Dün saat 17:00 e doğru sitede verilen numaralardan birini aradım ve açılmayınca beni santrale attı, ben de durumu çıkan memura annattım hatta bekle dedi ve aktardı. Telefona çıkan bayan T.C. no istedi ve "sisteme taratılmamış dedi evraklarınız" ben de "nasıl olur bizzat getirdim ve sisteme taratıp , sayı ve tarih ekleyip evraklarımı geri verdiler" dedim.
Bunun üzerine "sisteme taratma" uygulamasını anlattı bana. Dediğine göre sisteme taratma olayı aslında rapor veriliş tarihi ile alakalıymış, bana rapor aldığım tarihi sordu "2015 Eylül dedim", anlattığı yada anladığım kadarı ile 2018,19,20 ve 21 yeni tip rapormuş ve sisteme taratılabiliyormuş, bunun dışında kalan rapor tarihleri eski sistem raporlara dahil olduğu için sisteme taratılamıyormuş.
Bu anllattıklarım üzerine telefon numaramı istedi ve not olarak kayıt etti, daha sonrasın da ise ilgili arkadaşların arayacağını iletti.
Ayrıca bir not daha düşeyim, Kurul hafta sonları da dahil son 1 aydır fazla mesai yapıyormuş ve bu sebeple sonuçlar hızlanmış.
Yani kısacası eski veya yeni sistem ya da taratılan yada taratılmayan ne varsa tek tek inceleyip sonuca baglıyorlarmış.
Arkadaşlar, kimseyi tanımam ve tesadüfen durumuma üzülen bir memurun bagladığı bir numaranın ucunda ki hanımefendinin anlattıklarını sizlerle paylaşıyorum. Bu anlattıklarım doğru da olabilir veya olmayabilir, yeni bir tartışma başlatmak amacında değilim.
Sadece bana anlatılanları sizlerle paylaşıyorum.