Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

@Porsun onbaş
Bende aynı durumdayım
Tahsis olmadığı için sgdp başlamıyor bende 170 i aradım normal yaptırsam ssk bişey olurmu dedim olmaz dedi ama tahsis no çıkınca sgdp ye geçersin dedi yinede bi sor dedi ssk ya

Selam arkadaşlar.Allah'a şükür benimde vergi indirim belgem bugün işyerine geldi.Ankara gidiş 09.11.2020.Raporum %52 ve 2 yıl süreli,vergi indirimi de aynı %52 ve 2 yıl süreli geldi.Telefona mesaj gelmedi.Evisste de yok.Ben taratma yaptırmadım hatta ne ist vergi dairesini ne de Ankara'yı telefon ile hiç aramadım.Şahıs şirketinde hala çalışıyorum.Ben daha bana gelmez diyordum daha 4-5 ay beklerim diyordum ama benide şaşırttı gelmesi.Ben bu işlere başlarken raporla ilgili hastalıklarımla ilgili fazla bilgi bulamadım,yeni başlayanlar ve benim gibi benzer hastalıkları olanlar için raporumu biraz ayrıntılı yazacağım:

Cildiye: Sedef %5
Üroloji: Aktif mesane ve mesane çıkım tıkanıklığı %15
Fiziksel Tıp ve Reh.: Psöriatik artrit(sedef romatizması) ve kemik erimesi: Boyun,bütün bel,sağ kalça hareket kısıtlılığı %40
Göz: Üveit %0
Genel Cerrahi: Anal fistül ve Safra kesesi taşı %0

Son düzenleme:
ist vergi dairesinin telefon numarasını burdan yazabilirmisinz rica etsem

temmuz 2020 uyku apnesi+tip2 seker ve kolestrolden aldığım %53 raporumu buyuk mükellefler ist verdim. nisan 2021 de vermeme rağmen psg raporu eksik diye geri geldi. bende psg raporumu 5 nisanda b.mükelleflere verdim.3-5 gün sonra raporu gönderdiniz mi diye sordum. gönderdiklerini söylediler.Ancak ankarayı bugün yine aradım hala psg raporun eksik büyük mükellefler sisteme yüklememiş diyor.arada kaldım.b.mükellefler yükledik ankara ise yüklememişler eksik diyor ne yapmalıyım
tşklr

Merhaba arkadaslar vergi dairesinden engelli vergi indirim evragimi aldim sgk emeklilik icin başvuru yapmak istiyorum bunun için yanimda hangi evraklari getirmeliyim bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim.

Vergi indirim belgesini emeklilik için ne kadar süre içinde verilmesi gerekiyor sgk ya?süresi bellimi

Neden ulaşımıyoruz bu ankaraya.dosyanin nerede oldugunu hangi aşamada olduğunu nereden nasil ogrenecez.eksik evrak dediler yolladik 1 ay olacak nerdeyse

28.07 tarihinde ankaraya giden başvurum süresiz olarak onaylanmış bugün işyerine tebligat geldi. Darısı tüm bekleyen arkadaşlara.

2003 tarihinde geçirdiyim iş kazası sağ el yüzde 50 14 ağustos 2020 verdiyim vergi indirimi bugün sonuşlandı 2yılllık gittiyi gibi onaylandı Allah bekliyen abilerede nasip etsin

evise düştü aynı anda işyerine geldi vr gibten mesaj geldi

Merhaba arkadaşlar emekliliğe müracaat ederken Genel sağlık sigortası borçlu olanlar,ödeme yapmadan başvurusu kabul ediliyormu veya edilmiyormu bilgisi olan varsa paylaşırsa çok makbule geçer herkese sağlıklı günler dilerim

Kabukcu37
Merhaba
Gs borcu olana öde sonra diyorlar bilgin olsun, ilk ona bakıyorlar, sen ne durumdasın hiç umurlarında değil..

Slmlar çok şükür bu gün e devlete emeklilik tahsis numaram düştü. Sgk hizmet bilgim aktiften pasife dönmüş Allah darda olan herkese yardim etsin .amin

Kabukcu37
Kardeşim onu 170 e sor daha sağlıklı bilgi alirsiniz

09 04 2023 ıst vd ne ankaradan raporum onaylanarak geldı gıttım yazı gelecek ıs yerınıze dedı vermedı yazıyı 12 gun oldu halen cevap yok benım gıbı bekleyen arkadaslar nekadar zaman alıyor bu surec bılen varmı

Vd raporunuz gelmıs dedı bılgısayarı gozumun onunde acarak gosterı ust yazısı yazılacak dedı bekleyın dedı ama halen yazı dusmedı ıs yerıne

Doganayoz

Ben sordum da söylüyorum biz burda yalanmı yazıyoruz, birde 170 sor daha sağlıklı olur diyorsun. Ne sağlıklı olanın burda ne işi var, cümle kurarken bile sağlıklı kuramiyorsun.

geriye dönük vergi indirimi nasıl alabilirim yatdımcı olurmusunz

Kabukcu37

2017 de çıkan yasayla gss borcun olsada emekliliğe mani olmuyor... 2017 öncesinde ise borcu ödemeden emekli olamıyordun şimdi öyle bi sorun yok

O.K.

biz telefonda ögrendik daha bişe yok acaba dogrumu onu bile bilmiyoruz bekliyoruz evissde bişe yok msj da yok bakalım

Üst Alt