Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar 07.07.2020 ankaraya giden raporum %54 süresiz gittiği gibi aynı şekilde onaylanmış herkese sabırlar diliyorum

Cevatalp
Hayırlı olsun Cevatalp şimdi eviss için biraz beklemen lazım eviss'e düşmeden evrak vermiyor istanbul vergi dairesi.

Adam emeklilik dilekcesini vermis nezmn maas alirim diye sormus..yüruyun gidin la burdan bi bitmediniz ..

Bu dilekcesini verip emekli olanlara hayirli olsun diyorum tadini cikarin tabiki lakin bizi üzmeden aramızda çok talihsiz insanlar var onları da düşünün

Biz cıkan arkadaşlar için hiç üzülmüyorum rabbim güle güle harcamayı nasip etsin 8 aydır bekliyorum ama cıkan arkadaşalar olınca olsun diyorum cok şükür adam hakkı olanını aldı ben çalışıyorum şükür ama rabbim darda olan arkadaşlarıma yardımcı olsun k,m dardaysa önce onun evrakları olsun amin biz bekleriz yanlız b,razda beklemekden sıkıldım başka bişe degil yaniii

Mrtdmr bekleme ara seninki de sonuçlanmıştır.
GINERK
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM INŞ S3NIN EVRAK GELIR TEZ ZAMANDA

Herkese hayırlı Ramazanlar
Az önce 3124 ü aradım
5 Nisan'da işleme girmiş şimdide kurulda dedi bakalım ne olacak
18,07,2020 Ankara ya ulaştı raporum.

17,08,2020

Cevatalp arıyorum takip ediyorum geçen hafta iki kere İst vergi dairesine gittim ama olumsuz bekliyeceksin diyorlar

Ginerk

Ben Ankara'dan onaylandı diye bilgi aldıktan tam olarak 21 gün sonra oda İstanbul'u 4 yada 5 günde bir araya araya zorla çıktı .

Arkadaşlar merhaba. Ben 4B bağ kurdan emekli olmak için başvurdum heyete girdim evraklarım ankaraya gitti ve şuanda bugun itibari ile istanbul gop sgk ya geldiği yazıyor. Ama sgk yı aradığımda evrak gelmediğini söyledi. oysa 29 martta ankarada giden evrak kayıtlı yazıyordu. bugunde 12 nisan gelen evrak kayıtlı yazıyor. dys dışında takip edilebilecek bir yer varmıdır. Teşekkurler

pz8hoV.jpg
[/URL][/IMG]

Bir tam yıl geçti. Beklemeye Devam...

Evrakın Tarihi Yapılan İşlem
13.02.2020 Mükellef dosyası oluşturuldu.
13.02.2020 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
05.08.2020 Dilekçe / VD Gelen Yazı alındı.
06.08.2020 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
20.11.2020 Tekrar Sevk (BAŞKANLIĞIMIZA MÜRACAAT EDİNİZ)
02.12.2020 Hastaneye tekrar sevk edildi, rapor bekleniyor.
14.12.2020 Hastaneden yazı geldi.
21.12.2020 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.

Evet arkadaşlar bugün sabah 09. Dan beri aradıgım ankarayı nihayet saat 15 de düşürdüm ve dosyamın durumunu ögrenmek istiyorum dedim başka hiçbirşey demedim hemen adımı soyadımı söyledi %54 rapor oranınız kuruldan %54 süresiz olarak cıkktı onaylandı dedi ve istanbul a gönderdik dedi cebinize msj gelecek zaten dedi amaaa istanbulda şuan toplam 6300 dosya var nezaman cıkar istanbuldakiler ne yapar bilmem dedişimdi ankarayı aramam artık istanbula kabus olacam 11.08.2020 de ankarada beklemedeydi eviss de halen öyle yazıyor degişen birşey yok bakalım ne olacak buda bir ilerleme hadi yol görüdü artık galiba ama ne kadar daha beklerim 1 ay 2 ay 3 ay bilmem bakalım hayırlısı

aslanbeyaslan36 merhaba aynen şimdide istanbuldaki bey efendilerin hanımefendilerin keyfini bekliyoruz vay halimize Allah hepimize sabır versin

Aslanbeyaslan36 senin rapor yataktan kalkmış yollara revan olmuş haydi hayırlısı olsun.

