Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

S.a arkadaşlar ist. Vergi dairesi bu 0212 453 83 32 numarayı arıyorum ya meşgul Çalıyor yada çalınca kimse açmıyor nasıl ulaşırız vergi dairesine tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen

Ankara arıyorum açmıyorlar sonu 17 olanı aradım 24 olanı aradım aradım da aradım yok açmıyorlar
bize bir süper kahraman lazım

Bende aradım açmıyolar evrakları verdiğim vergi dairesini aradım onlarda gelmedi dedi gelince SMS ile bildiririz falan dedi

04.08.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

ankarayı aradım martın 19 unda onaylanmış dediler bir ay oluyor hala ne mesaj var ne yazı var ne de eviss de değişen bişey
kaç ayda çıkacak bu yazı ya.:mad:

15 gun once eksik evrak dediler tarattik bekliyoruz bakalim ne olacak isin enteresan tarafi dosyanin akibetini soracaginiz bir muhattap dahi yok.telefonlar acilmiyor ilgilenen yok evis zaten yok buranin ne etcez şaşırdık kaldik.

Arkadaşlar benim Evrağım hala gelmedi Ankara’yı İstanbul vergi dairesini Sırf bu telefonları açmadıkları için cimere şikayet ediyorum Bu mesajımı gören herkes bunları cimere şikayet etsin. Sadece telefonu açmadıkları için şikayet ederseniz bunlar hizaya gelecektir.

evet ben dün şikayet ettim bu konuyla ilgili telefonları açmadıkları için

onun dışında 15 kez en az ankaranın sürece uzattığı için şikayet ettim

gelen cevaplar standart bekleyin yeni sistem çalışmaları devam ediyor

Merhaba arkadaşlar emekliliğe başvurmak için çalışmayanlar vergi dairesindenmi evrağı alması gerekiyor iş yerine gelen evrağı alıp versem geçerli olurmu.bilgisi olan varsa yazarsa çok makbule geçer

Kabukcu 37 abim işyerinden aldigin evrak oluyor.bide işyeri hangi sgk ile çalışıyorsa oraya git çünkü unkapanı bakmıyor bilgin olsun ben bugün unkapaninda gittim bana öyle dediler bilgin olsun

Burdan arkadaşlarıma söylüyorum çalışan arkadaşlar kesinlikle unkapanı sgk ya gitmeyin işyerini hangi sgk ile çalışıyorsa müracatioraya yapın çünkü unkapanı sgk bakmıyor.bu msj çalışanlar için söyledim bilginize.

Cevatalp çok teşekkür ederim ancak ben çalışmıyorum ama evrağı alabilirim ayrıldığım iş yerinden yeterince bizi yordu vergi dairesi birdaha muhatap olmak ismiyorum

Kabukcu37
Gelen evrağı sana mail ile de gönderseler olur işyerine söyle mail atsın sana çıktısını alır işini halledersin bende öyle yaptım.
Cevatalp
Kabukcu37
Arkadaşlar direk çalışan arkadaşlar için unkapanına gitmeyin demeyelim,ben Ortaköy de oturuyorum işlemlerimi,unkapanı ssk da hallettim,sadece çalışıyorsan işyerinden tazminat alabilmek için yazı için Beşiktaş ssk ya gönderdi,Kıdem tazminatını alır yazısını ordan aldım,ayın 20 sinde işyerinden çıkışımı alınca tekrar unkapanı ssk ya gidicem 104 nolu yerde işlemler yapılacak unkapanı bana bu şekilde söyledi,zaten müracat işlemlerimi ve emekliliği haketmiştir yazısını bana unkapanı verdi,tabi yine arkadaşlar gitmeden emin olup hareket ederse daha iyi olur vakit kaybedilmez.

