Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Adı Soyadı: Tuncer GÖKLÜ

Rapor Sonucu: OLUMLU
Kayıp Oranı: %74
Engel Derecesi: 2. Derece
Yararlanmaya Başladığı Tarih: 12.08.2020
Yararlandığı Süre: DEVAMLI
Yararlanacağı Son Tarih:

DOSYA HAREKETLERİ

Evrakın Tarihi Evrakın Sayısı Yapılan İşlem

20.01.2020 Mükellef dosyası oluşturuldu.
20.01.2020 62367 Dilekçe / VD Gelen Yazı alındı.
20.01.2020 28978 Hastaneye sevk edildi, rapor bekleniyor.
03.02.2020 119591 Dilekçe / VD Gelen Yazı alındı.
03.02.2020 49632 Hastaneye sevk edildi, rapor bekleniyor.
19.08.2020 642079 Hastaneden yazı geldi.
12.08.2020 01260 Rapor alındı.
27.08.2020 243298 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
29.03.2021 1hkmp6rsr91b32 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
06.04.2021 1hkmp6rsr91b32 Olumlu sonuçlandı, yazıları hazırlanıyor.

Arkadaşlar şu evrede vergi indirimi evrağını alabiliyormuyuz yazıların bitmesini bekliyormuyuz pazartesi evrağı alabilirmiyim

Arkadaşlar slmlar iyi aksamlar .vergi indiriminden emeklilik veren arkadaşlar. Benim e devlet dys de dört işlem gözüküyor en son işlemde sosyal güvenlik il mudurlugu emeklilik servisi 5 yazıyor sadece. Işlem tarihi filan yazmıyor nisan 5 başvuru tarihim. Yani bu ne demek oluyor bilen arkadaşlar varsa aydınlatırsa sevinirim

Gelen evrak belemese yazıyor

Isleimi yapan arkadaş bayrama maas in baglanir diyor

white_shark77
Hayirli olsun .çalışıyorsan iş yerine geliyor çalışmıyorsan evise düşünce vergi dairesinden elden alıyorsun kardesim

bunların standart işleri yok ki her kurum her ilininde farklı işlem yapıyor
devletin bürokrasisi berbat bir şekilde çalışıyor keyficilik ön planda

@Mersin3363 benimde ayni konu.buyuk mukelleflere belgeleri verdim hic bir yerden takip edemiyorum.

Evis de tc kimlik no ve dosya no yazıyorum sayfa başa dönüyor.Bir türlü son durumu takip edemiyorum sadece evrakların taratıldığını ivd sitesinde görüyorum.

Evraklarınızın taratıldığını nerden anlıyorsonuz, İst vergi dairesine gittim tamam not aldım dedi memur
Eviste de internet vergi dairesinde de herhangi bir değişiklik olmadı

interaktif vergi sitesinden nasıl görüyorsunuz vergi indiriim için verdiğiniz tüm raporları testleri
bende sadece dilekçe gözüküyor iki sayfa hastane ile ilgili bir şey gözükmüyor

İşlem durumlarım ve sonuçları/dilekçelerim kısmından görebilirsiniz.

Başvuru yaptığım dilekçem gözüküyor sadece,
Evrağım taratılmamış mı oluyor

Yalçın6877

hastalığınız neydi ne tür eksik vardı?
bana da dediler hastaneye sevk ettiler psg raporu eksik diye
elimdeki tüm dökümanları hastaneye verdim vergi dairesen 1 hatfa sonra gittim sordum gelmiş mi diye baktı yok dedi gelmemiş
ne zaman gelir dedi 1 ay olabilir dedi

2020 temmuzda uyku apnesinden vergi indirimine ist buyuk mukelleflerden basvurdum.araya sora mart ayinda vermeme ragmen psg raporumun eksik oldugunu ogrenim 3 gun once eksik raporumu buyuk mukelleflere verdim raporum gitti mi gitmedimi nereden takip edebilirim?

hkt

Hiç biryerden takip edemezsiniz sadece dilekçeleri gösteriyor orası başka biryerde de evraklarınızi göremiyorsunuz ne saçma sapan değilmi boşuna yazmayın net bilgidir
@Engelsorunmu senin istediğin cevapda bu kardeşim kafanı karıştırma sonuç mesajla geliyor

uyku apnesiden dolayı rapor alanlar ben ve benim fikrime göre muhakkak uyku polikiliğinden randavu alıp cpap cihazının içindeki kayıtları çıktıları ile birlikte doktora gösterin e nabıza doktor işlesin uyku apnesi var diye belki ank kuruldaki doktorlar e nabızdan bakıyorlardır hastalığı devam ediyor mu diye kontrol edilmiş mi diye ben eksik evrak geldikten sonra öyle yaptım ondan önce yapmamıştım belki o yüzden eksik evrak diye dönmüştür çünkü ben tüm dökümanları hastane sağlık kuruluna vermiştim ordaki heyet başkanı bunları biz göndereceğiz demişti

Merhaba
3 Gün önce aşağıdaki yazı eski iş yerime tebliğ edilmiş.Oran gittiği gibi onanmış ama benim anlayamadığım bu belge süreli mi yoksa süresiz mi ?

202qDS.jpg
[/url][/IMG]

Engel sorun mu?

Solunum fonsiyon testi eksikmiş stf dedikleri.hemen tarattirdim bakalim ne olacak

Anlamadigim birsey var neden evraklarin hastaneden bulundugunuz vergi dairesine gitmesini bekliyorsunuzda eksik evragim var deyip alip elden goturmuyorsunuz vergi dairesine.ben oyle yaptim.

Mektepli1967

Sure kısıtlaması konulmadığı için devamlı birde rapora 3 doctor 1 memur imza ve kase atıp raporunuza %delik yazıyor lar

Yalçın6877

almıyorlar iki kere onlara dedim zorla hastaneye gönderdiler

Sürekli ve süresiz diye raporlar geliyormuş
iki grup rapor varmış bilginize olsun facebook ta birisi yazmıştı

Arkadaslar 3ay bekledim beklemek cok zor Allaha sabır versin

Simdi sıra sgk hemen olmuyor

Vergi indirimi isyeri verdi birde kendim vergi dairesinden aldım izmite gittim isyeri vereni kabul etmedi bayan memur bende vergi dairesinden alldıgmı verdim tama bu olur dedi

Hadi hayırlısı olsun bu isler sabır istiyor

Mektepli 1967 abim bu yazıyı kaymakamlık ta mal müdürlüğümü yazıp gönderiyor.abisen mal müdürlüğüne gidip o yazıyı tekrar düzelttiricen kaymakamlığa gidip orda sor bakalim ne diyecekler

prestige7171
Sonuçu öğrenmekle bitmiyor eviss'e düşmesini de bekleyeceksin. istanbul vergi dairesindeki kadın memurun bana dediğine göre tam 1 ay eviss'e düşmesini bekleyecekmisim. ya sabır :)

Üst Alt