Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

tşkler bende uzun süre diye beklerim diye düşünüyordum ama erken geldi
13 kasım diyarbakır çıkış
16 kasım ankaraya varış
05 nisan sonuç ve 46 ile gitti
46 suresiz onaylandı darısı bekleyen arkadaşların başına

mrb arkadaşlar
cuma günü ankarayı aradım onaylanmış dedier fakat halen telefonuma veya e-tebligatlarıma gelmiş bi mesaj yok. mesajı beklemekten başka seçeneğim yokmu. bağlı olduğum vergi dairesine düşmüş olabilirmi evrağım?

kenan1980
Ankara'ya sonu 17 ile biten numaradan ulaşabiliyordum. Şimdi oda kapalı. Siz hangi numaradan ulaştınız?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Slmlar 9 aydır hergun evise ve buraya bakmadan bıkmıştım Allah beni kurtardı sizide kurtarsin

mrb arkadaşlar
cuma günü ankarayı aradım onaylanmış dedier fakat halen telefonuma veya e-tebligatlarıma gelmiş bi mesaj yok. mesajı beklemekten başka seçeneğim yokmu. bağlı olduğum vergi dairesine düşmüş olabilirmi evrağım?

arkadaşlar şimdi nabıyoruz direk bağlı bulunduğumuz vergi dairesine gidip soruyomuyuz yoksa beklemeye devammı ediyoruz?

Az önce aradım çok şükür güzel haberi aldım %45 Süresiz giden raporum yine aynı şekilde süresiz onaylanmış. 10 güne kadar işyerine rapor gider dedi. İnşallah doğru bilgidir.

Günaydın arkadaşlar,

Benim dosyam 2019 yılından bu yana sürünüyor resmen.İzmir engel bölümü ile görüştüm dosyanız eski taratmamıza sistem izin vermiyor dedi.Ankara'a telefon ile 2 hafta önce ulaştım,müdür beye eski dosya listesini verdik ilgileniyor denildi, bugün tekrar 94 ile biten numaraya ulaştım,telefona bakan bayan bütün dosyaların taratılması gerekiyor yoksa işlem yapılamıyor dedi.Ne yapacağımı şaşırdım...İzmir taratamıyoruz diyor,Ankara taratılmayan dosyalara bakılmıyor diyor. Benim gibi 2019 dan dosyası olupta kontrol muayenesi ve eksik evraktan dosyası dönen arkadaşlar var mı ,nasıl bir yol izlediniz.

hayırlı olsun inşallah siz ne zaman göndermiştiniz ? Çalışıyor musunuz hala ?

Can3643
24.08.2020 de gönderdim. Sadece başvuru yaparken 12 gün çalıştım. Başvuru yapabilmek adına. Hidradenitis şeker tansiyon ve hafif uyku apnesi idi rahatsızlıklarım. %45 süresiz gitti,; gittiği gibi geldi dedi telefonda aldığım bilgide.

0312 509 10 00 Dahili hat 6024 veya 6077 den öğrendim sonucu

Twilight06

Kardeşim hangi numarayı aradın ben hepsini deniyorum ya meşgul Çalıyor yada telesekreter konuşuyor Bu arada hayırlı olsun raporun

Emre Ekrem
Sizin sonuçlandı mi?. Bu numaradan edindiği m bilgiye güvenilir miyim bilmiyorum. Bunca zamandan sonra karamsar olduk iyice.

Selcuk24
Teşekkürler darısı başınıza inşallah biran evvel

9 ay sonra 38 ile kaldığımı öğrendim tekrar basvuracagim bu arada bana sms vs gelmedi İst vergi dairesine gidip ogrendim

Doganayoz

31 martta verdim ben.... nisan ayında alırsın dedi. bakalım goreceğiz. hala evrak beklemede yazıyor DYS ekranında

idogan71
Eyvallah.İnşallah hayırlı haberlerini tüm dostların duyuyor oluruz.

Endereren

sizinle aynı gün verdik,e devlet ten aylık ödeme yazıp kontrol edin benim son rakam6 23 ödeme günü yazıyor fakat maaş ve ek ödeme gözükmüyor.

Endereren

29 martta da ben dilekçe verdim bakalım aynen evrak beklemede yazıyor bende de hakkımızda hayırlısı olsun kardeş sağlıcakla kal

Siz ankarada oldugunuz icin bu vergi dairesinden bilgi almissiniz.bu numara ankara vergi dairesinin.

Ben araniza yeni katildim 10 cu ay 2020 de ankaraya gitti bugun telefon ettim onaylanmis dediler simdi ne yapmaliyim

Vergi dairesine gittim onaylanmis belgeyi alabilirmiyim dedim biz geldiginde telrfon ederiz dediler

Twilight06
0312 509 10 00 Evet Bu Numara Ankaranın.
Adam dediki Gelirler isaresi Başkanlığını ara dedi.
Bende Bu gün 33 17 cevap vermedi.
31 24 'ü arayım dedim. Ama en az 10 kere aradım. Bi Bayan çıktı.
Bende TCmi verdim. Baka bilirmisiniz dedim.
Tabiki de dedi. Çok Naifti. TC verdim Baktı ve Sonucu görüyor musunuz dedim. Onada Bakalyım. dedi.
Kuruldan çık mış. Hatta 03 Nisan'da İstanbul'a gelmiş bile Süresiz %45 olarak Gitti. Süresiz de Onaylanmış.
Hatta Bir İsim verdi. Müslüm K. diye Onun Ekranında dedi. Valla Çok Mutlu oldum.
Rapor Ankaraya Gidiş. 04/09/2020 idi.
Bi ara İstanbul Engelli Bölümüne gidecem. Bu anımı paylaşmak istedim. 30 Dakka önce oldu Bu gelişmeler.

Üst Alt