Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

YusufCe

Arkadaşım benim evrak da bu gün geldi,ssk ya müracat ettim işyerinden çıkışım 20 nisan da yapılacak işyerinden çıkış evrağımı alıp ssk nın verdiği evrak ile çıkış kağıdımı birleştirip ssk ya vericem bana bu şekilde ssk tarif etti.
Ginerk

Hayırlı Olsun bu gün benim evrakda mail yolu ile işyerine gelmiş,04/04/2021 Ankaradan onaylanmış ama eviss de görünmüyordu,işyerine mail bu sabah gelmiş,ama evisde öğleden sonra 13:57 de cep telefonuma gelen mesaj ile o saatte göründü.onaylandıkdan 11 gün içinde evisde görünmüş oldu.

O.k. hayırlı olsun öncelikle bende çalışıyorum yarın sgk ya müracat edicem başvuru için hangi belgeleri istiyor yarın hazırlayıp gidicem

Umarım benimde herkesinde evrakları biran once sonuclanır.iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.keske taratmak icin bu kadar beklemeseydim

Emeklilik müracatı yapan arkadaşlarım hangi evrakları görürdünüz müracat için yardımcı olursanız sevinirim

Cevatalp

Ben bu gün işyerine vergi dairesinden gelen evrakları mail ile bana göndermişlerdi,çıktılarını alıp unkapanın daki ssk ya gittim,ordan iki tane evrak verdiler,biri işyerine verilecek diğeriylede çıkışımı alınca işyeri çıkış evrağı ile birleştirip emekli müracatında verilecekmiş,ben birde kıdem tazminatını alır yazı sı için beşiktaş fındıklı ssk ya gönderdiler ordanda evrak verdiler.

O.k kimlik fotokopisi resim vukuatlı nüfus kayıt örneği istiyorlarmi

Cevatalp

İlk girişde güvenlik yardımcı oluyor,ikinci işlemde 104 nolu yerdeymiş işyeri çıkışını alınca oraya müracat ediyormuşsun.

Arkadaşlar merhaba benimde ilk rapor%56 ve 6 aylıktı.gelen vergi indirimide%56 ve 6 aylık gelmişti.
ŞİMDİ TEKRAR YENİDEN 5 NİSAN DA HEYETE GİRDİM. SONUCU BUGUN %66 ve 2 YILLIK VERDİLER.ŞİMDİ DE VERGİ DAİRESİNE GİTTİ.ORADANDA ANKARAYA GİDECEK BAKALIM SONUÇ NASIL VE NE NE ZAMAN GELECEK BEKLEYELİM...BAKALIM.BIR .ÖMÜR BEKLEMEKLE GEÇTİ.
BENİM BOŞU BOŞUNA TAM 8 AY IMI YEDİLER.

O.K.

teşekkürler sizin de hayırlı olsun hocam ama bana böyle bir şey demediler bir kod verdiler 4/a yaşlılık tahsis nosu burdan takip et dediler

Ben şuan için çalışıyor görünüyorum işyerinden çıkışımı almadan kıdem tazminatını alır yazısı almak için gittim,işyeri çıkışımı alınca bahsettiğim gibi verdikleri evrak ile tekrar müracat edip emekli işlemini başlatıcam,benim işlem bu yüzden böyle.işden önceden çıkmış olsaydım direk emeklilik için işlem başlatacaktım.

Anladim hocam ben sistem gorukur diye cikis belgesi almadan basvurdum.Pztesi cikis yapacagim umarim problem yasamam sagolun bilgi icin

Cevatalp msj.gelmedi evisdede sadece ankaraya gidiş gözüküyu kardeş

Hayırlısı olsun bu saatten sonra enfazla bir veya iki gün kaybederiz,Darısı bekleyen arkadaşlara..

Kabukcu37
Benim evrakda 04/04/2021 Ankarada onaylanmış ama bu güne kadar eviss de görünmüyordu,hatta işyerine evraklar mail yoluyla iletilmiş sabahdan öğle saat 13:57 de de mesaj geldi ve evisde öyle göründü,benim anladığım ankaradan onaylansada ist.vergi dairesi yazıyı tamamlamadan eviss de görünmüyor.

Arkadaşlar geriye dönük vergi indirim tutarlarını nasil ve nerden alıcaz ben 3.derece engelliyim ve maçlaradır vergi indirim tutari?

Kabukcu 37 abim ben 2 gün önce aradim hem ankaradan msj geldi hemde evise düştü hemde işyerine evrak i yolladilar

interaktif dilekçerim

arkadaşlar ben vergi indirimi için ankarada vergi dairesinde kendim bizat başvurdum.e-devlet üzerinde interaktif vergi dairesinde dilekçelerim bölümünde evrağımı takip ediyordum.bugün baktığımda dilekçelerim durumunu sorgula bölümünde baktığımda işleminiz sonladı ibaresi çıkıyor karşımda başkada bir açıklama yok.bu ne anlama geliyor

Nasıl başvurdunuz iş yerinden yazı olmadan ayrıca kamudaysanız başvuruyu bulunduğunuz kurum yapar size biri mi dedi kendin başvurun diye. Konuyu biraz daha açarsanız bilenler yardımcı olmaya çalışırlar.

i_brahi_m migrosta çalışıyorum.işyerimden çalıştığıma dair belge de aldım engelli raporum ve kimlik fotokopiyle beraber başvurdum

fa06 aslında başvuru yaparken maliyeden belli olurdu ama evrak falan mı eksik ki size bişey diyen olmadı mı

O.K.

Ok hayırlı olsun umduğumdan erken geldi eviss'e erken düştü. Güle güle yemek nasip etsin allah herkesin gönlüne göre versin.

Sanırım şu anlama geliyor; ivd dilekçelerim kısmı sadece başvurunuzu kabul ediyor. Başvurunuzun 2. Ayağı olan merkez sağlık kuruluna gönderim yapınca dilekçelerim kısmında işleminiz sonlandı uyarısını vermekte. 5 nisan tarihinde bende büyük mükellefler vergi dairesi üzerinden online başvuru yaptım ve 9 nisanda başvurum Ankara’ya gönderilmiş 13 Nisan tarihinde aynı şekilde dilekçelerim kısmında işleminiz sonlandı uyarısı aldım.

Ankaradan daha sonucum gelmedi

Temmuz ayında gönderdim sonucum daha gelmedi işten işten ocak ayında istifa ettim sonucum nereye gelir. Enson hangi ay geldi yardımcı olabilirmisiniz ulasabileceğim bir tel veya nereye sormam lazım şimdiden teşekkürler

Üst Alt