Dün unkapanı sgk ya emeklilik başvurumu yaptım 10 dak sürdü

Merhaba arkadaşlar bende vergi indirimicin Eylulde basvuru yaptim rapor oranim %60 eviss ten kontrol ettim 6.04.2021 tarihinde eksik rapor olarak donus yapildi vergi dairesine gittim hastaneye sevk yapildi heyet doktoru Ms icin ayrintili bir yazi yazdi sadece eksiklik norolojik bulgular epilepsi yaziyordu epilepsi degilim vergi dairesi Ms Olan bir hastadan neden boyle bir test istedi anlamis degilim heyet doktoruda sasirdi sizce bu durum neolur merak ediyorum bilgilendirme yaparsaniz sevinirim

Arkadaşlar benım sonuc ıstanbul Vergı daıresine geldi ama oradan cıkmıyor evise dusmesi gerekliymis kac gundeevise duser bilgisi olan varmı

ben eviss e düşmesi beklemedim ankardan telefonla istanbula gönderildiğini öğrenince gittim vergi dairesinden elden alıp başvurumu yapmıştım

Engelli vergi indirimi için 08.02.2021 de Lüleburgaz vergi dairesine başvuru yaptım. 15. 02. 2021 de sağlık kurulu muayenesi olup, 16.02.2021 de dosyamı teslim ettim. 03.03.2021 de heyet karşısına çıktım. 19.03.2021 de rapor sonucum açıklandı. %46 süresiz. Koroner arter hastalığı %30, aterosklerotik kalp hastalığı( hipertansiyon, hiperlipidemi) %19,benign prostat hiperplazisi %5..
9 Nisan 'da Kırklareli Defterdarlığı' nı aradığımda raporum daha Ankara ya gönderilmemişti. Görüştüğüm görevli memur 1 ayda işlemlerin tamamlanacağını söyledi. Bakalım inşallah dediği gibi olur. Sizce de olabilir mi?

Son düzenleme:
white_shark77
selam arkadasım bende sızın gıbı evrakları antalya sgk muratpaşa müdürlügüne verdim 3 aya kadar elir dedi 23 gun oldu beklıyorum sanırım vergı ındırımın den daha gec gelecek ,

O.K.
kardeşim yada abicim ben de gittim antalya sgk ya bana 3 ayı bulur dedı emekli olur yazısını almam ılk işe giriş ıstanbul pendık emeklılık zamanı antalya oldugu ıcınmı bukadar uzun bızımkı anlamadım sızınkı hep ıstanbul sgk mı ıdı

Bulent78
Bülent kardeşim inan artık bu insanların ne yaptığına kafam basmıyor,artık herşey dijital ama amaçları ne bilmiyorum,ben İstanbul da ikamet ediyorum ssk ya işden çıkışımı almadan gittim hemen bilgisayardan emekliyi hak etmiştir yazısı verdi,normalde emekli olsaydım 4 yıl 4 ay vardı vergi indirimi aldığım için gittiğim tarihle birlikte emekli olabilir yazısı verdi,işten ayın 20 sinde çıkış yapıp müracat edicem.senin durum anladığım kadarıyla daha emekli olur yazısıda vermemiş,Antalyada olman dan kaynaklanması bana göre mantıksız herşey dijital,Bilgisayara baktımı nerde çalışırsan çalış sistemde görünüyor.sen emekli olur yazısını alamadım diyorsun yazdıklarından öyle anlaşılıyor,emekli maaşı için değil anladığım kadarıyla,emekli maaşı için se en fazla 1,5 ay içinde sonuçlanıp maaş bağlanır beklediğin sürede maaşına yatar,ama emekli olur yazısını alamadım diyorsun ilginç ne diyeyim bilmiyorum.

O.K.

abi banada hafta içi gel bakalım dediler dediğin gibi her şey dijital anında vermeleri gerekir evrağı neden böyle bir yola gitti SGK anlamış değilim benim zaten fazla fazla primimde var yılımda 99 giriş 5664 gün 2.derece vergi indirimim var.

Son düzenleme:
Ben ssk ya gidince elimdeki vergi dairesinden gelen yazıyı verdim hemen bilgisayardan,emekliliği haketmiştirdiye çıktı verdi,işyerinden çıkışı alınca verdiğim evrak ile buraya 104 nolu yere gel evrağı oraya vericeksin dedi.

Antalyada öyle hemen vermiyorlar benim sigortam hep antalya sadece 4a calışdım bana söylediği dilekceyi doldur sana postayla göndeririz 1veya 1.5 ay sürer dedi dilekceyi verdim sonra bunu beklemene gerek yokki iş verenle anlaş tazminat konusunda cıkışını yap gel işlemleri başlatalım dedi bende hemen çıkışı yapım 08.04.2021 engelli indirim yazımla emekliliğe başvuru yaptım şuan dys ekranında giden evrak kayıtlı engelli vergi indirimi yazıyor şair burda ne demek istemiş anlamadım bulmaca gibi bu devletin işleri

Üst Alt