Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Doganayoz
küçükçekmece sgk. hala beklemede yazıyor.

ayhan10.5
aynen simdi dustü e devlete. ama
Aylık Başlangıç Tarihi 01.04.2021 yazıyor. bi de diğer bilgiler. iste aylık bağlama oranı vsss... henüz miktar ek odeme vss belli değil

S.a arkadaşlar bende biraz önce Ankara ile telefonda görüştüm 19 mart 'ta yeniden taratilan vergi indirimi yüzde 70 gittiği gibi süresiz onaylandığını söyledi memur, başvuru yaptığın vergi dairesine gitmemi yazımı onların yazacağını söyledi.Darısı bekleyen arkadaşların başına INŞALLAH, bu süreçte burada bizlere yardımcı olan herkeze sonsuz teşekkürler

Enver Güngör
Ben de onaylandigini ogrendim.Basvurdugum ilce vergi dairesine gittim ama biz haber etcez telefonla geldiginde dediler yazimi vermediler,sistemden de bakmadan bunu soylediler.Belli bir zamani mi var acaba

Bence memur bakmak istememiş, Ankara bana öyle söyledi Basvuru yaptığın vergi dairesi yazını yazacak dedi,yarın sende gideceğim bakalım

11.08.2020 de başvurduğum vergi indirim basvurum bugün %45 süresiz gittiği şekliyle onaylanmiş.8 aydir mesaketle bekledigim evraka ni hayet bugün kavustum.
Darisi inşallah diğer bekleyen arkadaşlara.

Neo_26
Hayirli olsun. Telefon ederek mi ögrendiniz mesaj mı veldi yani sistemde görünüyor mu ?

Ben halen bekliyorum bana kıllık mı yaptılar acaba anlamadım uyku apnesi eksik evrak bir tek bende mi eksik

@Casci71
Sanki evrakları gelenlere sitem ediyormuş gibime geldi.Elbette bizlerde sizlerin raporunun bir an evvel gelmesini isteriz ama bizlerin bu konuda yapacağı bir şey yok.Sitem dolu hayırlı olsun teenniniz için genede sağolun.

Şemsettin ASLAN
Hayırlısıyla dün verdim .semseddin abim .dys baktım .istanbul catalcada verdim .sosyal güvenlik il mudurlugu emeklilik birimine göndermişler. Bayrama baglanir dediler

Fıruze

İyi akşamlar arkadaşlar bende sevincimi sizlerle paylaşmak istedim çok şükür cuma günü sonucum geldi gittiği gibi %65 sürekli olarak bugün sgk ya müracatımı yaptım hayırlısıyla

Hangi numaradan onaylandigini veya sonucunu ogrenecez.bi zahmet numarayi yazarmisiniz

Doganayoz
iyi senin adına çok sevindim bende ayın 2 sinde verdim banada bir ay sonra maaşın bağlanır dediler en azından bayram ikramiyesini de alırız inşallah

Dün saat 17:00 e doğru sitede verilen numaralardan birini aradım ve açılmayınca beni santrale attı, ben de durumu çıkan memura annattım hatta bekle dedi ve aktardı. Telefona çıkan bayan T.C. no istedi ve "sisteme taratılmamış dedi evraklarınız" ben de "nasıl olur bizzat getirdim ve sisteme taratıp , sayı ve tarih ekleyip evraklarımı geri verdiler" dedim.
Bunun üzerine "sisteme taratma" uygulamasını anlattı bana. Dediğine göre sisteme taratma olayı aslında rapor veriliş tarihi ile alakalıymış, bana rapor aldığım tarihi sordu "2015 Eylül dedim", anlattığı yada anladığım kadarı ile 2018,19,20 ve 21 yeni tip rapormuş ve sisteme taratılabiliyormuş, bunun dışında kalan rapor tarihleri eski sistem raporlara dahil olduğu için sisteme taratılamıyormuş.
Bu anllattıklarım üzerine telefon numaramı istedi ve not olarak kayıt etti, daha sonrasın da ise ilgili arkadaşların arayacağını iletti.
Ayrıca bir not daha düşeyim, Kurul hafta sonları da dahil son 1 aydır fazla mesai yapıyormuş ve bu sebeple sonuçlar hızlanmış.
Yani kısacası eski veya yeni sistem ya da taratılan yada taratılmayan ne varsa tek tek inceleyip sonuca baglıyorlarmış.

Arkadaşlar, kimseyi tanımam ve tesadüfen durumuma üzülen bir memurun bagladığı bir numaranın ucunda ki hanımefendinin anlattıklarını sizlerle paylaşıyorum. Bu anlattıklarım doğru da olabilir veya olmayabilir, yeni bir tartışma başlatmak amacında değilim.

Sadece bana anlatılanları sizlerle paylaşıyorum.

Son düzenleme:
Casci 71 bana msj geldi gib den 40 ve üzeri işleminiz tamamlanmıştır diye olumlumu olumsuzmu görünmüyor

Gaziantep Vergi Dairesinden Haber Geldi Ankara'dan engelli raporunum 1 Nisanda onaylanmış
11/9/2020 dan Bekleyiş Çok Şükür sona erdi

Son düzenleme:
04.08.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Hala bekliyoruz bakalım aradığımda martın 19 unda onaylanmış demişlerdi bi yazı çıkartamadılar ne kadar sürüyor bu yazı çıkması anlamadım bi türlü.

Mrb %40 giden rapor onaylanmış
Kalp (stent)30 tansiyon 10 fizik 5 başvuru tarihi 19/02/20021 ankara gidiş 18/03/2021 hepinize teşekkürler özellikle endereren abiye çok teşekkürler eğer o gönder demeseydi vaz gececektim bu işten şimdi işyerinden yazı alıp sgk ya emekllik için başvuru yapacağım darısı sizlerin başına not ankarada tanıdığım yok
Bende şaşırdım

Arkadaşlar , Ağustos 2020 de gönderdiğim %41 raporum onaylanmış darısı bekleyenlerin başına herkese en içten sevgiler ve saygılar

Üst Alt