Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Keten Helva kardeşim sana özel den sorduğun soruları cevaplamaya çalıştım
birazda derdimi paylaştım sende kusura bakma umarım herşey gönlümüzce olur

Arkadaşlar bu rapor sonucu evise nekadar zamanda düşüyor bilgilendirirseniz sevinirim

Engel sorun mu? Kardeş teşekkürler. Bende umarım her şey gönlümüzce olur. Ancak;
Ben bu sistemi bu kadar işin içinden çıkılmaz hale getirenlere (bu ister bürokrasi yani devlet daireleri olsun, ister sahtekarlık yapıp gerçekten mağdur olanların haklarını almasını zorlaştıranlar olsun'' hakkımı helal etmiyorum. Allah onları biliyor ve Allah bildiği gibi yapsın.
Kağıtta yazan maddeler başka, uygulama başka.
Devletin bir kurumu a diyor diğer kurumu z diyor.
Birlik yok. Bütünlük yok.
Keyfii. Adamcılık.
Adamını bulan işini çoook kolay hallediyor.
Bir atasözü var;
ZENGİNİN KAĞNISI DAĞI AŞAR,
FAKİRİN EŞEĞİ DÜZ YOLDA ŞAŞAR.
Bu Mübarek Ramazan Günü ALLAH İŞLERİMİZİ KOLAYLAŞTIRSIN, hAYIRLI OLACAK NE İSE ONA NASİP ETSİN. GÖNLÜMÜZÜDE ONA RAZI ETSİN.

selam arkadaşlar sizden bir konuda yardımcı olmanızı isteyecektim bugün benim telefonuma şoyle bir mesaj geldi ............ rapor numaralı talebiniz sonucu oluşturulan evis [eriskin 40 ve üstü] işleminiz tamamlanmıştır diye bu ne demek oluyor yardımcı olursanız sevinirim ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN HERKEZE

GINERK vay be o kadar sürüyor demek.ben gidip elden teslim alsam olmuyor degilmi

Heurustic

ben aynı gun içerisinde giris çıkıs yaptım oldu. sisteme düsme olayına gelince, insan kaynaklarına SGK'dan verdikleri kağıdı bıraktım, asansorle yukarı çıkana kadar telefonuma mesaj geldi işe girisiniz yapılmıstır diye. bilmiyorum bağlı bulunduğunuz il veya ilçeye gore değiskenlik gosterir mi ama benim bu sekilde oldu

Banada geldi arkadaşım o mesajda ne yapmam gerekiyor kolay gelsin teşekkürler

Doganayoz

tahsis numaramı aldım edevlete düstü. hatta basvurudan 5 gun sonra birikmis tutarım da yattı. 17'si maas gunum. ama emekli maasım ne kadar diğer bilgiler nedir hala edevlete düsmedi.

Ankarayı aradım.taratmamı söyledi.gidiyorum taratmaya.248 gün sıra gelmeyen evrak taratınca ne olacak bakalım

Endereren
Ozaman anladığım kadarıyla evrağı teslim ettikten sonra sıkıntı kalmıyor.. Kadın bana dur daha sisteme girilmedi bile dedi önce bi takip et edevletten dedi kafam orda karıştı

evde bunların kıçını beklemek çok zor ya işyerinde çalışsaydım günler su gibi akar bir anda emekli maaşım bağlanır dı tam bir işkence yemin ederim

prestige7171
Taratılınca 12 günde geliyor kardeşim bizimki öyle oldu ama onlar sen gidince taratmıyorlar bende denedim telefonda açtım kimseye öncelik tanıyamayız biz 7 aydan başladık sırasına göre tarıyoruz yeniden dediler yani senin evrağını bugün yarın tararlar yeniden illerdeki yoğunluğa göre değişiyor süre

Endereren
Ender kardeşim çok teşekkür ettim verdiğin bilgi için yarın ssk yı başlatcam ama sgdp olarakmı başlatmam gerekiyor yoksa 4a devam etse bi sorun olurmu maaştan kesinti vs

Arkadaşlar ben maaşı hesapladım 1200 tl dogrumudur bu tutar benim hep aşağıdan yattı fakat en düşük maas 1500 deniliyor dogrumudur

Cevatalp
Öyle 1500 tl alacaksın. Ta ki 1200 olan emekli maaşın zamlarla 1500 tl yi geçene kadar 1500 alacaksın.

Ramazan 48 Bu mesaj işleminiz bir sonuca bağlanmış demek oluyor olabilir. İşleminiz tamamlanmış diyor çünkü. Sonucu Evrakları teslim ettiğiniz maliyeden öğrenebilirsin.

eyvallah kardeşim teşekkür ederim

benimde kafam karıştı hiç bir bilgi yok sadece bu mesaj geldi gib ten benden başkasına geldimi acaba böyle mesaj
[2020113131135412692f8 rapor numarali talebiniz sonucu olusturulan EVIS (Eriskin %40 ve Ustu) isleminiz tamamlanmistir. B002] mesaj böyle geldi

Cevatalp merhaba evrakları istanbul vergi dairesinden aldın mı benim rapor nisan 4 de onaylandı bu gün aradım birkaç hafta sonra gel al diyor hala.birde maaşı nasıl hesapladın pirim az veya çok farketmiyor, ABO.Önemli olan sikorta başlangıcı kaç düşünlü yattı senin

Üst Alt