Keten Helva
Geçmiş olsun inşallah bir an önce sonçlar gelir
Ben bu gün sabah erkenden ist ver daires engelle bölümüne gittim
eksik evraktan geri geldiğini ist ver dairese engelli bölümünün beni hastaneye sevk ettiğini
ben hastaneye eksik olan evraklarımın tamamını tekrar verdiğini bir hafta sonra vergi dairesine sorun dediklerini söyledim
bilgisayardan baktı henüz gelmemiş evraklar hastaneden istanbul ver daires engelle bölümüne dedi
ne zaman gelir dedim 1 ayı bulur dedi
evisten takip et dedi
yapacak bir şeyim kalmadı tekrar bekleme moduna döndüm
Not: Ben psg raporunu ve kullandığım cihazın hafızasındaki bilgilerin (biliyorsun cpap cihazındın hafıza kartı oluyor her gün Ahi dereceni bilgisini not alıyor saklıyor) onların çıktısını aldım hastaneye verdim
sonra tekrar uyku polikiliğine gittim muayene oldum cpap cihazındaki bilgilerin çıktılarını gösterdim
Ahi derecen 5 altına düşmüş dedi iyi dedi sonra doktor bilgisayardan uyka apnesi var diye not etmiş e nabızdan gördüm
Demem o ki Ank doktorlar ellerindeki evrakları testleri kontrol ediyorlar sonra e nabızdan da bakıyorlar tekrar muayene olmuş mu doktorun notları nedir dile ona göre karar veriyolar
benim fikrim bu
Sana tavsiyem hemen uyku polikiliğinden randevu al muayene ol hastalığın devam ediyor diye doktor e nabıza not düşsün
bir faydası olur eminim bunun
Her gün CİMERE şikayet ediyorum
Öyle davula böyle zurna