Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ankara maliyeyi aradım kasım 2020 'de ankara'ya giden dosyam 5 sene olarak onaylanmış. Bugün gidip alacağım çıktıyı. Pazartesi de emeklilik işlemlerini başlatacağım allah izin verirse.

Herkesin sonuçu hayırlısıyla gelir inşallah.

Merhaba Ginerk bey hayırli olsun hangi neden ulaştınız ben bir türlü ulaşamıyorum

Vergi dairesinden şimdi raporu aldım emeklilik işlemleri için gidiyorum darısı bekleyen herkese

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar hayırlı cumalar,öncelikle GİNERK arkadaşa teşkür ederim ondan aldığım numarayı arayarak Zor bela ankaraya ulaştım 19/10/2020.tarihinde ankaraya%60.giden 5 yıl süreli raporum aynen onaylanmış rahatsızlıklarım kalpde stent,tansiyon,şeker,kolestrol,bekleyen arkadaşlara rabbim sabrı cemil versin,bu serüven şimdilik burda bitti çok şükür

Ayrıca arkadaşlar çalışmıyorum müracaattan 1.hafta sonra işten ayrildim

Endereren

Hayırlı olsun kardeşim Allah güle güle yemeyi nasip etsin .benimkide sosyal güvenlik il mudurlugu emekli 5 servisinde beklemede nisan ayının 5. Verdim bakalım ne zaman onaylanacak emeklilik

Vergi indirimi gelen arkadaşlar hayırlı olsun.
Kabukcu37 rahatsizligimiz hemen hemen aynı bende bypass oldum,tansiyon,kolestrol,
07.07.2020 ank gidiş ses yok bekliyorum hayırlısı.

Bugun vergi dairesinden araadilar solunum fonksiyon testini istemis ankara hastaneden aldim vergi dairesine goturuyorum allahtanki taratacaklar.umarim uzun surmez

mrtdemir
Eyvallah kardeş kesin onaylanır sıkıntı etme bence 03124153124,devamlı ara ben ordan ögrendim

Arkadaşlar dün istanbul vergi dairesini aradım gelmedi diyor bugün ankara yı sabah 9.dan 11.e kadar aradım sonunda başardım 4.nisanda onaylanmış istanbul vd.hangi memurun ekranında olduğunu bile söyledi ist.vd.calisanlar kendinden bir haber aldıkları maaş haram ZIKKIM olsun ayrıca görevini yapmayan kim varsa

Mersin3363 evet

Istanbul vergi dairesine gittim dosyam onaylanmış almaya geldim dedim.kadın memur eviss'e düşmeden almaya gelmeyin dedi. Şimdi de eviss'i bekliycez. Kısa bir sürede düşer inşallah ama memur 1 ay sürer dedi.

Son düzenleme:
Kardeş sağol teşkür ederim bence ankara yı ara senin rapor onaylanmıştır

Yalçın6877

Raporunuz yeni sistemdenmiydi. Yani karekodlumu. Eğer öyleyse bunca ay insanları bekletip sonra aa bu eksikmiş diyip süreci daha da uzatmaktan başka birşey değil bu ya. Madem öyle birşey var niye en başta bütün belgeleri istemiyorlar. O eksik bu eksik bilmen ne. Bu arada benden böyle bir talep olmamasına rağmen az önce vergi dairesine götürüp verdim uykuyla ilgili elimdeki tüm belgeleri.

Emeklilik icin dilekcemi dun verdim 8 aylik vergi idirimini geriye donuk nereden alicam is yerindenmi bilgisi olan varmi vergi dairesine sordum is yeri verecek dedi bizle bir isin kalmadi dediler

Teşekkür ederim Kardeş im sanada hayırlı olsun tüm bekleyen kardeşlerimize de başta sabır diliyorum hayırlı haberler alırlar tez zamanda inşallah

Endereren

ben o işi soyle yaptım. Vergi dairesine raporum üst yazılar ve son maas bordromla gittim. Bir dilekçe doldurdum. Teslim ettim. Kurum is yerinizle yazılı iletisime geçiyor. Kaç ay alacağınız var ise o doneme ait bordroları talep ediyor. ( giderken ben gotürürüm riye dusunmeyin, her halükarda teyid etmek için yine de istiyorlar) sonrası yine beklemek. 1 ayı bulur dediler. IBAN numaranı alıyorlar birde.

Ender hocam slm. İBAN a yatan geriye dönük vergi iadesi ücretini çalıştığın şirket mi ödüyor yoksa devlet tarafından mı ödeniyor.

Raporum yeni raporlardan maliyeye vereli 46 gun oldu bugun solunum testini istediler verdim hemen taratmislar sistemde hayirlisi bakalim.raporuda 3 ay once aldim

Aslinda rapor eski olsun yeni olsun tum tetkikleri falan vergi dairesine vermek lazim ben bunu anladim.birde takip etmeden olmuyo.ben israrla hemen taratin demesem belki evrak 1 ay o masada kalir

halen eviste evrak eksik diye gözüküyor tam 1 hafta oldu hastaneye vereli psg raporunu ne zaman düşer bu

Arkadaşlar Büyükmükellefler için sanırım eviss kapalı, dosyanın nerede olduğunu veya nasıl kontrol sağlayacağımız konusunda bilgisi olan varmı? Ayrıca dosya nosu interaktif vergi dairesi evrak kayıt tarafından verilen sayımıdır?

Kabukcu 37 abim hayırlı uğurlu olsun tez zamanda emekçi olursun çok bekledin ya stresli bir aradan sonra en sonunda kabul oldu.

Hayırlı geceler herkese çok teşekkür ederim Allahım bekleyen herkesi umduğu gna kavuştursun kimseyi bir ikinci rapor peşine düşürmesin geceniz mübarek olsun

Slm arkadaşlar
Bugün yine İst vergi dairesine gittim kimlik numaramla baktılar sonuç yok.Evraklarin taralitilip taratilmadigini sordum taratilmis en azından.
07.07.2020 ank gidisli beklemeye devam.

Üst Alt