raporlarınla kullandığın ilaç listesi ve epikriz raporumla beraber git kurula gir sonucu ordan rahatlıkla öğrenirsin ve kaza ile ilgili ortopedi doktorunu bilgilendirdik sana ona göre oran versin belki senden röntgen isteye bilir

Arkadaşlar maliyedeki müdür onayı veya imzası ortalama kaç gün sürüyor

@Engel sorun mu?
benimde başıma geldi eksik evraktan Ankara'ya ulaştıktan sonra 1 aya çıkar diye düşünüyorum .
Ankara'ya ulaştıktan sonra sürekli ara bilgi al benimki öyle oldu ama İstanbul sıkıntılı orada da 20 gün bekliyor ..

Ercanuzel
Onların ben benimki 11.03.2021 de ankaradan istanbula geldi. 02.04.2021 de sisteme düştü hesabını sen yap

Yeni bir hafta yeni bir başlangıç herkes için hayırlı haberler gelsin dileklerimle.

@ayhan10.5

teşekkür ederim

11.08.2020 bakanlıkda beklemekde evraga mumyaladılar galiba uyutup bir kaç sene sonra yollayacaklar nasıl bir sistem nasıl bir işlem anlaşılmış degil.cimer e ankarayı arıyoruz 1 gün evrak gelmedi 1 saat sonra kurulda 1 saat sonra istanbulda daha gelmedi telefonlarda bize farklı farklı bilgiler veriliyor gercek bilgileri alamıyoruz diyorum başdan sagma bilgiler veriliyor diyorum ve benim evrak 240 gündür ankarada beklemede yeni sistem adında yapılan işlemler 1 ayda sonuclanıyor diyorum bu nasıl bir adalet nasıl bir sistem diyorum cevap yok sadece sistem üzerinde calışmalr devam ediyor bekleyin diyor allahda sizi bildiği gibi yapsın

uyku apnesi olupta psg raporu eksik diye ank evrakları geri dönen var mı? Benden başka

Vergi indirimi

Herkese merhaba Şubat 2021 de %42 raporumla vergi indirimine başvurdum bugün bir mesaj geldi rapor numarali talebiniz sonucu olusturulan EVIS (Eriskin %40 ve Ustu) isleminiz tamamlanmistir. B002. Bu ne demek oluyor TEŞEKKÜR LER

Slmlar arkadaşlar. Bu gün istanbul vergi dairesinden çok şükür evraklarımı aldım %41 surekli raporum gittiği gibi onaylanmış. Çatalca sgk ya emekli dilekçemi Allah nasip ederse vermeğe gidiyorum

Ufuk16

gözünüz aydın,işlem onaylanmış vergi dairesinden çıktısını alıp bulunduğunuz yerin sgk mundan emekli olur yazısını alıp çalışıyorsanız bu belgelerle işten çıkışınızı alacaksınız sonra tekrar sgk muna gidip yaşlılık aylığı,formunu dolduracaksınız oradan size tahsis numarası verilecek. takip için e devlet ten dys veya emekli aylık bilgileri yazarak kontrol edebilirsiniz hayırlı olsun emekli oldunuz:)

Doganayoz hayırlı olsun
Bende 1 saat önce oradaydım 07.07.2020 ank gidiş haber yok.
Yanımda giderken çalışma belgesi, dilekçe,epikriz raporu,hastane kurul raporu vs hepsini yanımda götürdüm bunları taratirmisiniz dedim 9 aydır bekliyorum dedim içerden dosyamı buldu getirdi sağolsun ilgilendi getirdigim evrakları almadı içerden getirdiği dosyayı ilgili memura vercem dedi bakalim hayırlısı

mrtdemir
Kardeş. Ben şunumu Anladım..
Senin 07.07.2020'de teslim ettiğin evrakların Yeni sistemde Taranmamış mı? ki de.
İlgili Memura verdi.
Ufuk 16 Kardeşimiz Şubatta evrağını veriyor Ve sonuçlanıyor.
Bende şuan 8 aydır bekliyorum..

SAYIN. Engelli Kardeşlerim.
Bu İstanbul vergi Dairesinin Numarasını Bilen var mı.?
Yani Ulaşa bileceğim Numara.
0 212 453 82 00
Vee 0212 453 83 32-33-34 dışında.
Bir Allah'ın Kulu Açmazmı yahu Bu Telefonu.
Benim evrağım Yeni sistemde taran mış mı diye soracağımm. Hangi Numara dan ulaşırım Bilen Varsa yaza bilir mi.

Üst Alt