Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Heurustic

ona is yerin karar veriyor. beni SGDP olarak baslattı. ama emekli maasın baslayana kadar sağlıktan faydalanamıyorsun. haberin olsun.

Kabukcu 37 abim sgk nin engelli emekli maas hesaplaması var ordan hesapladım 1200 tl cıktı benim 4320 prim var sgk engelli emekli olduğu için 5400 den hesaplıyor primi benim rapor onaylanmış banada memur bekle diyor evisten takıp et diyor

Endereren

Allah hayırlı uğurlu etsin ağız tadıyla yemeyi nasip etsin kardeşim bende nisan ayının 5 .de verdim dys sosyal güvenlik il mudurlugu emeklilik servisi 5 beklemede yaziyor

Cevatalp
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim Allah güle güle harcamayı nasip etsin sgk şartların tutuyorsa emekli oluyorsun

Ne kadar hızlı olmuş maşallah benim hala gelen evrak beklemede yazıyor

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DYS ekranından baktığımda benimde hala beklemede yazıyor ama geldi tahsis numaram

arkadaşlar vergi indirim kağıdı ile SGK ya emekli olur yazısı için dün müracaat ettim evrak için biz sizi telefonla arayacağız dediler tecrübeli arkadaşlardan ricam bu evrak ne zaman çıkar muhasebe iş çıkışı için bu evrağı bekliyor evrak gelir gelmez emeklilik için müracaat edeceğim.(Bu arada SMS de geldi SGK dan evrağınız kayıt edilmiştir diye)

Şimdi e devletten baktım bende de 4a emekli aylığı bilgisinde yazıyor tahsis numarası. Sana nasıl geldi tahsis no mesaj falan mı?

Endereren
Daha benim 5 gün oldu 15 gün 1 aya bağlanır.. maaş 01.05 yazıyor

Doğanayöz abim saol varol şartlar uyuyor evrakı alır almaz sgk ya uçucam evrakları teslim edicem.abim vergi indirim yazısını ne kadar zaman içinde aldın yazıyı?

arkadaslar bana bır yol gostrın cocugum engellı otızm lı vergı ındırımı ıcın basvurdum 2020 yılı temmuz 31 evsis hala sunu dıyor rapor bakanlıga gonderıldı cevap beklenıyor 9 ay oldu ya gonderelı

Cevatalp
Yanılmıyorsam vergi indirimi için rapor gönderdiniz sanırım. Ne kadar sürede onaylandı acaba?

white_shark77
vergi indirimi için ne kadar beklediniz acaba? ben yeni başvurdum ne kadar beklerim? cevap için şimdiden teşekkürler

Bu gün vergi dairesine gittim sonucumu aldım %53 2yil süreli raporum süresiz vergi indirimi ile onaylandı aynı anda eviss te gözüküyor. Hersey gönlünüzce olsun. Yarın sgk gidip 2 yıl sonra tekrar rapor veya kontrol muayenesi olmam gerekiyormu onu öğreneceğim. Vergi dairesi deki memur arkadaşlar gerekmediğini söylediler. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Merhaba arkadaşlar şimdi ankara bize telefonda raporun%54 süresiz onaylandı ve istanbula gitti diyor ama eviss de bişe yok evise istanbul onay verdikden sonra düşüyor,bu süreç nekadar sürer şimdi cok merak ettim ankaraya gidiş 11.08.2020 di telefonda 05.04.2021 de onaylanmış istanbula yollandı dedi ne kadra süre sonra tam görecez bu süreci yaşayan arkadaşlar yazabilirmi acaba

Ginerk-

istanbul vergi dairesindenmi ögrendin 1 ay sürer dediğini..birde ben telefondan ankaradan ögrendim 5 nisanda onaylandığını ona da şuan çok güvenemiyorum dogrumu degilmi her telefonda hep başka şeyler söylüyordu bakalım bende şimdi gitmeye calışacam ist vergi dairesine

Bu istanbul vergi dairesine nasıl ulaşıyorsunuz acmıyorlar telefonu. Eksik evragım orada bekliyor ankaraya taratıcaklar hala taratıcaklar. .

Aslanbeyaslan36 gözün aydın bizde aynı durumdayız istanbulun keyfini bekliyoruz banada 2 hafta sonra gel al söyledi evrak 4.nisanda onaylanmış gidersen bilgi ver

arkadaşlar 16.8.2020 tarihli rapor uyku apnesi 35 skolyoz 26 süresiz gitmişti 1 yıl süreli geldi
şimdi tekrar aynı raporları yeniletmemmi gerekir
bilen biri yol gösterebilirmi acaba

Üst Alt