Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba kardeşim, alacagın maaş prim ödemelerine
Baglı eger çogunluk 2000 yılı öncesi ise, maaş daha yüksek oluyor. Birde primlerinin nasıl ödendigi önemli, asgaridenmi yoksa yüksektenmi
Asgariden ödenen birinin maaşı ortalama 2200-2500 civarı oluyor.
3500 ve üstü alan bile var. Ama dedigim gibi 2000 öncesi prim gün sayı çoklugu ve yüksekten yatmış olması lagzım 3000 TL üzeri maaş için
çok teşekür ederim kardeşim allah işini rast getirir inşallah merak etme dosyan gelirse ödemeni aliŕsın

Benim normalde sgk in emeklilik adresine baktığımda 2.060 tl maas + 80 tl ek odeme görünuyor .bunun doğruluk payı nedir .birde engelli kişinin emekli maasi abosu yüksek hesaplandığı soyleniyor

Tahir özboler kardeşim ben 49 Serkan hatırladın mı geçmiş olsun kardeşim ben hala buralardayım

23 MART 2021 yeni sisteme göre taratıldı bu hafta Ankara maliyeyi aradım kurulda dediler bakalım hayırlısı gelenlere Hayırlı Uğurlu olsun
Benım gibi bekliyenlere tez vakitte hayırlı haberler gelsin inşallah.

HIRSCHSPRUNG ( Konjenital Aganglionik Megakolon) Hastasıyım Engel Oranımı %25 Olarak Verdiler Oysaki Kolostomi Açılması, Aganglionik Kolon Reaksiyonu, Koleraktal Anastomoz ve Kolostomi Kapatılması Ameliyatları Geçirdim Bildiğin bir beyim ameliyatı daha hafif bir amelyattır bunlardan ama oranım %25 olarak saplanmış durumda bilgisi olan varmı yada ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar selamlar,benim engelli sağlık raporum 2019 kasım çıkışlı ve 2 yıl süreli.ben 2021 kasım da mi tekrar başvurayım yoksa daha önce mi? Tecrübelerinize istinaden soruyorum.

Şemsettin arslan abim hayırlı olsun güle güle yemeyi nasip etsin.

Yavuztyl

Oluşturulan Stoma Özür Oranları %
ÖZEFAGOSTOMİ 15
GASTROSTOMİ 15
JEJUNOSTOMİ 20
İLEOSTOMİ 20
İLEAL-POŞ ANAL ANASTOMOZ 20
KOLOSTOMİ 10
zaten normalde %10

Saglık raporum gelmedi yeni düzenlememi var

Merhaba 2020 temmuz ayında raporu ankaraya gönderdim hala sonuç gelmedi 2020 aralıkta covid den dolayı istifa ettim raporu gönderdiğim vergi dairesine ne zaman gelir diye sorduğumda tekrar çalışmam gerektiği ve iş yerinden evrak getirmenin istedi böyle bişi varmış napabilirim temmuzda gönderipte gelen varmı

arkadaşlar selamlar uzun zamandır takip ediyorum daha yenı üye oldum vergi indirimi konusunda bende mağdurlardan biriyim 27.08.2020 tarihinde Ankara ya gönderilen sürekli raporum var 3.evre böbrek yetmezliği %50,kalp hipertansiyon %36 ve %18 işitme engeli toplamda %74 engelli raporum var bu engelleri olan arkadaşlar var mı? varsa vergi indirimi nasıl sonuçlandı her hangi bir düşüş oldu mu? vergi indirimi sürelimi süresizmi geldi yanıtlayan olursa çok sevinirim.

Arkadaşlar emeklilik için sgk ya dilekce verdikten sonra kaç gün e kadar maaş bağlanıp verilir bilgisi olan varmı

Avsar4639 abim ben burda herkese soyledim sgk olmassa vergi indirimi hakkindan yararlanilamiyor dedim herkes bana kızdı çok anlattım abim senin yapman gereken hemen sgk li ise girmen lazim yada tanıdıklara söyle seni sigortalı göstersin ondan sonra işyerinden yazı alıp vergi dairesine teslim et ve bekle

07.07.2020 rapor tarihim ve halen kurulda senin raporda kuruldadır sen bir an önce sigortalı işe gir tekrar çalıştığın işyeri ile konuş işe başla

Arkadaşlar benim sorum olucak biz 9 aydır bekliyoruz engelli vergi indirimi tutarı bize ödeyecekmi 9 aylıgida

Yoksa hak kazandıktan sonramı ödemeye baslanacak

Arkadaşlar bunu defalarca yazdım anlatamadım galiba yada ben anlattım siz anlamadınız. Bende27.7..2020 ankaraya bakanlığa gönderdim. Vede 05.10.2020 de isten ayrıldım vede sgkli çalışmıyorum. Benim raporum mart 17 sinde onaylandı. 02.04.2021 tarihinde evraklarim istanbul vergi dairesine geldi .surekli raporum sürekli vergi indirimiyle aynen onaylandı. Pazartesi evraklarımı alıp emeklilik vercem .

Şu milletin kafasını karıştırmayın lütfen rica ediyorum

Üst Alt