Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

bu işin şakası olurmu kardeş bende 31 martta emeklilik dilekçesini verdim. ve yaptığım işlemleri yazdım hayırlı olsun sadece gelen evrakta vergi indirimi sürelimi süresizmi onu kontrol edin.

Merhaba değerli dostlarım, annem için %96 kronik olarak 2 yıllık rapor çıktı, Ankara Vergi Dairesine teslim edeceğim. Yapmam gereken yahut tavsiye edebileceğiniz birşey var mıdır ?

Harunzdmr

burada çok çok kıdemli arkadaşlar mevcut. benim tavsiyem vergi dairesine ilaç raporları dahil nekadar yapılan tahlil varsa götürün ve oradaki memura eksik evraktan dönen çok oluyormuş rica etsem bu tahlilleri de taratırmısınız demeniz malum pandemiden dolayı evraklar geç geliyor birde eksik evraktan dolayı süre uzamasın.

Merhaba, sürekli olarak raporum var emeklilik için kasım ayında raporumu vergi dairesine vermiştim. Hala sonuç gelmedi. Şimdi ilaç raporlarımk ve tahlillerimi aynı yere tekrar verebilir miyim

arkadaşlar 13/11/2020 diyarbakır vergi dairesi muracatim ile vergi indirimi ankaraya yolladım az önce telefonuma gelen mesaj ile gelirler idaresi başkanlığının sayfasına indirdim yazımı giden 46, gelen süresiz 46 bekleyen arkadaşlara allah sabırlar versin

S.a arkadaşlar bu ankara hangi numarayı arasak ben sonu 32 94olanı arıyorum kimse açmıyor ta
21Ağustosda giden rapor hiç bir ses yok ne kadar daha bekliycez

enderen
İlyas Çokay İstanbul Vergi Dairesinde mi.??
Birde Oraya ulaşağım telefon nelerdir.
0 212 453 82 00
Vee 0212 453 83 32-33-34 dışında.

firatbulut
Maşallah epey erken gelmiş. Biz beklemedeyiz. Hayırlı olsun

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Endereren kardeşim sadi konduktan heyete girmiştim bu gün emekliligimizi verdik artık ne zaman maas alabiliriz bilmiyorum .sgk daki arkadaş bayrama baglanir dedi ama ,benim bütün sgk kam ist buldan yetti bakacağız.bu arada sana da hayırlı olsun

Bizler çok mağdur olduk ama ne yaparsin

Selam arkadaşlar Ağustos 11 de evraklar gönderildi Antalya vergi dairesinden acaba bilen varmi Antalya dan sonucu gelen varmi bu taratma işlemini Antalya da yaptıran varmi ben şubatta sorduğumda bizzat gittim daha Nisan geliyor demişlerdi. Gidip bilgi alan varsa yazarsa sevinirim

Casci71 02422378400 arayıp 1552 tuşlarsan antalya engelli bölümü mesai saatinde ara sor benimde antalya

Casci71 bende 19 şubatta başvurdum hastane den randevu şu bu derken 20 mart 2021gibi gitmiş ankaraya antalya engelli bölümü çalışanı 1 aya sonuçlanır dedi burdan takip ediyorum 14 ay bile bekleyen var nasıl iş anlam veremedim

Casci71 antalya evise bakınca halen rapor bekleniyor yazıyor engelli bölümü çalışanı evise bakmayın evisi güncellemiyoruz dedi

Porsun onbaşı

Eyvallah kardeşim bende gidip sorayım ama GİB dede dilekcelerimde bir şey gozukmuyor gidip soralım başka çare yok

Arkadaşlar 11,11 ,2020 de eksik evraktan giden %40 süresiz raporum bügün itibariyle gittiği gibi onaylanmış, çalışmıyorum inşallah yakın zamanda sizlerede hayırlı sonuçlar çıkar Allah'a emanet olun

Orhan6081

hastalıklarınız neydi ne eksik ti evrak olarak benim psg uyku apnesi aynı evrakları tekrar yolladım hastane aracılığı ile sizinde mi öyle oldu

Cevatalp herşeyi bilen gibi konuşuyorsun ama herkesi yanlış bilgiyle costuruyorsun sen acayip derecede yanlış bilgi veriyorsun dostum.

Son düzenleme:
Benim rapor iki hafta oldu Ankarayi aradığımda sonuçlanmış deniliyor ama henüz ne gelen msj nede bulunduğum ile gelen sonuç yazısı yok beklemedeyim halen.Demek istediğim dosya sonuclansada üst yazının yazılıp gönderilmeside zaman alıyor

Doganayoz

herkes farklı bisey soylüyor. banada bu ay alırsın dediler. bakalım hakıkımızda hayırlısı

Merhaba
Öncelikle tüm engelli kardeşlerimi selamlıyorum.Ben 19.01.2021 Tarihinde Vergi dairesine başvurdum.Evraklarım ilçe vergi dairesinden taratılarak Afyonkarahisar Defterdarlığına gönderilmiş.E Devlet interaktif vergi dairesi dilekçe kısmında evrakların taratıldığını ve Defterdarlığa ulaştığını gördüm.Buradan başkada bilgi alamadı.Tabi ben forumdan takip ettiğim kadarı ile benim raporumun 9.Aydan daha uzun sürede geleceğini beklerken bugün beni ilçedeki memur aradı.Raporunuz Ankaradan döndü.Onaylanmış dedi.
Ne bana mesaj geldi nede ben tekrardan taratma falan da yapmadım.Müraacaat ettiğimde çalışıyordum.Müraacaattan sonra 1.Ay daha çalıştım ve işten ayrılmıştım.Kısacası sgk'lı deyildim raporun onaylandığında.

Mektepli1967 Hayırlı olsun size burda 9 ay bekleyen seçilmiş insanlar var biz neden beklediğimizi bilmeyen öğretilmiş çaresizlik ve hak kaybını sineye çekmiş kişiler olarak sizlerin kısa sürede gelen evraklarınızi gıpta ile takip ediyor ve seviniyoruz...inşallah bir gün bizimde sonucumuz gelir, eksik evrak demesinler de onada razıyız acaba bu evrakları kontrol eden insan evlatları biz bu adamları aylardır bekletiyoruz diyip evrakın tarihine bakıyorlar mi hiç zannetmiyorum, çay içip gülerek ya bu eksik evrak geri gönderelim bu süresiz olmaz süreli yapın bugünlük yeter gidelim mi yapıyorlar...

Biz aylardır bekleyenler olarak inşallah bu hafta onaylanır şafak 111

Endereren

Sen bu ay alabilirsin mart ayında verdin galiba dilekçeyi.ortalama 45 gün en fazla 60 gün içerisinde belli oluyor dedi.oda farklı sgk kollarında çalışıldığında oluyormuş sadece 4/a sgk kolu benimki birde istanbuldan yattığını için. Senin ki kolay abi dedi sgk da dilekce verdiğim arkadas.sgk onayladığı zaman adresine mektup gelir dedi yani tahsis numarası ve maas bilgileri gönderiliyor mus

Üst Alt