Hayırlı günler arkadaşlar 18.09.2020 de eksik evrak olarak giden %53 2 yıl süreli raporum bu gün ankaraile görüşme sonrası süresiz onaylanıp İstanbula gönderildiğini öğrendim. Şimdi kafama takılan raporum 2 yıl süreli Ankara süre belirtmemis 2 yıl sonra tekrar heyet raporu almam gerekiyormu

Hakarslan ist vergi dairesini aradim bugün ordaki memur söyledi sende yarın arasabah erkenden

İZMİR VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
ENGELLİ VERGİ İNDİRİM SİSTEMİ SORGU SONUCU

TC Kimlik Numarası: 5*********6
Adı Soyadı: Tuncer GÖKLÜ

Rapor Sonucu: OLUMLU
Kayıp Oranı: %74
Engel Derecesi: 2. Derece
Yararlanmaya Başladığı Tarih: 12.08.2020
Yararlandığı Süre: DEVAMLI
Yararlanacağı Son Tarih:

DOSYA HAREKETLERİ

Evrakın Tarihi Evrakın Sayısı Yapılan İşlem

20.01.2020 Mükellef dosyası oluşturuldu.
20.01.2020 62367 Dilekçe / VD Gelen Yazı alındı.
20.01.2020 28978 Hastaneye sevk edildi, rapor bekleniyor.
03.02.2020 119591 Dilekçe / VD Gelen Yazı alındı.
03.02.2020 49632 Hastaneye sevk edildi, rapor bekleniyor.
19.08.2020 642079 Hastaneden yazı geldi.
12.08.2020 01260 Rapor alındı.
27.08.2020 243298 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
29.03.2021 1hkmp6rsr91b32 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
06.04.2021 1hkmp6rsr91b32 Olumlu sonuçlandı, yazıları hazırlanıyor.
12.04.2021 140161 Sonuç işyerine gönderildi.

Arkadaşlar selamlar EVİS den baktığımda evrağım iş yerine gönderildi yazıyor vergi dairesi mail mi gönderiyor çalıştığım iş yerine,yada normal posta yoluyla mı gönderiyor bilen varsa yanıtlarsa sevinirim

Herkesin Mübarek ramazan ayında tüm beklentileri olanları yğzğ suyu hğrmetine boş çıkarmasın Ulu Çalap!!..

Arkadaşlar benim evisde sadece rapor bakanlığa gönderildi den başka bişey yok. interaktif te de bişey çıkmıyor.
Ankara'ya uzun zamandır ulaşamıyorum. ist v.dairesine ulaştığımda ise süresiz olan heyet raporum 2 yıl süreli olarak onaylandığını belirttiler.

evrak gelecekmiş güya. ama nedense inanasım gelmiyor. çünkü bu zamana kadar o kadar çok sallamasyon bilgiler verdiler ki..

doğru olarak kabul edersem.. evrak geldiğinde sgk ya müracatım sonrası 2 yıllık süre dolduğunda tekrar çıkarılacak olan rapor yine vergi dairesine mi? SGK ya mı sunulacak? bilgisi olan arkadaşlarımdan ricamdır..

Kabukcu37
aynen öyle ama ıstanbulu rahat bırakmayacam sadece onlara ıskence olsun dıye hergun gıdecem hıc konusmayın 250 gundur sızı beklıyorum onun ıcın halledın gelmıyeyım dıyecem bela olacam🤣 kadın bıle telefonda ıstanbul ne yapar bılmem dedi 6300 dosya var dedı o bıle allaha kaldı ısınız dıyorbyanı

Kızkulesi
YATAKDAN KALMIS AMA BI BEN GOREMEDIM YATALAK DI BENIM DOSYA BIDE RESMIM GUZELDI BEGENDILER ONDAN ALI KOYDULAR BAKALIM NE YAPACAZ MESAJ GELMEDEN BISE DIYEMEM EVISDE DE ANKARADA GÖRÜNÜYOR ANKARA ISTANBULDA DIYOR ISTANBUL ACELE ETMEYIN DIYOR ULAN NASIL BIR MAKARAYA DUSTUK RABBIM RUM BEKLEYENLERW SABIR VE GUZEL HABERLER VERSIN

white_shark77

İşyerinin vergi dairesine bağlı interaktif vergi dairesi kullanım sayfası var. Belge oraya düşüyor elektronik ortamda

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki Maaşın kaç günde bağlandı? Emeklilik işlemlerin ne kadar sürdü?

Aslında benim iş biraz karışık
Şöyleki beni işten çıkarttılar işsizlik maaşı alıyorum İstanbul maliyeden ayın 2 de aldım ay sonunu bekliyorum. Nedeni şu ki emeklilik için baş vurduğunda işsizlik maaşı kesildiği için bekliyorum .
Ayın 28 başvuru yapacağım

27/07/2020 tarihinde göndermiş olduğum dosyamın bugün onaylandığını Konya maliyesini arayarak öğrendim.Yarın cebe mesaj gelir,geldikten sonta gelip alabilirsin dedi.% 42 1 yıl süreli geldi.Bekleyen arkadaşlara Allah sabır versin.Askerde şafak sayar gibi gün saydırdılar bize.

hakan4242 hayırlı olsun.diğer raporu gelen tüm arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum.ben de bugun tekrar saglık kuruluna girdim. yani herşey silbaştan oldu. ne yapalım beklemeye devam..

Üst Alt