Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

abi sen ne tavsiye edersin 1 yılı geçkin çalışmam var malum salgın sebebiyle 8 9 ay işe gitmedim ücretsiz izindeydim istifa edip direk emeklilik için dilekçe mi vereyim yoksa SGK dan vergi indiriminden emekli olur yazısını mı bekleyeyim çıkamadım işin içinden.

Yazıyı bekle işin garanti olsun sonra birşey çıkartırlar,o kadar bekledik ne olur ne olmaz,artık bunların ne yapacağına kafam basmıyor.

Slmlar arkadaşlar bende 05.04.2021 de 3 derece sürekli vergi indiriminden sgk emeklilik dilekçemi doldurdum verdim.butun şartlarınm tamam.sgk da işlemlerimi yapan bayan arkadaş bana bir not kağıdına yazılı veride nosunu verdi evraklarıni buradan veya e Devlet dys den kontrol et dedi.bayrama kadar maas in baglanir dedi ama bana emekli olabilir diye bir cıktı vermedi .benim sgk en komple istanbul avrupadan yatti. E devlette 4 işlem görünüyor yani dys de enson işlemede sosyal güvenlik il mudurlugu emeklilik servisi 5 de gelen evrak bekleme yazıyor

Arkadaşlar 4gün önce işten çıkış yapıp emeklilik dilekçemi verdim fakat hala dys de beklemede yazıyor.. İşyerine gittim sgdp olarak ssk girişimi yapabilirsiniz dedim baktılar tahsis no daha yok dediler yapamayız dediler benim sorum sgdp değilde normal ssk yatırsak bi sorun olurmu işe başlamam lazım geri

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum .vergi indirimi Ankara'dan artık erkenmi geliyor.yeni bir sisteme geçilmiş diye duydum dogrumudur.

Heurustic
Tahsis numaranı almadan sgk girişin normal olur bu konuyu 170 nolu vatandaş bilgi edime hattını ararsa size bilgi vereceklerdir.yada bağlı olduğun sgk ile görüşmem lazım diye dusunuyorum

Toprak Bektaş
Dorudur . başvurunu yaptığın dan itibaren bir ay sürede geldiğini yazan arkadaşlar oldu burada

Tahsis numarası için ayın sonu degilde ayın basında dilekce verenlerin en az 20 gün beklemeleri lazım diye söyledi bana 170 teki memur arkadas

Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
2019'un 11. Ayında evraklarımı gönderdim
2021'in 1. Ayında ayrıntılı rapor istemi ile hastaneye gönderdiler beni geri gönderdik evrakları.
Ondan sonra 2021'in 3. Ayında ötv raporu çıkarttım.
Banaotv raporu çıkarttığım için yeniden başvurmam gerekiyor denildi sıfırdan başvuru yapacak mışım.
Nedeni ise e nabız sisteminde son görülen raporunuz geçerlidir denildi. Şimdi 2019 dan beri maaşa yansıyacak a birikmiş vergi indirimi tutarı iptal mi olacak ?

Doganayoz

abi o emekli olur yazısı çalışanlar için işten çıkarken iş verene verilmek üzere alınan evrak o evrakla iş veren seni emeklilik koduyla çıkarıyor sen çalışmıyorsan şu an sıkıntı yok senin için.

O.K.

evet vergiindirimi ile sgk ya ittim 6900 pirim 1995 işe giriş yuzde 68 vergi indirimi emekli olur yazısı almak icin bekliyorum ki işten cıkiş yapip emeklilige basvuralım.

Doganayoz
Peki normal sigorta yaparsak maaşın bağlanmaması gibi bi durum olurmu varmı burda normal ssk girişi yaptıran

Porsun onbaşı

bana da 1 ile 3 ay surer dedi işyerinden anlasıp tazmınatını alıp hemen basvurabılırsın dedı fakat işyeri yazı gelmeden kendın 3600 den cıkarsan tekrar calıştıramayız diyor aynı işyerinde devam edecegim kafayı yediriyorlar ınsana şimdi çimere şikayet edecegim

Bulent78

Vallahi diyecek hiçbir şey yok sistem de görünen bilgiler içinde bekletiyorlar.

Arkadaşlar ben nisanın 2 sinde ssk emeklilik için baş vurdum. Ayın 16 'da tahsis numarası sisteme düştü. İki haftada ortalama çıkıyor

Kabukcu37

Kardeşim bende senin gibi iş veremle sorunlu idim hatta mahkemelik olduk. Bana da yazı işverene gitti dediler fakat vergi dairesin de müdürümü belirtip evrağı elden teslim alıp ssk ya müracaat ettim

10 ay oldu halen hiç bir yere ulaşamadım hiç bir bilgi alamıyorum hangi numaralardan ulaşabiliyorsunuz bilgi verin lütfen

Hakarslan

ankara:0312 415 32 94---0312 415 33 17--0312 415 32 59

BUGÜN TAM 251 GÜN OLDU 11.08.2020 EN SON ANKARAYA ULAŞTIGIMDA %54 LE GİDEN SÜRESİZ RAPORUM OLDUGU GİBİ ONAYLANDI DEDİ VE 05.04.2021 DE İSTANBULA YOLLANDI ŞİMDİ MEHTAP SAYMAYI BIRAKTIK TESKERE SAYIYORUZ DAHA BİR SES YOK BU ŞEKİLDE OLUPDA İSTANBULDA KAC GÜNDE ONAY ALINIYOR BİLEN VARMI?ŞAFAK SAYMADA BİTTİ NE OLDU BİLMİYORUZ AMA KOMUTANIN EVRAGI ONAYLAMASINI BEKLİYORUZ YARIN BİDE TAM KAPANMA OLURSA SEN GEL KRİZ GECİRMEEEEEE

Arkadaşlar, Ankara vergi dairesi başkanlığının telefonu 0312.5091000 dur, ÖTV sonucu için dahili telefonlarda 6117, 6130, 6116 idi, en son 2018 de aramıştım, bu numaradan ÖTV sonucu için bilgi alabilirsiniz, dilekçe Vergi Dairesi Başkanlığına ulastikdan sonra 1 hafta içinde karar veriliyor, benimki 2018 yılında öyle oldu

Arkadaşlar, ÖTV sonucu için Ankara Vergi Dairesi Başkanlığının telefonu 0312.509 10 00 dur, dahililerde 6117, 6130, 6116 idi.2018 yılında heyet raporu ile Ankara vergi dairesi başkanlığına dilekçemi.elden verdim 1 hafta içinde sonucu çıktı, sonucuda gidip.elden aldım, dahili telefonlar belki değişmiş olabilir

Hakarslan
Su an aktif olarak sigortalımisiniz yeni sistem mağduru olmayın, bende 8 ay bekledim ve sonunda bu ay başında işe girdim. Bu şekilde vergi dairesi yeni sisteme göre tarama yaptı bilginize...

Atık 73 abim tahsis numarasini müracat ederken vermiyorlarmi

Duygu 1972 bravo yapabildiyseniz

19.04.2021 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
04.09.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
Rabbim bekleyen herkese mutlu haberler getirsin ins 7 ay sonunda hayırlı haber geldi yapmamız gereken nedir arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Üst Alt